Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Jas pak uvek na singl gi brkam onie od Singapur GG u prvo dobar koef. isto taka GG i GG3+ 80do 90% ke iskochat.
Za denes, Sevilla, Valeranga, Fenerbahce, Midtylland,G.Fuerth i Jablonec trea da dojdat 1, Valeranga i Fenerbahce moze i so 3 + komb
--- надополнето: Oct 31, 2011 8:41 AM ---
Isto Stoke 1 ili X moze dvoznak najsigurno, tvrda ke bide.

јас божем се нафатив да ги играм 4-6 гола секој натпревар , одиграв 3 дена сите 3 дена промашив , 3+ завршија ... :eek:

Инаку да Сингапур врие од голови ко Норвешка 3 или 4 лига се :D

јас божем се нафатив да ги играм 4-6 гола секој натпревар , одиграв 3 дена сите 3 дена промашив , 3+ завршија ... :eek:

Инаку да Сингапур врие од голови ко Норвешка 3 или 4 лига се :D

Da da, gi isprativ denes dveve pak posebno singlovi GG u prvo 4.10 i 4.15 u mozzart , ednata 1-2 drugata 2-0 u prvo :D dobro e vo kjar sum poradi dobriot koef.

ако ебе Севиља се откажувам на подолг период ќе ти ебам и обложување и се, а Фенер не го играм макар да ми дадат 2 квота за 1 да им ебам турците смрдливи

значи

Севиља 1,4
Нант 1x - 1,3
Изнер 1,25

на 3000

а Мидјеланд и јас ја гледав мислам дека на ред се данциве да местат па ја пуштив за 150

За Ишнер сеа баш читам , после УС Опен се повлекува од Азиската тура поради болки во абдоменот , кој знае дали е закрепнал .. :S Инаку моментално Ишнер води во најмногу добиени поени од асови , 732 аса , па ако сервисот му иде ко шо треба , лесно ќе го победе Посписил.

14:45 Baghdatis M. - Troicki V. 2 (2.10)

Ставив и ја 500ки за 2ка.. гледам помал е коефициентот за Багдатис и најверојатно е фаворит (незнам не следам тенис скоро ич) ама сепак уште вчера која ја видов утакмицава имав предчуство дека Багдатис ќе изгуби па затоа и ставив 500ки денеска ..

Планирам и Стоук после X да ја мавнам ..

Ставив и ја 500ки за 2ка.. гледам помал е коефициентот за Багдатис и најверојатно е фаворит (незнам не следам тенис скоро ич) ама сепак уште вчера која ја видов утакмицава имав предчуство дека Багдатис ќе изгуби па затоа и ставив 500ки денеска ..

Планирам и Стоук после X да ја мавнам ..
Багдатис го победи по Троицки на последниот меч помегу нив,мислам дека играа на тврда подлога исто како и денеска....Е сеа Багдатис последно време игра слабо мислам дека од 6 меча он на 4 изгуби...
Мој тип: 22.5+
--- надополнето: Oct 31, 2011 1:05 PM ---
3 сета мислам дека ке има...:)

Багдатис го победи по Троицки на последниот меч помегу нив,мислам дека играа на тврда подлога исто како и денеска....Е сеа Багдатис последно време игра слабо мислам дека од 6 меча он на 4 изгуби...
Мој тип: 22.5+

Незнам тоа јас ако некоја ми дојде претчуство ја пишувам безразлика на коеф.. и ретко ме лаже предчуството сепак ќе видиме :)
Што тип ти е ова 22.5+ што значи ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom