Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
РАБОТНИЧКИ – ВАРДАР
СКОПЈЕ, МАЏАРИ
Главен судија Марко Борг – Малта
1 асистент Ингмар Спитери – Малта
2 асистент Алан Камилери – Малта
4 судија Малколм Спитери – Малта
КОНТРОЛОР Бунгуров Ангел – Кавадарци

Сварно се РЕТАРДИРАНИ овие од ФФМ :tapp::tapp::tapp:

Во последно време Јапанци станале , во 11 ќе играме аххахахах

Кажаа уште пред 1 недела дека судиите ќе бидат од Малта... :) Инаку, овие судии се по барање на Работнички или ФФМ?

Сеа и да му скандираме судија педер, и жена ти е курва судија, нема ништо да разбере...:(

sometimes good people come into the world to show with human attitudes, and a wonderful gift that we must not only have money to be happier, but with our talent to make people know that a life long or short, and make the important that difference did not know this wonderful singer, the more stories I heard about it, I'm hardcore fan, that if indeed his actions as a human were true, tode Proeski really made a difference in this world.

Лико за Тоше Проески :)

Momci karti ke treba da plakame ???
I po kolku ke bidat?
Стандардно, за тие без членска 100-че...

Инаку неможам да се пресмеам на глупострине што ги пишува оној коњон на странана на Работнички и на страната на СЕХА лигата, што глуми интелектуалец и незнам што. Ставив претхопдно еден негов пост, во кој тресеше глупости, али мислам дека со ова што ќе го пастирам ја премина секоја граница на глупавоста хахахахахахахаха

Komita od sega ke te vikam Malo Dere. Za kakva organizirtana navivachka grupa na Rabotnichki zboruvah ? Rabotnichki nikogash nemal i nema ni da ima organizirana navivachka grupa. Nie sme esnaf luge,intelektualci,akademski gragani. Ne lichi na doktori profesori da vikaat kako nenormalni.Sabajle ti gi nabrojav vo koi naselbi zhiveat navivachite na Rabotnichki. Od Sebornijot Hram Sv. Kliment Ohridski pa se do Elektro mashinski falkutet. Toa mesto se vika Debar maalo. Od kaj univerzalnata sala ,Karposh 1,2 i 3 navivaat za rabotnichki. Toa mu doaga od raka kazhano okolu 100 000 navivachi. Rabotnhki da ima i samo eden navivach dovolno e. Rabotnichki e ime.institucija.
Za Rabotnichki navivaat site do eden od Sobornijot Hram Sv. Kliment Ohridski pa se do Elektro Mashinski falkutet. Isto taka od stranata od kaj Univerzalna sala navivaat iskluchivo za Rabotnichki. Vo Karposh 1 2 i 3 isto taka navivaat za Rabotnichki. Za Vardar naviva cela provincija na Makedonija. Nie sme gradski klub. Samo gradski deca navivaat za Rabotnichki.Na kraj ke ti kazham edna misla dokazhana od nauchnicite- SE IMA KRAJ,samo brojkite se beskonechni. Toa znachi deka prashanje na vreme e koga Vardar ke se raspadne. Rabotnichki od prodazhbata na Stole Dimitrievski zaraboti okolu dva milijoni evra. Sega Rabotnichki mozhe slednite 20 godini da gi igra bezgrizhno i finansiski mnogu dobro situiran.
Rabotnichki e postar klub 30 godini od Vardar. Ti toa mora da go pochituvash.
Mene nikoj zhiv ne smeel da mi napravi nishto dodeka sum zhiveel vo Debarmaalo. Jas koga sum vleguval nekade site vednash izleguvale.Jas sum bil strav i trepet vo Skopje. JAS VLADEEV !Ne postoi takov chovek koj mozhe neshto da mi napravi. Pred 30 godini se povlekov vo miren i semeen zhivot.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Инаку неможам да се пресмеам на глупострине што ги пишува оној коњон на странана на Работнички и на страната на СЕХА лигата, што глуми интелектуалец и незнам што. Ставив претхопдно еден негов пост, во кој тресеше глупости, али мислам дека со ова што ќе го пастирам ја премина секоја граница на глупавоста хахахахахахахаха

леееееееееее. Ја како жител во наведениот регион кажувам дека работнички тука има најмногу 20 фанови...
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:05 PM ---

леееееееееее. Ја како жител во наведениот регион кажувам дека работнички тука има најмногу 20 фанови...

дечки победувате ли ? гледам дури 3 коефициент за победа на вардар на бвин. кажувајте како стоите со повредени играчи и работнички како стојат ? колку што знам катастрофа се работнички последниве кола , од кој ли не изгубија !
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:21 PM ---

Вардар најверојатно ќе биде комплетен, нема сериозни проблеми со повредени или казнети играчи. Барем стандардните првотимци мислам дека скоро сите се на располагање на тренерот.

За Работнички мислам дека нема да игра Маневски поради повреда, Савиќ е казнет така и тој нема да има право на настап.

Мене па ме интересира каде ги сместил оние 100 000 жители на 3км квадратни?

Работнички во цело Скопје нема 100 навивачи, а не пак во Карпош, тоа е суровата реалност...

Во Македонија полесно е да се дојде до банкарските сметки на политичариве, отколку до информација за вредноста на одреден трансфер. Исто како што со платава од 200 евра ќе живееш како Рокфелер до наредното лето, така и со 2мил евра ќе играш 20 години фудбал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom