- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Јбга копирал не копирал негова ствар.Важно ме изнасмеа!!Да... му текнаа.
Јбга копирал не копирал негова ствар.Важно ме изнасмеа!!Да... му текнаа.
Во воа сите се пронаоѓаме.characteristics of glory hunters.....
1. will often choose a big club which is guaranteed of years at the top bracket of clubs
2. have no connection to the club
3. foreign to the country and city of the club
4. will overuse club mottos (which makes it more evident)
5. never been to many games (if not any)
6. will never go many games ever
7. will use the excuse of geography to not go to games
8. have limited merchandise before the successful years (most likely none)
9. does not know the history, chants or culture of the club
10. always in the armchair during matchdays
11. uses the talk of tactics and transfers to compensate for the lack of all round knowledge of the club (history and culture of the clubs, attendance of games, lack of knowledge or care factor about the direction of the club off field etc.)
12. will not be effected by football tragedies as much as locals
13. will often be the most biased towards to compensate for the glory hunter status
14. will show more hate for other clubs to compensate for their glory hunter status
15. have a club in their own country, don't have the guts to support them
16. will never talk about the years before the club started to become successful
17. at games (if attended) will be the quiet ones who never chant or make a noise
Сигурно ќе се пронајде некој
Ние навивачите на ЛФЦ отидовме...Во воа сите се пронаоѓаме.
Ниеден нема отидено на утакмица, сите сме foreign to the country итн итн итн...
Глуп пост overall!
Никаде не реков утнати трансфери...зашто утнати, шо им фали на играчите шо ги зедовте бе? Најдобри излеговте од сите тимови според мене. Тимот си е ОК, ете сте немале добра реализација, нека е тоа причината што не сте на врвот моментално. Мене нешто друго ми е смешно, што никогаш не ги спомнувате конкурентите, а тие се толку силни кога ќе погледнете реално и ќе признаете. Еве и со другар ми фан на Ливерпул кога дискутираме, стално се спомнува колку сте се појачале, само да почне сезоната, Жерард ќе се врател итн итн...се тоа ОК, и јас сакам да се појачате и да биде поватрено, ама if you take a look around некако тешко иде. Иначе кој било тим да прикаже добри игри и резултати јас ќе го пофалам, нема шо тука да се праиме на 3 ипол. Еве на пример како да не го пофалиш Јунајтед кога им добри резултати? Некоја страна поназад, уствари и ти ако не го напиша тоа дека Јунајтед имаат нешто посебно што им помага да постигнат гол и кога немаат игра. Добро е кога некој гледа реално и признава без разлика за кој тим навива, за разлика од натегањето со муабетите "мојот тим е најдобар"...Се' е тоа во ред....има песимисти милион во фан клубот на ЛФЦ...секој може тоа да го прочита....него знаеш што мене ме иритира во твојот пост...тоа што сега ова го коментираш....слаби резултати, утнати трансфери, "најдобри" трансфери..итн итн и тоа ептен саркастично.....НО ме интересира, дали ќе се појавиш пак на форумов и да ги коментираш добрите игри и резултати на тимот (кога тогаш ќе дојдат) на тие пропаднати трансфери....дали тогаш ќе бидеш вака гласен, како сега што си....
"Како бе ништо не донесоа? Ако ги читаш у фан клуб Ливерпул, ќе научиш дека го имаат најдобриот среден ред у ПЛ, Суарез е у топ 3 напаѓачи у свет и Енрике најдобар бек у ПЛ. "Никаде не реков утнати трансфери...зашто утнати, шо им фали на играчите шо ги зедовте бе? Најдобри излеговте од сите тимови според мене. Тимот си е ОК, ете сте немале добра реализација, нека е тоа причината што не сте на врвот моментално. Мене нешто друго ми е смешно, што никогаш не ги спомнувате конкурентите, а тие се толку силни кога ќе погледнете реално и ќе признаете. Еве и со другар ми фан на Ливерпул кога дискутираме, стално се спомнува колку сте се појачале, само да почне сезоната, Жерард ќе се врател итн итн...се тоа ОК, и јас сакам да се појачате и да биде поватрено, ама if you take a look around некако тешко иде. Иначе кој било тим да прикаже добри игри и резултати јас ќе го пофалам, нема шо тука да се праиме на 3 ипол. Еве на пример како да не го пофалиш Јунајтед кога им добри резултати? Некоја страна поназад, уствари и ти ако не го напиша тоа дека Јунајтед имаат нешто посебно што им помага да постигнат гол и кога немаат игра. Добро е кога некој гледа реално и признава без разлика за кој тим навива, за разлика од натегањето со муабетите "мојот тим е најдобар"...
Ваљда нешто средиле со жена му на Фердинанд
Ај да не биде Руни само мета на ругање
П.С. Ништо не ви е Антон Фердинанд крив, тој средил со Тери по утакмица, КПР притискаат до ФА заради тоа што други играчи го чуле истово, читајте малку пред да обвинувате.
Еве ја статистика за клубовии врати една страна мислам наназад...и ќе видиш статистика..реализација од помалку од 8%....за нигде....значи не е вадење, реалност....според нас, може од друг агол ако погледнеме, толку се можностите..!!!
навивач е на Челзи, може и него да го наклеветат^ Ми се свиѓа што си го цензурирал "Black"