Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
палат: полни усни, убави очи, бушава коса, фина насмеФка.

кај машко не палат: влакна под мишки, немиени заби, и нозе како на педер.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Епа фацата ми е многу битна. Онака да ми биде убаво секоаш коа ќе ја погледнам. Насмевка убава да има, шармирачка! Да е паметна. Приметив дека претежно плавуши со права коса ми се засвиѓуваат х) Тело, па не преслаба ама не и баскет да е....

А одбивни ми се машкоданки, шмизли, онакви галамџики, и женски кој шо се праат нешо шо не се за да освојат некој.

M

MIL

Гостин
Prekrasna nasmevka koja dodeka se smee ke se zanesam po nea , zavodliv pogled so koj ke me natera da blesnam od sreka i ke me zbudali totalno , dobar naprcen zadnik koj edvaj ke docekam da go pipnam , dolgi noze koj ke gi dopiram i galam nezno i Usna koja ke ja gledam kako nezno mi zboruva i kazuva deka me saka i na kraj ke ja bubnam :back:

Z

Zona Pelucida

Гостин
Епа сакам убава насмевка не со расипани заби или заби како радијатор,сакам силен и широк грб,за кога ќе те гушне да се осеќаш сигурно,чисти и негрицкани нокти,убаво тртлесто газе,и пивско меше.Црна права коса ми е приоритет,мразам плави или виткани коси,по можност кратко шишан,и убав облик на очите(секаква боја е прифатлива) ,убав нос,а не ко шпакла или ко трансусала,и полни усни.Ммммм.......за среќа иам еден таков:pipi:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
ниту еден физички дел од телото не може да попали ако типот-типката нема сексапил, шарм и сл. а коа више станува збор за физикус-дефинитивно поштуем рамена..:drk:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
ладнокрвност,сарказам и насмевка

D

dh00|

Гостин
ако зборувам за надворешен изглед,сакам да има убави очи (сини по можност) и долга коса,ама плава:pipi: и да, мора да има убав гз!:pos2::pos2:
исто така мора да има добра смисла за хумор,да е комуникативен и да знае да се однесува:pipi:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
За физички изглед имам 3 критериуми. Значи прво што ми паѓа во очи е носот. Битно ми е да не е шпаклар. Понатаму ушите исто да не е клемпав. И забите не мора да има холивудска насмевка ама да има нормални не како петарди да пушел. А фетиш кај машко ми се раце. Ќееф ми прави кога ќе видам кај машка особа вените да се познаваат, испапчени да бидат.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
А фетиш кај машко ми се раце. Ќееф ми прави кога ќе видам кај машка особа вените да се познаваат, испапчени да бидат.
Само пази да не има некои црвени точкици на вените . . .:)

Иначе, највише пали газ кој ќе одговара на големите ми дланки и секако тенко ноџе . . .
Заеби очи, уши, цицки се више филозофско прашање и нешто што бара поширока дискусија . . .

Член од
28 март 2006
Мислења
17.744
Поени од реакции
12.199
Интелигенцијата...ама да е сконцентрирана во градите и во задникот.
Или...сладолед со 2+2 топки :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.546
Откачен поглед,добра нога на штикла,убава фаца,плавуша(природна)

Kajgana Shop

На врв Bottom