Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Денес па фала богу и не работи страницата за проверка. :mad:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.155
Поени од реакции
18.183
Денес па фала богу и не работи страницата за проверка. :mad:
Јави им се на Инфоцентар, ќе видиш како моментално ќе ја уклучат.ОК, не баш моментално.Минатиот месец така беше кај мене, 8 минути чекав да ми уклучат оператор и само шо му го слушнав гласот се уклучи и страницата (свесни се зошто ги бараме), инаку покажуваше само бела боја.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Јави им се на Инфоцентар, ќе видиш како моментално ќе ја уклучат.ОК, не баш моментално.Минатиот месец така беше кај мене, 8 минути чекав да ми уклучат оператор и само шо му го слушнав гласот се уклучи и страницата (свесни се зошто ги бараме), инаку покажуваше само бела боја.
фала ти, како и да е сигурно имам надминато бидејќи вчера околу 00:00 часот имав направено 59,5 GB (а на 60 сум) и како што гледам брзината ми е иста :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.155
Поени од реакции
18.183
фала ти, како и да е сигурно имам надминато бидејќи вчера околу 00:00 часот имав направено 59,5 GB (а на 60 сум) и како што гледам брзината ми е иста :)
И кај мене е поминат 10-12 дена лимитот и брзината е иста.Да не залажат малку (n)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Еве мене сега ми падна (n)
Али барем искористив уште 2-3 GB над лимитот :)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,
добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци
.
Почнувајќи од 31.10.2011 заклучно со 31.01.2012 ќе имате неограничен месечен интернет сообраќај во рамките на пакетот кој го користите.

:)))

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,

.

Почнувајќи од 31.10.2011 заклучно со 31.01.2012 ќе имате неограничен месечен интернет сообраќај во рамките на пакетот кој го користите.

:)))
wtf?!?! каде го виде ова???

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Добро утро на сите! Ни дојде студениот ноември, зимата и сите убави изненадувања што вообичаено се случуваат овој период... Следете ја нашата страница, бидејќи ве очекуваат многу интересни и возбудливи нешта... Имајте прекрасен ден!

--- надополнето: Nov 1, 2011 8:47 AM ---
Финтиве не поминуваат, изгледа ова е периодот каде што имаат најголем број корисници приклучено и да немаат сеа раскиноци, ајде лажги ќе праиме, ќе допуштиме 3 месеци неограничено и после пак ќе си ги делкаме уште година дена :ROFLMAO:

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
ја за 10-ти месец ( октомври) имав пројдено едно 180 гига.... и не ми го успорија. дан знае некој што се дешава? пуштиле срце овие од т-хоме изгледа а?
лимитот ми е 30 гига иначе

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
.

Секси!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

.

Секси!
Кај ти пишит така?

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Кај ти пишит така?
Кај што проверуваш колку трансфер имаш направено !

Ама прво ми ѕвонеа од т-хоме на домашен и таа секретарката како навиена е ја разбрав само провери на страната на т-хоме во делот мој телеком :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom