Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го имав истиот проблем, се среди откако ја клокнав графичката. Што картица имаш?

GT 430 со 1GB рам

Ама ја поминав, ја оставив едно пола саат играта јас дремев во дворецот и се појавиа тие двајцата

Во моментов, нема нешто што мразам повеќе од Punkbuster.

ме запали еден ѕвер од 85 000 денари не знам што графичка имаше DDR5ка знам беше со 8 гига рам и 1 терабајт меморија или пак 1,5 терабајти меморија
Те молам не купувај нов компјутер, те молам. Купи си мотор.

Origin activation is down at the moment. We are aware of the issue and working on it. Thank you for your patience

Збеснав :mad:

bf32011102713090873.jpg

Superman in action :D

И на крајот се тепаше со никого. Човекот го немаше..али одкако ме уби еднаш после се појави..xD

Играта не е лоша, но едното нешто што нема сите да ја играат е тоа што бара јака графичка :icon_mrgr:

Колку и да е возобновена и супериорна, кампањата е комплетен рипоф цодмв2/бопс.

>american-russian one man army companionship
>emp's
>makarov = solomon
>even the end is redecorated

inb4 multiplayer hurr durr

Battlefield 3 на конзола = шит.

Немојте да ве лажат видеа од гејмтрејлерс и слично, кај мене ја фурам све на медиум со текстури на low, на конзола ако не ги снимиш текстурите на диск по дифолт се low, ако ги снимиш доаѓа нешто како медиум/low...

Нема ефекти како motion blus и HBAO, контролите се шит (добро мајкуму, за шпринт е да го стиснам левиот аналог, за клечење и лежење треба да го стиснам и држам десниот аналог). Ја и така PC гејмер сум, па фпс никако да ми легне на конзола.

И кога веќе ставаат AIM ASSIST, нека биде вистински assist, а не "ако сум на 3 сантима нацентриран до човекот, тогаш ми помага". Ако јас стигнам до 3 сантима до него, веќе ќе си го убијам сам.

Да не збориме за звукот, не знам што е работата, мојот телевизор (Sony) вади одличен звук ко за телевизор, Forza 4 кине на него...на BF3 немаше ниски тонови (пример експлозиите што ги осеќате во зградата на почеток), немаше некој прејак звук на оружја (се беше некако затупено)...

Што уште еднаш докажува дека сите девелопери си играат курот со PC игриве, RAGE шие на конзоли (предобра графика, а на моево PC не ни ја пушта асално), а BF3 дури и поубаво изгледа на моево PC...
Ама хеј, како ќе не натераат да купуваме нови графички. :)

Да прашам, кои драјвери би ми одговарале најдобро за BF3 и кој CAP за мојава 4850? Или сеедно бидејќи е од постара серија?

Сварно бара јака графичка ... :eek: со n9600GT 1Gb би требало да ја играм

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    139,2 KB · Прегледи: 7
Штотуку открив имало кастом опција.. *facepalm*

Сеа можам ултра, али без АА. :)

Еј ај ако имаш време, можеш да пробаш со процесорот на сток? Баш ме интересира, пошто мене на хај ми кочи (без AA, со HBAO), фрејмрејт имав околу 25-40. Послем ставив све на медиум со SSAO, играта одеше перфектно со фрејрејт околу 45fps.
Иначе, за играва само пофални зборови, сега стигнав со мисијата кадешто влагаш ноќе у Техеран (неам баш многу време) и спектакуларно е, баш ко у вистинска војна се осеќав, тоа пукотници, експлозии.... incredible. Башка на медиум ја играв, и пак играта изледаше добро, баш за инат ќе пробам со све до даска понекад (без DX11 нормално :)) за да видам како изгледа :vozbud:

Штотуку открив имало кастом опција.. *facepalm*

Сеа можам ултра, али без АА. :)

Ја играм, имам сецкање, ама е премногу мало, кога има премногу чад или при експлозија го има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom