ФалаUnion Santa Fe - Tigre X
Moj tip
За првиве 3 се сложувам ама пази се на Милан.Срамота е ова со Севиља ова се веќе тешки местенки. 2 кола со ред дома ги мести 1/2. Денес резили, имаа 28/14 удари, додека Гранада до 70та минута со 3/2 удари. Па сега на крајот им ја вртат, и после некој ќе рече не е местено.
Инаку за ЛШ планирам да одам со поголем влог на овие:
Arsenal - Marseille - 1 @ 1.55
Villareal - Man.City - 2 @ 1.60
Ajax - Din.Zagreb - 1 @ 1.50
BATE - Milan - 2 @ 1.50
ke go smenam Milan so Porto i + BaernСрамота е ова со Севиља ова се веќе тешки местенки. 2 кола со ред дома ги мести 1/2. Денес резили, имаа 28/14 удари, додека Гранада до 70та минута со 3/2 удари. Па сега на крајот им ја вртат, и после некој ќе рече не е местено.
BATE - Milan - 2 @ 1.50
Сам се контраш со постот. Не може да биде местена, ако имале 28 шута...Срамота е ова со Севиља ова се веќе тешки местенки. 2 кола со ред дома ги мести 1/2. Денес резили, имаа 28/14 удари, додека Гранада до 70та минута со 3/2 удари. Па сега на крајот им ја вртат, и после некој ќе рече не е местено.
И јас истите ке ги упатам на 1000 денари.Срамота е ова со Севиља ова се веќе тешки местенки. 2 кола со ред дома ги мести 1/2. Денес резили, имаа 28/14 удари, додека Гранада до 70та минута со 3/2 удари. Па сега на крајот им ја вртат, и после некој ќе рече не е местено.
BATE - Milan - 2 @ 1.50
Само ова изиграв денеска СИНГЛ и тооооо е Х заврши 1-1Union Santa Fe - Tigre X
Moj tip
Abe i so Milan e super dobar e Milan,Bate e dobra ekipa mnogu, ambiciozni a i mladi igraci imaat ama Milan e vo nekoja topforma gazi se pred niv, za 1,50 e ekstraaaСрамота е ова со Севиља ова се веќе тешки местенки. 2 кола со ред дома ги мести 1/2. Денес резили, имаа 28/14 удари, додека Гранада до 70та минута со 3/2 удари. Па сега на крајот им ја вртат, и после некој ќе рече не е местено.
BATE - Milan - 2 @ 1.50