tufekciev
Барсa <3
- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 2.242
- Поени од реакции
- 802
Ги тепаат Челзи на гости неможат дома еден гол на Марсеј да им дадат, да им ебам тоа умрената екипа...Dortmund 1
Valencia 1
Arsenal 1
Barsa 2-2
APOEL GG
10 koef.
Ги тепаат Челзи на гости неможат дома еден гол на Марсеј да им дадат, да им ебам тоа умрената екипа...Dortmund 1
Valencia 1
Arsenal 1
Barsa 2-2
APOEL GG
10 koef.
Епа ќе играт 0:0 коа оноа старото француско педофилче ми почнува со Сонг и Ремзи играчи со Championship квалитет ... чека до 70 минута за да почне да игра со прв состав .. У прво полувреме Ремзи да беше добра играч , Арсенал ќе водеше 2-3 разлика ... И мене само они ме поебаа ... ебати деноСамо Арсенал.
FT 3:0da ne znae nekoj nesto sto jas ne znam, na sto se dolzi rastot na koeficient na K Palas protiv Portsmunt.
inaku od mene denes
Milwall - Kovntri 1 1.75
2.8Саутемптон - Петерборо 1-1&3+
Мој тип
Хаха добар ти е описов.Старото педофилче a јас па уште се чудам зошто само тинејџери во тим имаатЕпа ќе играт 0:0 коа оноа старото француско педофилче ми почнува со Сонг и Ремзи играчи со Championship квалитет ... чека до 70 минута за да почне да игра со прв состав .. У прво полувреме Ремзи да беше добра играч , Арсенал ќе водеше 2-3 разлика ... И мене само они ме поебаа ... ебати дено
Toa pominaSingle: Aldersot 1
Tiket:
Arsenal 1
Dortmund 1
Barca 2
Celzi 2
Valensija 1
Реков дека ова ќе кикснит, ама никој не кажа за Челзи. Умрена работа...ps. И се ми ојт умов дека Арсенал нема да тепа против Марсеј. Таму еден шут, еден гол и тоа шо играше отворено Марсеј. Сега ќе игра сигурно позадтворено Марсеј и не се исплаќа за нив 1.50 коеф.
Ги тепаат Челзи на гости неможат дома еден гол на Марсеј да им дадат, да им ебам тоа умрената екипа...
затоа и пишав треба малце да го уклучите болјарот! баш поради тоа дека арсенал ги победи челзи и им даде 5 гола... денеска на арсенал само на бетфеар беа уплатени 6мил евра... тоа е податок од само една кладилница... и незнам зашто не приметивете дека сите ја пишавте 1 на секој тикет на интернет беше сегде форсирана на секој блог и форум ја имашее а коефициентот растеше пред утакмица можеше да се уплати и за 1.89 за 1... а нашиве мувли од кладилници даваа едвај 1.7!Епа ќе играт 0:0 коа оноа старото француско педофилче ми почнува со Сонг и Ремзи играчи со Championship квалитет ... чека до 70 минута за да почне да игра со прв состав .. У прво полувреме Ремзи да беше добра играч , Арсенал ќе водеше 2-3 разлика ... И мене само они ме поебаа ... ебати дено
Манчестер Х - 1 само како ме копка и мене да ја турам.Поебана вечер од оваја сум немал - Челси на еден ме сјеба ( 2+пол ) и Милан на друг ( двојка )
еве нешо за утре
Ајакс - Динамо З. - 0-2
Баерн-Наполи - ГГ
Бенфика-Базел- 1
Интер-Лил- 0-2
Реал-Лион - ГГ&3+
Ман.Јунајтед - Отелул - х-1
Виља - Сити - 3+
Na poluvreme se ok ajde da fatime nekoja para zs porto me skina denesTorino X-X 90%
Sao caetano 2/1 80%
Criciuma 1-X 65 %