Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Играв еднаш..после неколку пати сакав,не ми се погодија смените,пополнет беше списокот...итн.Ако има место за овој четврток слободен сум и ќе можам да дојдам:)Ајде избројтесе па пишите..

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Земи ја топката обавезно.
Ако мислиш за со таа што игравме, не беше моја туку беше на дечкото од црвените со Манчестер дрес мислам што беше. Не се сеќавам на никот, да не го нагаѓам ваљда ке се јави...
Инаку вакцина во петок ке примам, така да чист сум утре :) Нема да сум под допинг. :D

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Не сте ми јасни со ова стандардни нестандардни. Праите муабети ко да сте играле 3 години фудбал и сеа улетуваме ние. Пред три недели се откажав доброволно зошто видов дека е гужва затоа се пријавив одма следниот пат и сега за овој термин. Што демек стандардниве што сте играте по 30 утакмици. Секој пут се пишува различни работи, али нема везе .......
За сите има место немој да се возбудуваш :pipi:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Денес изигравме со Сајбер со негови луѓе утакмица, мене ми беше проба дали можам да играм во четврток ама не можам, играв со 50% сила ама за нашите утакмици не е доволно. Тепавме 12-7, Сајбер практично сам во напад даде 9 гола :D.

Е сеа ПЛАВИ пазете се утре од вашиот играч. глејте шо ми вика у конверзација :icon_lol::

[19:05:29] Cyber Night_Nikola: da da
[19:05:31] Cyber Night_Nikola: utre se cheka
[19:05:33] Cyber Night_Nikola: da go napunam goust :D
Со негова дозвола е објавено :pos:.

И продужењето:

[19:05:37] Cyber Night_Nikola: ovaj
[19:05:38] Cyber Night_Nikola: kifla
[19:05:38] Cyber Night_Nikola: de
[19:05:39] Cyber Night_Nikola: haha
[19:05:57] Kaiser: goust puni go be
[19:06:01] Kaiser: :D
[19:06:04] Cyber Night_Nikola: ne ne
[19:06:04] Cyber Night_Nikola: :D
[19:06:07] Cyber Night_Nikola: greska u padezi
[19:06:08] Kaiser: kifla ne go cepkaj
ТОП :icon_lol:.

Малку сеир пред утрешната борба, ко Челси и Јунајтед стануваме :icon_mrgr:.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Само те молам без прекинување на играта за да правиш измени... :icon_mrgr:
Измените треба да се „летачки“, како во ракомет, без прекин на играта.

Се согласувате? Така и е во футсал...
Така, само со едно правило, замените да се прават на средина на теренот. Исто како и во футсал. А не еден да излезе на крајот од едниот гол, а другиот од спортивната страна да влезе. Мислам ме разбирате што сакам да кажам.
Инаку од Сајбер утре да очекувам авто-голови така ? :)

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Земи ја топката обавезно.
Ако мислиш за со таа што игравме, не беше моја туку беше на дечкото од црвените со Манчестер дрес мислам што беше. Не се сеќавам на никот, да не го нагаѓам ваљда ке се јави...
Инаку вакцина во петок ке примам, така да чист сум утре :) Нема да сум под допинг. :D
да да моја е ке ја земам обавезно бољи е од тие што ги имаат

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.234
Ние црвените 8 души ли сме, или колку? Ќе оди ли некој во екипата на плавите?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Еј дечки прчитав и ми кажаа дека не било добро да се игра во балон за срцето(можело срцето да те фати плус проблеми со притисокот се јавувале)што мислите вие за ова?Мене искрено страв ме фати .:S

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Еј дечки прчитав и ми кажаа дека не било добро да се игра во балон за срцето(можело срцето да те фати плус проблеми со притисокот се јавувале)што мислите вие за ова?Мене искрено страв ме фати .:S
Тоа е јасно познато дека нечини да се игра у балон, у Европа се забранети мислам дека мора да имаат отвори од страните (и кај нас има еден таков балон мислам у стајковци беше), ама никој не умрел од играње у балон , така да нека не ве лажат дека е до толку штетно да не играш веќе никогаш. Да штетно е ама штетно е све што праиме денес така да...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Поради притисокот на воздухот не е здраво да се игра во балон ама не нездраво ко пушење кутија на ден и слично. Ако гледаме така и хлорот е канцероген па има луѓе што тренираат пливање :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Тоа е јасно познато дека нечини да се игра у балон, у Европа се забранети мислам дека мора да имаат отвори од страните (и кај нас има еден таков балон мислам у стајковци беше), ама никој не умрел од играње у балон , така да нека не ве лажат дека е до толку штетно да не играш веќе никогаш. Да штетно е ама штетно е све што праиме денес така да...
Уште да чекаме да умре некој и ја решивме работата..Тоа постепено кине,нема одма сигурно да удри за некоја година да не имаме некој проблем??

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Уште да чекаме да умре некој и ја решивме работата..Тоа постепено кине,нема одма сигурно да удри за некоја година да не имаме некој проблем??
Точно така, веројатно за едно 60-70 години.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Абе што си се уплашил толку, штетно е дека потешко се дише поради притисокот како што ти кажа Џену ама немаш гајле има многу поштетни работи што сигурно ги праиш без да знаеш.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И сега некој конечно да ги направи табелите.... ? Каизер ајде ти некако ми изгледаш нај внесен во случувањата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom