Zurich 1 , HSV 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првите шо ги пиша пред некој ден ги утна, вториот пар вчера го погоди..значи по некоја логика наредните шо ке ги пише се добитнипа ја мислам ги погоди xD
Специа - портогруаро 0-1
Пиаченца - караресе 0-1
Првите шо ги пиша пред некој ден ги утна, вториот пар вчера го погоди..значи по некоја логика наредните шо ке ги пише се добитниКе го пратам
![]()
Овие ми ги кажаа дека ке испаднат викендов 100% .. па ги уплатив сите како синглКолку си сигурен дека е Бешикташ?
Овие ми ги кажаа дека ке испаднат викендов 100% .. па ги уплатив сите како сингл
Aldershot - Crewe X-1
Torino - Empoli 2/1
Bodo - Sandnes X-1
Rosenborg - Brann 2/1
Besiktas - Sivasspor 2/1
Sloboda - Zvezda X-2
сеа за сеа само Бодо заеба.. Торино и Алдершот си искочија вчера и Звезда 0-0 полувреме би требало да тепа до крај
За другиве ке видиме вечер![]()
pa dobro so ne gi napisa poranoОвие ми ги кажаа дека ке испаднат викендов 100% .. па ги уплатив сите како сингл
Aldershot - Crewe X-1
Torino - Empoli 2/1
Bodo - Sandnes X-1
Rosenborg - Brann 2/1
Besiktas - Sivasspor 2/1
Sloboda - Zvezda X-2
сеа за сеа само Бодо заеба.. Торино и Алдершот си искочија вчера и Звезда 0-0 полувреме би требало да тепа до крај
За другиве ке видиме вечер![]()
Вчера касно се пуштив и ја пишав Бодо ама ете не испаднаpa dobro so ne gi napisa porano
14:00 Triglav - Celje 2 (2.35)
мавајте во спортлајф додека не е намалена![]()
14:00 Triglav - Celje 2 (2.35)
мавајте во спортлајф додека не е намалена
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:20 AM ---
TIKET
13:45 Randers - Roskilde 1 (1.45)
16:00 Kapfenberg - Austria V. 2 (1.75)
16:00 Tottenham - QPR 1 (1.45)
20:00 Rosenborg - Brann 1 (1.50)
Подобро за тебе и за нас ..
Играај со твоја глава!!!
Денеска ...
СПЕЦИА - ПОРТОГРУАРО 1 1.70