FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има барем едно дерби во 1/4 финалињата :)

Дренте аут против Јунајтед, фала Челзи :icon_mrgr:

Драма на Сент Џејмс Парк.Па и на Гудисон. Ама како можи да нема стримови бе? :mad:
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:22 PM ---
Дренте аут против Јунајтед, фала Челзи :icon_mrgr:
Демек немаше да ги тепате инаку? Тоа е сигурна победа на Јунајтед јасно ни е на сите

Ќе има барем едно дерби во 1/4 финалињата :)

Мене па ме чуди како само Челзи во 4-та рунда игра со тежок противник,а исто така пред тоа играше со солидна екипа како Фулам.
Додека другиве екипи од големата 4-ка,играат со Макерсфилд,Даг & Ред,Лестер итн.
Ноу офенс,само да спомнам.

Драма на Сент Џејмс Парк.Па и на Гудисон. Ама како можи да нема стримови бе? :mad:
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:22 PM ---

Демек немаше да ги тепате инаку? Тоа е сигурна победа на Јунајтед јасно ни е на сите

Не се пренесуваат на ниедна телевизија, исто вчера беше случај со Арсенал - Болтон.

Не се пренесуваат на ниедна телевизија, исто вчера беше случај со Арсенал - Болтон.
Па се по список да им е***
Болни луѓе
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:28 PM ---
Мене па ме чуди како само Челзи во 4-та рунда игра со тежок противник,а исто така пред тоа играше со солидна екипа како Фулам.
Додека другиве екипи од големата 4-ка,играат со Макерсфилд,Даг & Ред,Лестер итн.
Ноу офенс,само да спомнам.
А мене ме чуди како Ливерпул игра 3 по ред на гости. Ајде првата со Ексетер ( 3та лига ) ајде втората со Брајтон ( чемпионшип ) ама апла беше сега и со Стоук. Сега веројатно ќе играме со некој појак пак на гости :D Море и 1/2 двете на гости. :D

Ждрепка е, нема правило дали си ја играл прошлата на гости или дома, секоја партија ново е. Во сабота во 12 е ждрепката за 1/4.

Ждрепка е, нема правило дали си ја играл прошлата на гости или дома, секоја партија ново е. Во сабота во 12 е ждрепката за 1/4.
Добро тогаш да знам со вас на ОТ дека играме чим немало правило. Ако не можи и финалето наместо на Вембли на гости некаде да го играме
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:31 PM ---
Стариџ Даниел. Детево злато им вреди

Добро тогаш да знам со вас на ОТ дека играме чим немало правило. Ако не можи и финалето наместо на Вембли на гости некаде да го играме
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:31 PM ---
Стариџ Даниел. Детево злато им вреди

Па и ние на гости игравме со фаворитите Лидс и Алдершот :D редно е дома :D

Манчестер Јунајтед - Кристал палас
Ливерпул со Арсенал
за другите, немам визии :D
Мои „типови“, за четврт маусот, да нема забуна.

Њукасл дадоа 2 во 90та минута, еден во последната минута од првото продолжение, за на крај да го примат во 120та и да испаднат :D

Иначе, јас сакам Јунајтед - Сити...

Пак нека дадат црвен и пенал,и со играч помалку и пак ќе го јадат.Гниди,со све јајца!

blackburn - city
chelsea - crystal palace
cardiff - liverpool
arsenal - united

да не чекате до сабота , само за вас СПЕЦИЈАЛНО резултатите од ждрепката :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom