Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
characteristics of glory hunters.....

1. will often choose a big club which is guaranteed of years at the top bracket of clubs
2. have no connection to the club
3. foreign to the country and city of the club
4. will overuse club mottos (which makes it more evident)
5. never been to many games (if not any)
6. will never go many games ever
7. will use the excuse of geography to not go to games
8. have limited merchandise before the successful years (most likely none)
9. does not know the history, chants or culture of the club
10. always in the armchair during matchdays
11. uses the talk of tactics and transfers to compensate for the lack of all round knowledge of the club (history and culture of the clubs, attendance of games, lack of knowledge or care factor about the direction of the club off field etc.)
12. will not be effected by football tragedies as much as locals
13. will often be the most biased towards to compensate for the glory hunter status
14. will show more hate for other clubs to compensate for their glory hunter status
15. have a club in their own country, don't have the guts to support them
16. will never talk about the years before the club started to become successful
17. at games (if attended) will be the quiet ones who never chant or make a noise
:pos:
Сигурно ќе се пронајде некој :D
Во воа сите се пронаоѓаме.
Ниеден нема отидено на утакмица, сите сме foreign to the country итн итн итн...
Глуп пост overall!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

Ај да не биде Руни само мета на ругање :pipi:

П.С. Ништо не ви е Антон Фердинанд крив, тој средил со Тери по утакмица, КПР притискаат до ФА заради тоа што други играчи го чуле истово, читајте малку пред да обвинувате.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Се' е тоа во ред....има песимисти милион во фан клубот на ЛФЦ...секој може тоа да го прочита....него знаеш што мене ме иритира во твојот пост...тоа што сега ова го коментираш....слаби резултати, утнати трансфери, "најдобри" трансфери..итн итн и тоа ептен саркастично.....НО ме интересира, дали ќе се појавиш пак на форумов и да ги коментираш добрите игри и резултати на тимот (кога тогаш ќе дојдат) на тие пропаднати трансфери....дали тогаш ќе бидеш вака гласен, како сега што си....:coffee:
Никаде не реков утнати трансфери...зашто утнати, шо им фали на играчите шо ги зедовте бе? Најдобри излеговте од сите тимови според мене. Тимот си е ОК, ете сте немале добра реализација, нека е тоа причината што не сте на врвот моментално. Мене нешто друго ми е смешно, што никогаш не ги спомнувате конкурентите, а тие се толку силни кога ќе погледнете реално и ќе признаете. Еве и со другар ми фан на Ливерпул кога дискутираме, стално се спомнува колку сте се појачале, само да почне сезоната, Жерард ќе се врател итн итн...се тоа ОК, и јас сакам да се појачате и да биде поватрено, ама if you take a look around некако тешко иде. Иначе кој било тим да прикаже добри игри и резултати јас ќе го пофалам, нема шо тука да се праиме на 3 ипол. Еве на пример како да не го пофалиш Јунајтед кога им добри резултати? :DНекоја страна поназад, уствари и ти ако не го напиша тоа дека Јунајтед имаат нешто посебно што им помага да постигнат гол и кога немаат игра. Добро е кога некој гледа реално и признава без разлика за кој тим навива, за разлика од натегањето со муабетите "мојот тим е најдобар"...:cool:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Никаде не реков утнати трансфери...зашто утнати, шо им фали на играчите шо ги зедовте бе? Најдобри излеговте од сите тимови според мене. Тимот си е ОК, ете сте немале добра реализација, нека е тоа причината што не сте на врвот моментално. Мене нешто друго ми е смешно, што никогаш не ги спомнувате конкурентите, а тие се толку силни кога ќе погледнете реално и ќе признаете. Еве и со другар ми фан на Ливерпул кога дискутираме, стално се спомнува колку сте се појачале, само да почне сезоната, Жерард ќе се врател итн итн...се тоа ОК, и јас сакам да се појачате и да биде поватрено, ама if you take a look around некако тешко иде. Иначе кој било тим да прикаже добри игри и резултати јас ќе го пофалам, нема шо тука да се праиме на 3 ипол. Еве на пример како да не го пофалиш Јунајтед кога им добри резултати? :DНекоја страна поназад, уствари и ти ако не го напиша тоа дека Јунајтед имаат нешто посебно што им помага да постигнат гол и кога немаат игра. Добро е кога некој гледа реално и признава без разлика за кој тим навива, за разлика од натегањето со муабетите "мојот тим е најдобар"...:cool:
"Како бе ништо не донесоа? Ако ги читаш у фан клуб Ливерпул, ќе научиш дека го имаат најдобриот среден ред у ПЛ, Суарез е у топ 3 напаѓачи у свет и Енрике најдобар бек у ПЛ. "
Нека биде како ти што викаш.....мислиш дека најдобро сме изллегле на трансферот....иако твојот пост не го вика тоа....али како и да е, дефинитивно ако си ги гледал ливерпул сезонава, ќе видиш дека имаат огромен проблем со реализацијата, отиди на фан клубот...и врати една страна мислам наназад...и ќе видиш статистика..реализација од помалку од 8%....за нигде....значи не е вадење, реалност....според нас, може од друг агол ако погледнеме, толку се можностите..!!! Јас ги глледав 2пати манчестер со Сити и Ливерпул....ужасно се покажаа....ама тоа незначи дека се ужасен тим...да е така, не би биле на врв на табела....!!! И да, јас реков за Манчестер дека имаат карактер и јака психа како тим...и стојам на тоа, нема тука бегање :) Поздрав и глеј го барем еднаш ливерпул сезонава, само немој вечер со Стоук.... :) хаха

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350

Ај да не биде Руни само мета на ругање :pipi:

П.С. Ништо не ви е Антон Фердинанд крив, тој средил со Тери по утакмица, КПР притискаат до ФА заради тоа што други играчи го чуле истово, читајте малку пред да обвинувате.
Ваљда нешто средиле со жена му на Фердинанд :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
и врати една страна мислам наназад...и ќе видиш статистика..реализација од помалку од 8%....за нигде....значи не е вадење, реалност....според нас, може од друг агол ако погледнеме, толку се можностите..!!!
Еве ја статистика за клубови

Со креирани шанси сме тука некаде со останатите клубови ама во реализирани шанси сме многу слаби.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Спорниот момент за кој Џон Тери е обвинет за расизам, имено Антон Фердинанд тврди дека Џон му рекол "You F**king B***k C**t" додека Челси како што се гледа и од видето вели "You F**king Blind C**t".

http://www.youtube.com/watch?&v=pNG_GU4djxM
Очигледно некој е глув,или има нешто против Тери..Јас мислам дека на носларов Фердинанд му е криво што на брат му му ја земаа капитенската лента..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom