Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Супер не, али доста солидно, изненадувачки би рекол :)

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
добар е Џастин,а сеуште е млад,треба да му се даде шанса, мислам дека не е за подценување!!

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Сошл Нетворк не сум го гледал пошто немам фејсбук и не ме интересираат тие глупости, ама ако Џ. Тимберлејк треба да им држи лекции на другиве денеска по глума, и почнат да го лупаат у секој филм и тоа од Финчер, Коен, итн...цццц...Толку нема други добри глумци па мораат да зимаат педерчиња како него :tapp:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Што толку беше добар во Сошл Нетворк, 10мин "глумеше". Ама океј ми беше, ми се совпадна со тематиката, помодерен да е филмот, пошо имаше специфична таргет група, барем според мене. Прееска сурфав торенти и во друг е главна улога, знам го имам видено како ситни споредни во неколку лично јас, па отворив имдб гледам солиден број на проекти. Нека си остане во музиката, ако веќе и таму го има. Умре тоа движење, сите музичари - да глумат. Што се тиче Коен браќата, нека го земат, ионака не ги сакам.

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Утка една голема според мене беше ештон Качер во Killers едноставно дечкото не ми е за такви улоги

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Дали некој може да ми даде информација во кое кино се дава филмот ,,Како да ме нема,, - босански филм е (т.е. за војната во Босна) сниман 90% во Македонија, режисерката мислам дека е швеѓанка, во главна улога е наша актерка (Наташа мислам дека и е името).
Благодарам однапред за информацијата!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дали некој може да ми даде информација во кое кино се дава филмот ,,Како да ме нема,, - босански филм е (т.е. за војната во Босна) сниман 90% во Македонија, режисерката мислам дека е швеѓанка, во главна улога е наша актерка (Наташа мислам дека и е името).
Благодарам однапред за информацијата!
Во Кино Милениум, проекциите се од 20:00 и 22:30 секој ден.

А

Анноун

Гостин
Џастин Тимберлејк ќе проаѓа во филмовите се додека го ограничуваат на 10 минути во филмот и во улоги во кои ќе се глуми самиот себе ( лигуш , младо милионерче и сл.) . Ако почне да го викаат во сериозни проекти место Лео Ди Каприо или Бред Пит е тогаш ќе колам :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Џастин Тимберлејк ќе проаѓа во филмовите се додека го ограничуваат на 10 минути во филмот и во улоги во кои ќе се глуми самиот себе ( лигуш , младо милионерче и сл.) . Ако почне да го викаат во сериозни проекти место Лео Ди Каприо или Бред Пит е тогаш ќе колам :)
Коеновци го викаат за една од главните улоги во нивниов нов филм; таква е ситуацијата денеска, правам филм когo да ангажирам ај Џастин Тимберлејк (y)

Утка една голема според мене беше ештон Качер во Killers едноставно дечкото не ми е за такви улоги
Kaчер добар беше у Батерфлај Ефект кецот (колку што памтам, одамна го глеав..). Само таму :D. Ме изненади...позитивно.

F

Frankie Yale

Гостин
Koenovi se odlicni reziseri, ne se somnevam vo niv. Sigurno ke najdat soodvetna uloga za Timberlejk. Primer moze gluvonem da bide, ili vo koma no na kraj da se razbudi posto e glavna uloga, ama so golemi ostetuvanja i gluvonem da ostane barem do krajot na filmot. Posle u epilog neka stoi "He managed to recover after some time and regained the use of his voice but remained deaf for the rest of his life". Taka, ke bide nesto kao moderen Betoven. Zabegav...

Among those he mentors is fellow tunesmith Jim (Timberlake, if he accepts the role), who is trying to find his own voice. (imdb)

Ete, moze da vmetne mojata ideja vo scenarioto... Mislam ke se soglasat, pa koj saka da go slusa negoviot piskav glas? Nikoj. Plus vrska nema od glumenje.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Koenovi se odlicni reziseri, ne se somnevam vo niv. Sigurno ke najdat soodvetna uloga za Timberlejk. Primer moze gluvonem da bide, ili vo koma no na kraj da se razbudi posto e glavna uloga, ama so golemi ostetuvanja i gluvonem da ostane barem do krajot na filmot. Posle u epilog neka stoi "He managed to recover after some time and regained the use of his voice but remained deaf for the rest of his life". Taka, ke bide nesto kao moderen Betoven. Zabegav...

Among those he mentors is fellow tunesmith Jim (Timberlake, if he accepts the role), who is trying to find his own voice. (imdb)

Ete, moze da vmetne mojata ideja vo scenarioto... Mislam ke se soglasat, pa koj saka da go slusa negoviot piskav glas? Nikoj. Plus vrska nema od glumenje.
Може и да глуми лош глумец во филмот. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom