Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Црвени:
1.Nomoregames
2.lazzy^
3.Supervisor
4.alek-stuki
5.Cthulhu^
6.The Dude
7.Левак
8.Кифла

Други пријавени: Вамос, Скеч, Ханибал

Јас сеа не играм вие договорете се дали еден од црвените ќе оди кај плавите или они сакаат да земат друг играч :).

Плави :
1_Ghost_
2.Cyber
3.Acid
4.Saeta Rubia
5.Urban_Mover
6.Шурикен

Црвени:
1.Nomoregames
2.lazzy^
3.Supervisor
4.alek-stuki
5.Cthulhu^
6.The Dude
7.Левак
8.Кифла

Други пријавени: Вамос, Скеч, Ханибал

Јас сеа не играм вие договорете се дали еден од црвените ќе оди кај плавите или они сакаат да земат друг играч :).
И Скеч е овдека. Минатиот пат беше :) Само да сме парен број за да се поделиме подеднакво. Пожелно е...

Јас ги објавив листите до сега.. Вие одлучувате кој игра кај вас, тука не ви се мешаме :).

Како што кажав претходно, ние сакаме со што помалку замени да играме.

Гоуст би требало да ја објави вашата конечна листа и да решите со кој тим ќе настапите :).

Јас ги објавив листите до сега :). Вие одлучувате кој игра кај вас, тука не ви се мешаме :). Јас кажав претходно, ние сакаме со што помалку замени да играме :).

Повреда? :)
Иначе плавиве победуваат овој пат!! :D

Повреда? :)
Иначе плавиве победуваат овој пат!! :D

Мхм, од минатиот пат што паднав :). Ако игра Џеко имаме добра шанса и ние да тепаме, ако не заслабнат ќе ни биде нападот ама пак сме добар тим :).

Се надевам дека нема да сум сам на трибините овој четврток :pos:

Поради притисокот на воздухот не е здраво да се игра во балон ама не нездраво ко пушење кутија на ден и слично. Ако гледаме така и хлорот е канцероген па има луѓе што тренираат пливање :)

Пешачење по Партизанска е поштетно :)

Јас ги објавив листите до сега.. Вие одлучувате кој игра кај вас, тука не ви се мешаме :).

Како што кажав претходно, ние сакаме со што помалку замени да играме.

Гоуст би требало да ја објави вашата конечна листа и да решите со кој тим ќе настапите :).
Што има јас да објавувам, ете тие што сме шест мина, и плус вие одлучете кој ќе ни го дадете и тоа е.

Се надевам дека нема да сум сам на трибините овој четврток :pos:

Пешачење по Партизанска е поштетно :)

Aхх готово,сега сум сигурен дека ќе тепате.Чим Алекс ќе ве гледа не ни се грижам за резултат!!! :D

Што има јас да објавувам, ете тие што сме шест мина, и плус вие одлучете кој ќе ни го дадете и тоа е.

Во ред, ферски :). Мислам утре ќе решиме и ќе ви кажеме ако не ви смета :).

Aхх готово,сега сум сигурен дека ќе тепате.Чим Алекс ќе ве гледа не ни се грижам за резултат!!! :D

Ако продолжиш ти со муабетов дека им носам среќа на плавите ќе ме замрзат црвените :pos:

Тоа е јасно познато дека нечини да се игра у балон, у Европа се забранети мислам дека мора да имаат отвори од страните (и кај нас има еден таков балон мислам у стајковци беше), ама никој не умрел од играње у балон , така да нека не ве лажат дека е до толку штетно да не играш веќе никогаш. Да штетно е ама штетно е све што праиме денес така да...

Уствари има умрено. Бар така се шпекулираше низ Тетово пред едно 2 години. Само околностите тогаш беа скроз поразлични. Времето беше пекол, а балонот не беше тргнат и внатре се дишеше потешко отколку во гасна комора. Не беше во ред воздухот и минатата недела, ама за тој во Тетово е планински.

п.с. Гледам дека сме дури 17 т.е. едните треба да имаат дури 3 измени. Јас мислам ако има некој доброволец да се откажи или тој последен што се пријавил. Ако има некој некое трето решение слободно нека пиши. 3 измени, Mnogo je, kume…mnogo.

Абе јас пишав ако сме 8 души црвени не доаѓам играјте,не ми се исплати!
Поздрав

Му кажав на Кајзер уште вчера дека не можам овај четврток, така да таман ќе сте.

Се гледаме нареден пат. :)

Црвени:
1.Nomoregames
2.lazzy^
3.Supervisor
4.alek-stuki
5.Cthulhu^
6.The Dude
7.Левак
8.Кифла

Статус
Затворена за нови мислења.