Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Благодарение на Sportlife кои имаат на вебсајтот услуга да провериш дали тикетот ти е добитен , а се што треба да направиш е да го пишеш кодот од тикетот , па баш проверив , и замисли си немаше изненадување .. Тикетот е недобитен , шо значи дека не е ни уплатен ...

Типот е малце глуп што не помислил на ова пред да го слика и да го закачи на блогот :pipi:

топ топ топ... паметно од твоја страна јас мислев тоа само на копачка го има... фала поздрав

Благодарение на Sportlife кои имаат на вебсајтот услуга да провериш дали тикетот ти е добитен , а се што треба да направиш е да го пишеш кодот од тикетот , па баш проверив , и замисли си немаше изненадување .. Тикетот е недобитен , шо значи дека не е ни уплатен ...

Типот е малце глуп што не помислил на ова пред да го слика и да го закачи на блогот :pipi:
Хахахах да точно и тоа е во Струмица ако не се лажам 4901 е тука во Струмица и незнам дали со 4901 има и во другите градови но мислам дека нема.

за денес Унион Олимпија -68,5 не верувам дека ке дадат над 68 коша
--- надополнето: Oct 27, 2011 12:21 PM ---

ја бувнав 2.25 на полувреме беше коеф
И влезе 1-0 win;)
WIN ;) 57

јас играм на палермо 1 all in!!! па да видиме иако може и со хендикеп 1 да се изигра!

уфф што убаво ја напунив... ви викам болје ова него тоа турците скапани...

ON: мислам ќе има победник на дуелот во шпанија така да ќе изиграм 1или2 па да видиме :D

Реков дека е преварант дечкото.
за вечер хокеј Boston Bruins - 1

Реков дека е преварант дечкото.
за вечер хокеј Boston Bruins - 1
и ја и се мислев за Бостон и +
дај да се договориме да си даваме ние дојави и онака има некој плакаат ке се наполниме од пари

Абе не трчајте многу по овие блогерите !!!
Сите се преваранти, порано ги пратев ама сега не, губев многу пари и ги баталив, ретко можи да се најди некој шо годи и поќето од овие блогерите ги држат дечиња....
Колку шо знам самиот, толку сите блогери заедно не знат :D

каков систем ми има текнато на мене со 1500е стартна инвестија топ е... само треба некој што се разбира од економија,програмирање и слично... сериозни луѓе што во кладилницата гледаат статистички а не арсенал и челзи 1

каков систем ми има текнато на мене со 1500е стартна инвестија топ е... само треба некој што се разбира од економија,програмирање и слично... сериозни луѓе што во кладилницата гледаат статистички а не арсенал и челзи 1

па причај , шо чекаш :pipi:

Се заинтересирав...па да прашам, да не го има некој од тука пратено Х-от.....? Гледам доста се "коцкате"....па најверојатно некој пробал

Се заинтересирав...па да прашам, да не го има некој од тука пратено Х-от.....? Гледам доста се "коцкате"....па најверојатно некој пробал
на шо мислиш поконкретно

За утре дабл:
Еспањол 1 @ 2.30 :)
Јанг Бојс 2 @ 2.20 :(
--- надополнето: Oct 26, 2011 10:56 PM ---
Triple:
Zenit 1-1 @ 1.45 :)
Manisaspor 1 @ 1.85 :)
Real Madrid 1 @ 1.30 (K) :)

Петок:

Single:
18:00 Apoel - Anortohosis 1 @ 1.95

TICKET:
17:00 Plzen - Hradec Karlove 1 @ 1.25
17:30 CSKA M. - Nalchik 1 @ 1.30
18:30 Tsonga - Malisse 1 @ 1.25
15:00 Haas T. - Del Potro 2 @ 1.20
13:00 Starace P. - Tipsarevic J. 2 @ 1.15

Osijek razbijen povredama Vezni red Osijeka prakticki ne postoji, nema Kurtovica, Pavlicica, Vidakovica, Jugovica, Perosevica i Kacunica kad se uzmu u obzir problemi Osijeka kao i umor jer su prije dva dana igrali i kup utakmicu Lokomotiva je sigurno veci favorit nego sto tecaj pokazuje
Локомотива 1:cautious:

мислиш нерешено со прогресија??? ахахах ти требаат 1 000 000 000 000 000 000 000 ЕВРА за да можеш да го фатиш :D

освен ако не почнеш да играш од некоее си коло на пример сеа да почнеш со 50 денари уплата на bolton,shalke,wolfsburg и слично... али ти треба доста кеш и нерви :D

во превод ако сакаш да играш вака потребно е да го почнеш болтон сега и да го пратиш барем до крај на сезона... ако почнеш со наредно 9то коло и планираш да го играш барем 20 кола потребни ти се 26 214 400 денари... т.е 426 500 евра :D а после се поставува прашањето да не го гледаме пак go ahead eagles :D

Која црна серија ме фати овие 5-6 дена ...

Вчера трипл на : Типсаревич + Дел Потро + Давиденко на 1000 , Давиденко при резултат од 1:1 и 4:0 , губи 6:7 ... Истиот ден трипл на 2000 : Вожниачќи + Реал + Лацио 1x , Вожниачќи губе 2:1 ...

Денеска дабл Квитова + Галата ( баскет ) на 2000 , Турците од 10 разлика водство губат со 4 разлика , у второ полувреме дават само 19 поена ...

WTF бре .........:confused:

Да се надоврзам на мојо маабет .. направив вчера и ноќно ливче да "вратам" дел од загубата , и ставам 5 утакмици на тикетот : Сиена 1 , Билбао 1x ,Питсбург 1x , Реал М.(баскет) 1 и Бостон Bruins 1x на 600 уплата ... И Бостон од 1:0 водство , загуби 1:2 ...

Овоа ќе треба да заколам некоја кокошка или теле у кладилницата :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom