ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.742
- Поени од реакции
- 43.892
Ќе има барем едно дерби во 1/4 финалињата
Демек немаше да ги тепате инаку? Тоа е сигурна победа на Јунајтед јасно ни е на ситеДренте аут против Јунајтед, фала Челзи
Мене па ме чуди како само Челзи во 4-та рунда игра со тежок противник,а исто така пред тоа играше со солидна екипа како Фулам.Ќе има барем едно дерби во 1/4 финалињата
Не се пренесуваат на ниедна телевизија, исто вчера беше случај со Арсенал - Болтон.Драма на Сент Џејмс Парк.Па и на Гудисон. Ама како можи да нема стримови бе?
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:22 PM ---
Демек немаше да ги тепате инаку? Тоа е сигурна победа на Јунајтед јасно ни е на сите
Па се по список да им е***Не се пренесуваат на ниедна телевизија, исто вчера беше случај со Арсенал - Болтон.
А мене ме чуди како Ливерпул игра 3 по ред на гости. Ајде првата со Ексетер ( 3та лига ) ајде втората со Брајтон ( чемпионшип ) ама апла беше сега и со Стоук. Сега веројатно ќе играме со некој појак пак на гости Море и 1/2 двете на гости.Мене па ме чуди како само Челзи во 4-та рунда игра со тежок противник,а исто така пред тоа играше со солидна екипа како Фулам.
Додека другиве екипи од големата 4-ка,играат со Макерсфилд,Даг & Ред,Лестер итн.
Ноу офенс,само да спомнам.
Добро тогаш да знам со вас на ОТ дека играме чим немало правило. Ако не можи и финалето наместо на Вембли на гости некаде да го играмеЖдрепка е, нема правило дали си ја играл прошлата на гости или дома, секоја партија ново е. Во сабота во 12 е ждрепката за 1/4.
Па и ние на гости игравме со фаворитите Лидс и Алдершот редно е домаДобро тогаш да знам со вас на ОТ дека играме чим немало правило. Ако не можи и финалето наместо на Вембли на гости некаде да го играме
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:31 PM ---
Стариџ Даниел. Детево злато им вреди
Со Сити?Па и ние на гости игравме со фаворитите Лидс и Алдершот редно е дома
Беа тие, ај и вас да ве видиме што знаетеСо Сити?