Фан Клуб: Челзи

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
ке гледам јас сега дур мозам....ама гледајте некој ако најте линк од голојте...да стајте

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ќе ги згазиме децана на Венгер, веруј. Пациенти ни се последниве сезони. Со Фабрегас, Насри, Вилшер, Клиши ги газевме 1-4, 0-3 на Емирати, не па со Мертесакер, Артета, Џенкинсон и не знам си кој. Да ни ги потценувам, ама .. би требало да тепаме.
Повреден е :ROFLMAO:

A

Auditore

Гостин
Само колку за инфо, денеска се очекува одлуката на CPO(Chelsea Pitch Owners), дали ќе се продаде теренот на Челзи или не.
Ова е голем чекор затоа што Челзи сака да се сели од Стемфорд и да гради нов стадион, но неможе доколку не го откупи земјиштето поради тоа што Стемфорд потоа ќе се користи како алтернативен стадион, за резервите и слично и ќе може да се продаде неговото име, или што беше не знам точно за многу пари и нов богат договор наводно со Самсунг, како што направија Сити, па тоа би му помогнало на тимот да има свои средства во буџет и да не биде во минус со новите правила на фер-плеј.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.573
Поени од реакции
1.873
одлично одиграно од челзи
браво
среќен сум што босингва нема да игра против арсенал
бране е појак од него

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Гледам дека Бане ќе го утепаше голманот на Евертон го прекрши :eek:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Зошто нема да игра Босингва против Арсенал?
Доби црвен картон со Кпр..али изгледа ке му го поништат..
инаку ..Торес се враќа со Арсенал нели? ..
Очекувам да распалиме и да го истуриме гневот ..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Доби црвен картон со Кпр..али изгледа ке му го поништат..
инаку ..Торес се враќа со Арсенал нели? ..
Очекувам да распалиме и да го истуриме гневот ..
Казнет беше еден натпревар што значи дека ќе биде во комбинација против нас. Тој еден натпревар беше вчера Евертон-Челзи.

В

Вори

Гостин
Не бил Трнбал крив за пеналот,сега гледам.Крив бил Луиз.Исто како и за примениот гол.Отиде по семки и го остави Саха сам.
Реално,мене Луиз ми е еден од поомилените,и стојам на мислењето дека е супер дефанзивец,ама последниве 3-4 утакмици е многу слаб,да не речам очаен.И неговите грешки можат да не чинат скапо.Додуша со КПР не чинеа 3 бода.
Некако на почетоков од сезоната ми е како изгубен,за разлика од ланската полусезона.
Се надевам дека ќе се среди и ќе се врати во старата форма.

Kajgana Shop

На врв Bottom