Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Neuer
Boateng, van Buyten, Badstuber, Lahm
Gustavo, Schweinsteiger
Müller, Kroos, Ribery
Gomez

de Sanctis

Campagnaro,Fernandez,Aronica
Maggio,Inler,Dzemaili,Zuniga
Hamsik,Lavezzi
Cavani

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
го нема рафиња боатенг десно ван бајтен средина

R

Roten 96

Гостин
а бас би сакал Рафиња да го видам на старт а не вака се вака ми игра ...али добро одиме на победа вечер !!!!!!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
а бас би сакал Рафиња да го видам на старт а не вака се вака ми игра ...али добро одиме на победа вечер !!!!!!!!
Сега кажа затоа што е суспендиран Боа во БуЛи го игра денес. Ротација, ок е...

R

Roten 96

Гостин
Сега кажа затоа што е суспендиран Боа во БуЛи го игра денес. Ротација, ок е...
добро знам ок е,инаку овој голов што го примивме воопшто како прво не беше прекршок на Боатенг овој Кавани на живци ми доаѓа ај што го нема на цел натпревар па уште и вакви прекршоци ке му судат сам падна се виде...па и гол ни дадоа али ако..имаме и те каква предност иако вториот гол ни беше од офсајд :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
добро знам ок е,инаку овој голов што го примивме воопшто како прво не беше прекршок на Боатенг овој Кавани на живци ми доаѓа ај што го нема на цел натпревар па уште и вакви прекршоци ке му судат сам падна се виде...па и гол ни дадоа али ако..имаме и те каква предност иако вториот гол ни беше од офсајд :D
Јок бе уште првата успорена видов позади е Гомез, нозете глеј ги кај им се, не носот. После дадоа и од неколку агли баш убаво си се виде немаше офсајд.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Јок бе уште првата успорена видов позади е Гомез, нозете глеј ги кај им се, не носот. После дадоа и од неколку агли баш убаво си се виде немаше офсајд.
Ова не е кошарка за да се гледа кај им се нозете ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ова не е кошарка за да се гледа кај им се нозете ;)
The 2005 edition of the Laws of the Game included a new International Football Association Board decision that stated being "nearer to an opponent's goal line" meant that "any part of his head, body or feet is nearer to his opponents' goal line than both the ball and the second-last opponent (the last opponent typically being the goalkeeper). The arms are not included in this definition."[2] This is taken to mean that any part of the attacking player named in this decision has to be past the part of the second-last defender closest to his goal line (excluding the arms) and past the part of the ball closest to the defenders' goal line.

Ко за беља баш со рацете е ;)

R

Roten 96

Гостин
ауууу која завршница ееј ако можеше Пандев па гол да ни даде....
а да влзеше оваа на крајот на Гомез уууф за влакно....судија денес дупка нема појма од животот јас не би му дал свирка да чепне камо в уста да стваи и да суди натпревари во лигата на шампионите па ајде срамота без веза црвен на Бадштубер...инаку се виде како се растури играта откако се повреди Швајштаингер ни треба уште еден таков централен добар играч а не да ми менува со Тимошчук...али победивме мислам дека ни е загарантирано местото во осминафиналето.Поздрав

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ауууу која завршница ееј ако можеше Пандев па гол да ни даде....
а да влзеше оваа на крајот на Гомез уууф за влакно....судија денес дупка нема појма од животот јас не би му дал свирка да чепне камо в уста да стваи и да суди натпревари во лигата на шампионите па ајде срамота без веза црвен на Бадштубер...инаку се виде како се растури играта откако се повреди Швајштаингер ни треба уште еден таков централен добар играч а не да ми менува со Тимошчук...али победивме мислам дека ни е загарантирано местото во осминафиналето.Поздрав
Штом Пандев посран си оди против нас,работите се смениле ДЕФИНИТИВНО!

Иначе да бевме со Ван Гал сеа,уште 3 ќе примевме.Која ДРАСТИЧНА разлика ејјј.

Иначе ептен се олабавија,дури малце демотивирачки,али дефинитивно да беше нокаут фаза скроз друга приказна ќе беше.

И Ван Бајтен НЕ Е за ЛШ.Едноставно пре брзи се за него.2 најглупи гола примивме,и дефинитивно негови грешки!

G

_Ghost_

Гостин
Швајни упм, гнасни италијанци и тој судијата, у курац нека фатат. На што личеше она не знам.
Се надевам ќе биде во најдобар ред, многу болно изгледаше кога го изнесуваа. Се плашам од подолго отсуство.
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:22 PM ---
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2011/31925.php?fcb_sid=a54439f0131bce53e3fa2b3b2834dc6d

Колку што разбирам, 6 недели аут, а?:(

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Швајни упм, гнасни италијанци и тој судијата, у курац нека фатат. На што личеше она не знам.
Се надевам ќе биде во најдобар ред, многу болно изгледаше кога го изнесуваа. Се плашам од подолго отсуство.
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:22 PM ---
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2011/31925.php?fcb_sid=a54439f0131bce53e3fa2b3b2834dc6d

Колку што разбирам, 6 недели аут, а?:(
Аха.

Епа сеа јбг, подобро сега отколку во мај. Ај ме интересира како ова ќе го компензира Јуп, дали Кроос ќе го повлече назад или сепак Тимо и Густаво ќе ги игра...

Не би било лошо сега Робенчо да се врати :rolleyes:

G

_Ghost_

Гостин
Еј да, ако се врати Робен, Милер оди зад Гомез, Кроос на местото на Швајни и таман ќе си биде.
Па таман после пак ќе се повреди Робен ко ќе се врати Швајни, и Милер и Кроос нон стоп ќе си играат.:)
Ај сеа сериозно, до кај стаклениот со санирањето на повредата?

Kajgana Shop

На врв Bottom