Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
хелп! ја инсталирав играва све , ја стартувам и почвит она Loading да прајт и ми излегвит од играва.. некоја помош? :notworthy:

На секоја страна го имате објаснувањево, вратете се 2-3 страни назад ќе најдете како да го решите проблемот.

А како може да се среди проблемот кога ќе стегнам на некој тренер да не ми прави crush dump на 12 0 3 пачот?

Имаш фикс аман бе луѓе подчитните страна две назат до толку ли ве мрзи

Некоја листа на тренери некој да сподели ?
Ако сеа неможеш да најдеш тренер... сеа све имаш у играта и плус поинтересно сам коа ке играш коа ке даеш за некој 20 мил. па ке видиш дека е утка трасферот па тактики испорбуваш, па тренинзи едно друго не од интернет се копи , пејст. Особено за тренери и такви работи ептен е упростено сеа.

Многу добро ја направиле. Се што ми пречеше во претходните изданија го поправиле.
1.Team talk- многу е закон што уште веднаш можеш да видиш како реагираат играчите (а не да бараш...)
2. Тоа што може да си ја смениш бојата на атрибутите и на некои други ствари е уште еден голем плус.
3. Тоа што ги поедноставиле тактиките е исто закон.
Има уште еден куп такви ситници кои ми пречеа а ги поправиле. Големо браво!

Имам само еден „проблем“ :) Изиграв до сега со Фулам и Милан и мноогу е лесно (а плус имав наместено да нема буџет од почеток). Лани со Фулам едвај 15-то место вадев, сега 6-7 сум и имам можност за повисок пласман. Оние екипи од средина на табела како: Евертон, Сандерленд, Стоук ги растурам. Со Милан лани се мачев да стигнам до титула, сега е лесно како секоја утакмица да ја играм против Лече. Не знам.. или јас на среќа сум погодил од прва одлични тактики или играва не е во ред.

Од она што можев јас да го видам на странските менаџер форуми, еден тип се жалеше дека годинава играта му била дури и потешка од ланската верзија. Според мене е исто ко лани, има 2-3 тактики на кои AI то е слабо и то:D

П.С. Само фали тренинг...

Топ е игричево, за разлика од предходната верзија има многу забележителни подобрувања. Туку само некој работи не ми се јасни, како на пример Мота шутира по 10 пати на утакмица од кој 9 го промашува голот незнам како да го спречам тоа. Иначе интересно е што можеш дирекно да разговараш со играчите и да преговараш за нови договори и слично.

Едно големо браво за овогодишниот менаџер.

Partizan.jpg
да се пофалам дека почнав со Црно-Белите да го освојувам светот :)

Ја со Партизан паднав у група со Манчестер Јунајтед, Копенхаген и Вилјареал. Изгубив од Јунајтед на гости 3-0 а дома Копенхаген го победив 3-0 :D

Од она што можев јас да го видам на странските менаџер форуми, еден тип се жалеше дека годинава играта му била дури и потешка од ланската верзија. Според мене е исто ко лани, има 2-3 тактики на кои AI то е слабо и то:D

П.С. Само фали тренинг...
Имам јас мој тренинг, ако сакаш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom