Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Спорниот момент за кој Џон Тери е обвинет за расизам, имено Антон Фердинанд тврди дека Џон му рекол "You F**king B***k C**t" додека Челси како што се гледа и од видето вели "You F**king Blind C**t".

http://www.youtube.com/watch?&v=pNG_GU4djxM
Очигледно некој е глув,или има нешто против Тери..Јас мислам дека на носларов Фердинанд му е криво што на брат му му ја земаа капитенската лента..
Брат му на Антон курот не го боли за Англија како што можеш да приметиш, така да ова у вода ти паѓа :)

Башка Тери не негира дека кажал вакво нешто, туку вика дека е недоразбирање. И по 100ти пат, не ја брка Ангон работава, КПР го прават ова. Писмени сте ваљда...

F

fantomX

Гостин
fucking knobhead - вика во вториот дел, за првaиов шо знам знам, ама не ќе да е black во секој случај.

Уствари можно е да вика black, не исклучувам.
Шо и да рекол, простено му е од мене, толку има во дињата на рамена.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Terry's statement on Sunday read as follows:
'I've seen that there's a lot of comments on the internet with regards to some video footage of me in today's game.
'I'm disappointed that people have leapt to the wrong conclusions about the context of what I was seen to be saying to Anton Ferdinand.
'I thought Anton was accusing me of using a racist slur against him. I responded aggressively, saying that I never used that term. I would never say such a thing, and I'm saddened that people would think so.
'I have known Anton for a long time and spoke to him about it after the game and there was no problem between us. I congratulated him on their win. He has not accused me of any wrongful remark. It was clear it was all a misunderstanding at the time. After the result today, I am saddened to be dealing with these wrongful allegations.
'I am the proud captain of one of the most internationally diverse teams in the Premier League and I absolutely believe that there is no place for racism in sport and indeed in any walk of life.'

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе и да му рекол прават медиумиве од мрава слон, истово и за Евра го мислам. Нека си тераат они работа. Сеа стручњаците англиски и милион статии ќе пишат за ова.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Се изначитав 40-тина страни, некој вицеви ме пресмејаа, некој со стари финти само сменето име... Ернесто че Гевара, Марли и компанија падобранци :D улетуваа со некоја глупост колку да соберат некое лајкче, шансата за тоа ја искористија максимално... Ретко убав пост, со чест на исклучоците... Blue Army главен изгледа, Балотели втор дел...

Само што Балотели прави глупости вон терен, а докажува дека е голем играч на терен... Додека Blue Army пишува глупости на форум, а со тоа докажува дека големината на интелегенцијата му е како малиот прст...

Пишав коментар во фан клубот на Манчестер Јунајтед, признав пораз, не сум плачко :)... Еванс направи глупост што резултираше и со капитулација, црвен како солза, судење фер и коректно без замерка... Кратко и јасно...

И пишав и една легендарна изјава, ќе ја пишам пак тука :)
"Подобро пораз на една утакмица со 6-0, отколку пораз на шест утакмици со по 1-0" (доста утешително) :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Глеам стивнала дискусијава тука после бурниот викенд...па јас само да си ја кажам желбата за викендов....сакам Хоџсон да си го трие лицето од нервоза, исто како што го триеше додека беше тренер на ЛФЦ

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.838
Поени од реакции
12.320
^ Тогаш Керол го реши. Не гледам причина зошто истото не би се случило и сега :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.925
Поени од реакции
11.729
Добра слика, на некого ќе му расте цената, на друг титулите.
Него...
Не ми е јасно што има лошо во зборот black? Да не го извадат од употреба во пл случајно? :icon_mrgr:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Добра слика, на некого ќе му расте цената, на друг титулите.
Него...
Не ми е јасно што има лошо во зборот black? Да не го извадат од употреба во пл случајно? :icon_mrgr:
Mans па толку пари да потрошиш за 2-3 години и ако не почнеш со беџови да ги враќаш што си направил? :)

Плус и навивач на ливерпул ти постира кој титула цел живот нема видено, прајслес!

И да, титулите растат кај нас :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Mans па толку пари да потрошиш за 2-3 години и ако не почнеш со беџови да ги враќаш што си направил? :)

Плус и навивач на ливерпул ти постира кој титула цел живот нема видено, прајслес!

И да, титулите растат кај нас :)
Ок, само тие што виделе титула смеат да постираат заебанции. ;)

Ако ти сметаме на форумов, кажи си, да бришеме акаунти...

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ок, само тие што виделе титула смеат да постираат заебанции. ;)

Ако ти сметаме на форумов, кажи си, да бришеме акаунти...
Mуабетот е дека газето му е валкано, а постира овде!
Инаку не ми сметате, без вас нема да е интересно. Ама да се палите на клуб како Шити не ве личи :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.627
S

Stivie G

Гостин
Mуабетот е дека газето му е валкано, а постира овде!
Инаку не ми сметате, без вас нема да е интересно. Ама да се палите на клуб како Шити не ве личи :)
Кај виде дека се палиме на Сити? Како што вие се заебававте со нас за Норвич дека сме ремизирале зошто ние да не се заебаваме со вас покрај ваков катастофален пораз

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Кај виде дека се палиме на Сити? Како што вие се заебававте со нас за Норвич дека сме ремизирале зошто ние да не се заебаваме со вас покрај ваков катастофален пораз
A ние како да не ве зафркаваме кога секоја година(20 и кусур години наназад) кажувате дека баш таа година ќе сте шампиони и не сте :)

Сепак ние сеуште имаме поголеми шанси од вас за титула :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom