Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
јас играм на палермо 1 all in!!! па да видиме иако може и со хендикеп 1 да се изигра!

па до сеа горе доле сите биле искрено кажано... затоа не би платил 200 јурки али за 10е све на све исто ко да сум играл ливче у клац така да...

Ми го имаат кажано некој другари дека е преварант ги прават ливчињата на фотошоп.

ееее колку не има... и пичиња има :D

него што викате да се собереме едно 20-30 души во некој кафич во ск или слично и да ја купиме дојавава и да си ја пуштиме и ние со по 5-10е колку да го пробаме... случајно го начекав на интернет за да видам дали почнало истрага околу лече-милан и искочи овој

http://gozo.bloger.hr/

Брат превара тешка . . од искуство ти кажувам . . .Го знам многу добро ....

Не се летајте по блогери, многу се ретки тие што ќе ти даваат утакмици и 90% искачаат. Нормално мора некогаш и да заебе ама како и да е ќе си доволно у ќар.
Соберете по 1000 ден јас ќе ви кажам 2 коеф, сигурен за викендов:D

Не се летајте по блогери, многу се ретки тие што ќе ти даваат утакмици и 90% искачаат. Нормално мора некогаш и да заебе ама како и да е ќе си доволно у ќар.
Соберете по 1000 ден јас ќе ви кажам 2 коеф, сигурен за викендов:D

Одличен совет !

Дебело се имам изгорено од тие "дојави" на блогерите, затоа внимавајте.

Одличен совет !

Дебело се имам изгорено од тие "дојави" на блогерите, затоа внимавајте.
Никогаш не сум имал верба во тие блогери:confused: Вистинските луѓе што ги знаат утакмиците, не ти ги даваат тебе ги рокаат за 100.000 евра на 30 коеф и си го ладат ку*от:)

Која црна серија ме фати овие 5-6 дена ...

Вчера трипл на : Типсаревич + Дел Потро + Давиденко на 1000 , Давиденко при резултат од 1:1 и 4:0 , губи 6:7 ... Истиот ден трипл на 2000 : Вожниачќи + Реал + Лацио 1x , Вожниачќи губе 2:1 ...

Денеска дабл Квитова + Галата ( баскет ) на 2000 , Турците од 10 разлика водство губат со 4 разлика , у второ полувреме дават само 19 поена ...

WTF бре .........:confused:

ееее колку не има... и пичиња има :D

него што викате да се собереме едно 20-30 души во некој кафич во ск или слично и да ја купиме дојавава и да си ја пуштиме и ние со по 5-10е колку да го пробаме... случајно го начекав на интернет за да видам дали почнало истрага околу лече-милан и искочи овој

http://gozo.bloger.hr/

Благодарение на Sportlife кои имаат на вебсајтот услуга да провериш дали тикетот ти е добитен , а се што треба да направиш е да го пишеш кодот од тикетот , па баш проверив , и замисли си немаше изненадување .. Тикетот е недобитен , шо значи дека не е ни уплатен ...

Типот е малце глуп што не помислил на ова пред да го слика и да го закачи на блогот :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom