Ако мислиш за со таа што игравме, не беше моја туку беше на дечкото од црвените со Манчестер дрес мислам што беше. Не се сеќавам на никот, да не го нагаѓам ваљда ке се јави...Земи ја топката обавезно.
За сите има место немој да се возбудувашНе сте ми јасни со ова стандардни нестандардни. Праите муабети ко да сте играле 3 години фудбал и сеа улетуваме ние. Пред три недели се откажав доброволно зошто видов дека е гужва затоа се пријавив одма следниот пат и сега за овој термин. Што демек стандардниве што сте играте по 30 утакмици. Секој пут се пишува различни работи, али нема везе .......
Со негова дозвола е објавено .[19:05:29] Cyber Night_Nikola: da da
[19:05:31] Cyber Night_Nikola: utre se cheka
[19:05:33] Cyber Night_Nikola: da go napunam goust
ТОП .[19:05:37] Cyber Night_Nikola: ovaj
[19:05:38] Cyber Night_Nikola: kifla
[19:05:38] Cyber Night_Nikola: de
[19:05:39] Cyber Night_Nikola: haha
[19:05:57] Kaiser: goust puni go be
[19:06:01] Kaiser:
[19:06:04] Cyber Night_Nikola: ne ne
[19:06:04] Cyber Night_Nikola:
[19:06:07] Cyber Night_Nikola: greska u padezi
[19:06:08] Kaiser: kifla ne go cepkaj
Така, само со едно правило, замените да се прават на средина на теренот. Исто како и во футсал. А не еден да излезе на крајот од едниот гол, а другиот од спортивната страна да влезе. Мислам ме разбирате што сакам да кажам.Само те молам без прекинување на играта за да правиш измени...
Измените треба да се „летачки“, како во ракомет, без прекин на играта.
Се согласувате? Така и е во футсал...
Земи ја топката обавезно.
да да моја е ке ја земам обавезно бољи е од тие што ги имаатАко мислиш за со таа што игравме, не беше моја туку беше на дечкото од црвените со Манчестер дрес мислам што беше. Не се сеќавам на никот, да не го нагаѓам ваљда ке се јави...
Инаку вакцина во петок ке примам, така да чист сум утре Нема да сум под допинг.
Нееее....Тоа беше очигледна збункаИнаку од Сајбер утре да очекувам авто-голови така ?
Тоа е јасно познато дека нечини да се игра у балон, у Европа се забранети мислам дека мора да имаат отвори од страните (и кај нас има еден таков балон мислам у стајковци беше), ама никој не умрел од играње у балон , така да нека не ве лажат дека е до толку штетно да не играш веќе никогаш. Да штетно е ама штетно е све што праиме денес така да...Еј дечки прчитав и ми кажаа дека не било добро да се игра во балон за срцето(можело срцето да те фати плус проблеми со притисокот се јавувале)што мислите вие за ова?Мене искрено страв ме фати .:S
Уште да чекаме да умре некој и ја решивме работата..Тоа постепено кине,нема одма сигурно да удри за некоја година да не имаме некој проблем??Тоа е јасно познато дека нечини да се игра у балон, у Европа се забранети мислам дека мора да имаат отвори од страните (и кај нас има еден таков балон мислам у стајковци беше), ама никој не умрел од играње у балон , така да нека не ве лажат дека е до толку штетно да не играш веќе никогаш. Да штетно е ама штетно е све што праиме денес така да...
Точно така, веројатно за едно 60-70 години.Уште да чекаме да умре некој и ја решивме работата..Тоа постепено кине,нема одма сигурно да удри за некоја година да не имаме некој проблем??
Абе што си се уплашил толку, штетно е дека потешко се дише поради притисокот како што ти кажа Џену ама немаш гајле има многу поштетни работи што сигурно ги праиш без да знаеш.Уште да чекаме да умре некој и ја решивме работата..Тоа постепено кине,нема одма сигурно да удри за некоја година да не имаме некој проблем??