Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
27 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
хелп! ја инсталирав играва све , ја стартувам и почвит она Loading да прајт и ми излегвит од играва.. некоја помош? :notworthy:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На секоја страна го имате објаснувањево, вратете се 2-3 страни назад ќе најдете како да го решите проблемот.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
А како може да се среди проблемот кога ќе стегнам на некој тренер да не ми прави crush dump на 12 0 3 пачот?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Имаш фикс аман бе луѓе подчитните страна две назат до толку ли ве мрзи

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Некоја листа на тренери некој да сподели ?

M

marko 1996

Гостин
Некоја листа на тренери некој да сподели ?
Ако сеа неможеш да најдеш тренер... сеа све имаш у играта и плус поинтересно сам коа ке играш коа ке даеш за некој 20 мил. па ке видиш дека е утка трасферот па тактики испорбуваш, па тренинзи едно друго не од интернет се копи , пејст. Особено за тренери и такви работи ептен е упростено сеа.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Многу добро ја направиле. Се што ми пречеше во претходните изданија го поправиле.
1.Team talk- многу е закон што уште веднаш можеш да видиш како реагираат играчите (а не да бараш...)
2. Тоа што може да си ја смениш бојата на атрибутите и на некои други ствари е уште еден голем плус.
3. Тоа што ги поедноставиле тактиките е исто закон.
Има уште еден куп такви ситници кои ми пречеа а ги поправиле. Големо браво!

Имам само еден „проблем“ :) Изиграв до сега со Фулам и Милан и мноогу е лесно (а плус имав наместено да нема буџет од почеток). Лани со Фулам едвај 15-то место вадев, сега 6-7 сум и имам можност за повисок пласман. Оние екипи од средина на табела како: Евертон, Сандерленд, Стоук ги растурам. Со Милан лани се мачев да стигнам до титула, сега е лесно како секоја утакмица да ја играм против Лече. Не знам.. или јас на среќа сум погодил од прва одлични тактики или играва не е во ред.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Од она што можев јас да го видам на странските менаџер форуми, еден тип се жалеше дека годинава играта му била дури и потешка од ланската верзија. Според мене е исто ко лани, има 2-3 тактики на кои AI то е слабо и то:D

П.С. Само фали тренинг...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Топ е игричево, за разлика од предходната верзија има многу забележителни подобрувања. Туку само некој работи не ми се јасни, како на пример Мота шутира по 10 пати на утакмица од кој 9 го промашува голот незнам како да го спречам тоа. Иначе интересно е што можеш дирекно да разговараш со играчите и да преговараш за нови договори и слично.

Едно големо браво за овогодишниот менаџер.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Partizan.jpg
да се пофалам дека почнав со Црно-Белите да го освојувам светот :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја со Партизан паднав у група со Манчестер Јунајтед, Копенхаген и Вилјареал. Изгубив од Јунајтед на гости 3-0 а дома Копенхаген го победив 3-0 :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Од она што можев јас да го видам на странските менаџер форуми, еден тип се жалеше дека годинава играта му била дури и потешка од ланската верзија. Според мене е исто ко лани, има 2-3 тактики на кои AI то е слабо и то:D

П.С. Само фали тренинг...
Имам јас мој тренинг, ако сакаш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom