Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Мене ми е некако предефанзивна варијантата со Густаво и Тимо на средина иако далеку од тоа дека нема да пројде или нешо така... Јуп ќе им „објасни“ како да си ги поделат задачите на Швајни и нема гајле.

Сепак јас нешто вака би ги пуштил:

-------------Ноер
Рафи--Боа--Бади--Лам
---------Тони--Тимо
Алаба----Милер----Рибс
-------------Марио

Мислам дека „природно“ на Алаба му е местото на Рибс ама не би требало да има проблеми и другата нога да ја користи малиот не е лош напред, не знам со кој памет ЛвГ го играше бек...
На моменти он немаше памет,или па не го користеше :oops:

И јас мислам дека ќе ги отвориме поштено наполитанките(не од Краш,овие италијанските)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мислам дека на првата утакмица ги извади домашниот терен,доста беа напалени,а највише им даде залет промашениот пенал на Гомез да издржат до крај.Иначе и таму ќе го јадеа.

Вака си одложија.Нема да е лесно,инаетлива екипа се,ама мислам дека солиден пораз ќе доживеат,и веќе ќе може да го заверуваме пласманот во осмина финале.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Edvaj cekam da pocne utakmicata ..... Bavarec sostavot ti e dosta zabegan vo destruktivniot del :) ali btw ako schweini ne igra nema druga alternativa :( Toni ne e za DMC da igra , seuste nemozam da go otcenam Toni za koja pozicija bi bil najdobro da bide postaven , nekako deckovo zastana so razvojot , ne mu bega nekoj soliden evropski klub od vtora klasa kako Milan , Juve i ostala bagra , za tamu e ekstra ! I Timo e katastrofa , baven e ko za 3 liga jugoistok :) :) , jas iskreno se plasam od niv dvajca deka ke im gi krsat kicmite u sreda ali od ubistvenata leva strana ocekuvam mnogu Lahm - Ribery ... duoto e za 100 meraci ! Eve vi tocen rezultat

BAYERN -- NAPOLI
3/4 - 0/1 (y);)
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:36 PM ---
Ako moze so Reus da se zeme i Montolivo ke bide epten EKSTRA , ni treba zamena za Timo definitivno ! Deckovo e vekje opadnat mnogu i plus i godinkite mu letgaat , ajde uste malku go otplakame kreditot za stadionot i dogodina ke imame mnogu pari za trosenje na transfer pazarot , ni treba igrac kako Yaya Toure nesto ili ako Inter ne uspee da se plasira naredna godina u LS a toa sigurno ke se desi ako moze Cambiaso ili Snejider da se zemat zaedno so Schweini ke bide epten BOMBA timot , edna moja zamisla e vo sred kako MC da igraat Schweini i Sneijder i poluspic Miler4o i po stranite se znae ROBERY i mislam deka Real i Barca duri togas ke dobijat i toa mnoooogu silna konkurencija !

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Спасо,прости ми,не сакам конфронтации со тебе но едноставно неможам а да не се осврнам на неколку точки од твојата дискусија.

Ти си првиот фан,и македонски и германски и било каков,кој се жали од играта на Крос и за неговиот развој. И јас го делам тоа мислење и тврдам дека Јуп има голема доверба во Тони.И менаџментот ни на сон не размислува да го продава како што ти сугерираш дека не му бега.Дечкото созрева феноменално и мислам дека игра во топ форма.На последните неколку утакмици имаше прекрасни пасови, и секако голот во Неапол. Како и повеќето фанови и јас му го следам движењето на терен, и многу е елегантен,не паѓа под притисок има добар преглед на играта,едноставни,ефективни и сигурни пасови дава,ризични ситуации исто решава добро.Доколку во овој момент би се вратил Робен,мое мислење е дека Јуп ќе го седне Милер на клупа а не Крос.

Околу Тимо,дечкото за мене е e rock solid, без ниту една грешка и тој е голем дел од стабилната одбрана оваа сезона. Јуп многу добро ги ротира Тимо и Густаво,им наоѓа и на двајцата значајни минути и двајцата се од големо значење за овој Баерн. сега,би требало да размислување за замена на Тимо наредната сезона,но сега е повеќе од солиден.

Немој да ми даваш папучи и други ствари,озбилна дискусија водиме.

G

_Ghost_

Гостин
Мене ми е драго што играчите и тренерот не го потценуваат Наполи како сите што сме се залетале (али затоа сме фанови, fuck the rest :D).
Ама ептен бе луѓе. И јас верувам во победа, ама во толкава доминација во играта и во резултатот не баш, прво бидејќи Швајни го пропушта дуелов, и второ бидејќи Наполи ќе удрат со Се што имаат, со оглед дека Сити игра со ослабениот Виљареал и им дише во врат.
Мора да се игра 100% сконцентрирано и не смее да им се дозволи да создадат игра.
Пак ќе кажам, верувам во победа, ама тешко издвојувана.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Мене ми е драго што играчите и тренерот не го потценуваат Наполи како сите што сме се залетале (али затоа сме фанови, fuck the rest :D).
Ама ептен бе луѓе. И јас верувам во победа, ама во толкава доминација во играта и во резултатот не баш, прво бидејќи Швајни го пропушта дуелов, и второ бидејќи Наполи ќе удрат со Се што имаат, со оглед дека Сити игра со ослабениот Виљареал и им дише во врат.
Мора да се игра 100% сконцентрирано и не смее да им се дозволи да создадат игра.
Пак ќе кажам, верувам во победа, ама тешко издвојувана.
Ghost сигурно ти избегала оваа информација
http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2011/31874.php

Најверојатно ќе игра Бастиан,што е секако добра вест,бидејќи тој е моторот на екипата и сезонава игра сјајно, се помалку стативи и пречки кои му беа ноќна мора ако се сеќаваш последниве сезони.

Инаку,да не треба да го потцениме Наполи. Имаат солиден тим и иако не шутнаа кон голот на Ноер,сепак вршеа притисок. Секако дека се надевам на победа,и мислам дека ќе победиме но ќе треба сериозно да се сфати мечот.

Не се ни сомневам дека Хејнкес го знае сево ова:)

G

_Ghost_

Гостин
Еј ами неам отворено ништо денес, со ова нетов глуп потрошен.
Швајни ќе игра? Супер, е сега веќе сум уште посмирен во врска со натпреваров.

G

_Ghost_

Гостин
Наредна во купот со Бохум на гости. Оваа воедно ќе биде и последна пред зимската пауза. На 20/21 декември.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Доколку Сити не победи на Ел Мадригал а ние ги тепаме Наполитанците, а тоа и ке го направиме, тогаш сигурно играме во осминафиналето......

против Апоел (Тричковски) :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добар провод момци,и да си ГАЗЕМЕ !!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Goetze does not rule out early Dortmund departure

Asked if he would still be playing for Dortmund next season, Goetze said that there was still a long time to go.

'Who knows if we finish in the top four? If I injure myself or if I lose my form,' he said.

'It is correct that I have worked out a plan with my advisor and according to this plan, I see myself playing Champions League on a regular basis.

'That is my goal and is important for me. But nobody can predict the next few months or years. There are many unknown components, like personal form, like the team and like results.'

Dortmund official Hans-Joachim Watzke had earlier said that Goetze would not be allowed to move to another Bundesliga club, even though Bayern Munich's President Uli Hoeness had stated that Goetze would - at some stage - play for Bayern.

Goetze said that he had read both statements. 'It shows that clubs believe in me and I am honoured when a big club like Bayern Munich show an interest. Principally, one can and should not exclude anything.

'I have to have fun at my next club and be certain that I feel well there. I would not have the feeling that I could have developed as I have had at any other club than Dortmund.

'That is why I am not really thinking too much about it, but obviously the club has to have success.'

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
So dusa cekam da pocne masakarot na alianz , mnogu sakam da go vidam denes pandev ponizen !!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Neuer
Boateng, van Buyten, Badstuber, Lahm
Gustavo, Schweinsteiger
Müller, Kroos, Ribery
Gomez

Btw, кој можете идајте вечер, полно ќе е. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom