LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Момци , мене HSV не ми делува на 1 . Прво Петрич е аут , моментално он им е најдобар играч . Лоша форма , едвај го победија Трир во купот пред 3 дена и тоа во продолжение 1:2 . Имат нов менаџер , Торстен Финк ( екс- Базел ) , кој самиот минатата недела изјави дека на тимот ќе му треба барем 3 месеци за да се навикне на неговата тактика :S , плус се збори дека Финк нема поима од тактика и дека таа работа во Базел ја вршел помошникот.
Ова им се најверојатните 11 :
HSV: Drobny - Westermann, Bruma, Rajkovic, Aogo - Töre, Rincon, Kacar, Jansen - Son, Guerrero
Lautern: Trapp - Dick, Amedick, Rodnei, Jessen - Sahan, De Wit, Kirch, Tiffert - Shechter, Kouemaha
Кајзер не се толку слаби , а HSV не се толку силни . Сетете се лани како беше со Херта , цела сезона ја гоневме и спасувавме , и на крај испадаа у втора и не коштаа пари...
Коеф ми е мал 1.90 , да беше 2.50 да пробам , ама со 1.90 никако . Мислам да ставам пари на ГГ @ 1.72 или x2 @ 1.75 .
Ова им се најверојатните 11 :
HSV: Drobny - Westermann, Bruma, Rajkovic, Aogo - Töre, Rincon, Kacar, Jansen - Son, Guerrero
Lautern: Trapp - Dick, Amedick, Rodnei, Jessen - Sahan, De Wit, Kirch, Tiffert - Shechter, Kouemaha
Кајзер не се толку слаби , а HSV не се толку силни . Сетете се лани како беше со Херта , цела сезона ја гоневме и спасувавме , и на крај испадаа у втора и не коштаа пари...
Коеф ми е мал 1.90 , да беше 2.50 да пробам , ама со 1.90 никако . Мислам да ставам пари на ГГ @ 1.72 или x2 @ 1.75 .