Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
2 милиони :pos:
Кутињо го земаа за 3ипол милиони на 16 години, а овој за 2 милиони, my ass...

Кутињо ни толку не вреди ама ја дека личи на Пато оправдано му е. :D
Шала на страна се гледа дека она што го стави Сајбер е напишано од некој тешка будала.Па Работнички во фудбал,кошарка,одбојка,шах на диви води нема 100.000 навивачи а не во фудбал....она на крај му е најјако ‘‘јас кога влегував некаде сите излегуваа‘‘ мислиш Чак Норис пишува ! xD

Браво Драчево :)
388674_274756355902649_100001048613362_869967_1208990912_n.jpg

Ај да ја загрееме малку атмосферата пред утрешната дерби. Битолчанецот од Работнички, Брдаревски или како и да беше, ќе дал се од себе за победа над Вардар и истата ќе им ја посветел на Чкембари!? Кој опинок еј, не ми се верува.:tapp:

Комити Маџари посебно се мобилизираат за овој меч.
Убаво ќе му дојде ова на Маџари за привлекување на повеќе публика од овој дел :D

Ај да ја загрееме малку атмосферата пред утрешната дерби. Битолчанецот од Работнички, Брдаревски или како и да беше, ќе дал се од себе за победа над Вардар и истата ќе им ја посветел на Чкембари!? Кој опинок еј, не ми се верува.:tapp:

Toa e komplexot si raboti, utre ke go pozdravime pa neka gi pozdravuva legendite posle :D

Штета што не ги викнал да навиваат утре :pos:

Комити Маџари посебно се мобилизираат за овој меч.
Убаво ќе му дојде ова на Маџари за привлекување на повеќе публика од овој дел :D

Навивај си бре за Солидарност :icon_lol: Или само Чентовците навиваат за Маџари С. :P

Касно се прибирам па викам ај да пишам нешто зш сабајле нема да имам време,иначе утре очекувам да бидеме Комити бројка околу 500 - 700 и плус наполнет стадион до крај :) ! Без разлика што Работнички е доле на табелата не треба да се залажуваме дека ке биде лесен противник,во вакво дерби се е можно и ако сакаме да победиме ке мораме да одиграме квалитетно и да ги реализираме шансите.Ајде Скопје ајде Вардар,да покажеме кој се најдобри навивачи и кој ке биде шампион оваа сезона!

Вардарци ке тепате ли да ве играм на спортска? :D
И ке има ли пренос на спортефе?

Леле каква утакмица ејј,со играч помалце до пресврт:vozbud:!Комити бројка бевме над 500,добро навивање а лудница беше во последните 15 минути кога направивме пресврт! На крај славење со играчите,Гроздановски и Пандо се качија на трибина и сите заедно пеевме шампионеее ,шампионеее, алее алееее алеее ....................... :vozbud::vozbud:

ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! АУУУУУУУУ УТАКМИЦАВА БЕШЕ ЗА СРЦЕВ УДАР ДЕФИНИТИВНООО !!! :vozbud:

АУУУ КАКВА УТАКМИЦА ЛУДИЛООО НА ТРИБИНА......ВАКА СЕ ИГРА СО СРЦЕ !!!! БРАВО ЗА ДЕЧКИТЕ !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom