Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Вердер 2-2 4,7 :mad:
Ливерпул 2-2 3,4 (y)
Ајакс 2-2 2,6 (y)
Манчестер 2-2 2,95 (y)

коеф. 122,56
уплата. 50
добивка. 6100

победи вердер 3-1 , ама 1-1 на полувреме . браво за ливчево , ти фалеше само малку среќа .
купи си сладолед бољи

ти купувај си сладолед место да играш спортска , купи и за по дома за фамилијата , така НАЈБОЉИ ќе биде .

Така спортска не се игра брат.. ризикуваш 1000 за да земиш 400.. и сега челзи те турна и треба да ги фатиш другите 2 ливчина за да бидиш само -200 денари..

Или па ко вејче играш такви педерски игри не ги кажувај јавно вака, смешно е и срамота е

Искрено да ти кажам коа влегов у Спортлајф го видов додатокот и забележав дека за Дел Потро @ 1.40 и Квитова @ 1.35 дават коеф 1.89 , и наместо Арсенал , ја ставив оваа на 1000. И добра одлука . ( За тие шо не веруват проверите го кодо : SHQ9Z7FJ

Дали е смешно или не , ич на долнио не ми е , пошо си правам ја пари , имаш ме на FB провери ги тикетите шо ги има ставано од порано ...

п.с. Многу мразам коа ми серат после крај на утакмица , такви "интелегенции" највеќе обожавам ...

Реков дека ќе ја играм оти коеф беше ОК , донекаде , и ко шо реков ,видов value во него .. е сега бидна 3:5 , ама кој очекуваше таков резултат ? Ако мислевте дека ќе има 7-8 гола шо не одигравте , а ?

Денес Селтик , Олимпиакос , Висла не правеа бум-бум ?! Шо коеф имаа тие ?

Милан 2ка
Ливерпул 2ка
Баерн 4+
Манчестер 4+

100122frf.jpg

победи вердер 3-1 , ама 1-1 на полувреме . браво за ливчево , ти фалеше само малку среќа .

ти купувај си сладолед место да играш спортска , купи и за по дома за фамилијата , така НАЈБОЉИ ќе биде .

хххх бољи сладолед ке купам него фаворитине да ги играм, ете -1 сладолед

брат добар си? :)
прими сочуство јебига ако не си го уплатил ливчево.
не бе брат го уплатив ама како шо гледаш само челзи за големи пари
јебига то е то не е првпат вака да ме падни една

Добро е на голови овие влегоа, ајде сега да тепаат Ливерпул и Милан!

Милан брат, Рома е каде каде послаб тим од Интер а и Милан е појак од Јувентус :)

милан не е појак од јуве, изгубија 2-0 пред некоја недела

милан не е појак од јуве, изгубија 2-0 пред некоја недела

Една утакмица ако Милан изгубил не значи дека е послаб, ќе видиме времето ќе каже.. само да те потсетам дека Јувентус игра само во Сериа А и се бори на еден фронт за разлика од некои други + на крајот ќе видиме кој ќе биде подобро пласиран, и дали ќе одбрани Милан титула!!

Манчестер Јунајтед 2
Баерн 1
Ливерпул 2
Виљареал 1
Монпеље 1
ПСЖ 1
за 50 1048 :D
нек са угоде ај поздрав

хххх бољи сладолед ке купам него фаворитине да ги играм, ете -1 сладолед

Ке настинеш ако јадиш сладолед ова време, убаво ти кажа бласт играј спортска барем нема да се разболиш.

онтопик за утре

Хамбургер 1
Ла Коруња 1
Ривер Плата 1
Ј. Бојс 1

За утре шо Сингл утакмици имат одиме со ред
Келн - Аугсбург 1 :cool:
Гимараеш - Рио аве 1:cool:
Осасуна - Леванте 1 редно е веке :P
Болоња - Аталанта 1:cautious: не играм италјанци можеби ке ја пробам:cautious::cautious:

Ке настинеш ако јадиш сладолед ова време, убаво ти кажа бласт играј спортска барем нема да се разболиш.

онтопик за утре

Хамбургер 1
Ла Коруња 1
Ривер Плата 1
Ј. Бојс 1

ај ако така викаш утре нејадам сладолед, ке играм селта виго 2ка и леванте 2ка

City-1
Liverpool-2
PSG-1
Real-2
Ajax-2
Barca-1