Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Сеуште верувам дека Кенет верува во Керол.
Јас сум убеден дека иднината на Ливерпул се наоѓа во Енди Керол. Што побрзо се покаже Енди во право светло, ќе тргнат работите на подобро. Објективно, ништо нема погрешно во играта на Ливерпул, освен лошиот процент на реализација.
Па така, ќе го биде.
Верувам...
Јас сум сигурен...Само е потребно Керол да врзи 2-3 гола во исто толку утакмици и одма и него ке му се крени самодовербата, ке се спушти медиумскиот притисок врз него се ке биде супер по него

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде малце да олабавиме со друга тема. Сега гледав Match of day и ми падна во очи протестот на навивачите на Блекбурн. Што мислите дали треба да го избркаат Стив Кин или не? Кој би го заменил? Во право ли се навивачите со вакви протести што го изразуваат револтот или само му штетат на тимот?
Само паѓа коеф. на Стив Кин на СкајБет, еве тука како се коеф. за нареден менаџер што ќе напушти клуб

http://www.skybet.com/betting/football/manager-specials/t10002896.html&aff=6723&TT_PromoAd

Се извади со Арсенал пред навивачите колку толку ама протестиве колку што знам се зошто овие Венкис сакаат да му понудат нов договор :pos: а навивачите стравуваат од испаѓање :)
--- надополнето: Oct 25, 2011 11:19 AM ---
p.s. домаќиниве не отвораат тема за дербито? :)

В

Вори

Гостин
Ако му има нешто речено Тери на Антон,ја главата ќе ја исечам.Али виде копилето дека сега успеваат такви работи,па зошто да не го оцрни капитенот на Челзи и на Англија.
Крај краева,можда сака и брат му да биде капитен на Гордиот Албион,ти се мочам во репрезентацијата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како бе ништо не донесоа? Ако ги читаш у фан клуб Ливерпул, ќе научиш дека го имаат најдобриот среден ред у ПЛ, Суарез е у топ 3 напаѓачи у свет и Енрике најдобар бек у ПЛ. Екипата беше со сите нишани пред да почне сезоната, спремна да атакува на титулата, а после некое време да се увидат некои работи од типот на Карагер - старо аро не те бива веќе, нешто у стил на Гери Невил и кај го купивме Керол, поарно Трајко да беше, ај белким ќе му тргне кај и да е. Се е топ, само никако да дојдат резултатите. :love:
Се' е тоа во ред....има песимисти милион во фан клубот на ЛФЦ...секој може тоа да го прочита....него знаеш што мене ме иритира во твојот пост...тоа што сега ова го коментираш....слаби резултати, утнати трансфери, "најдобри" трансфери..итн итн и тоа ептен саркастично.....НО ме интересира, дали ќе се појавиш пак на форумов и да ги коментираш добрите игри и резултати на тимот (кога тогаш ќе дојдат) на тие пропаднати трансфери....дали тогаш ќе бидеш вака гласен, како сега што си....:coffee:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.849
Поени од реакции
12.347
Брате тоа е лоша трансфер политика...Кажими кој дава ѕвезда во зимски преоден рок плус на конкурент во Англија!?Тоа го прави Самдориа,Леванте(идниот пампион на шпанија:pos:)и некои екипи што се од послабиве екипи,АМА ЛИВЕРПУЛ на ЧЕЛСИ на зима? :))
Искрено ја го симпатипем Челси ама ипак друг ми е зборот ако ме разбираш не пробувам да ти контирам нешто туку напортив!! :)
Точно. Изигравме лошо продавајќи играчи на ривалите ама барем во случајот на Торес се немаше друг избор. Ако чекавме до на лето за друг купувач ќе му паднеше цената и тоа драстично со оглед на неговата никаква форма тогаш иако полека почна да се враќа. А во случајот на Раул имаше други опции точно ама Кени ја избра најлошата
--- надополнето: Oct 25, 2011 3:38 PM ---
Како бе ништо не донесоа? Ако ги читаш у фан клуб Ливерпул, ќе научиш дека го имаат најдобриот среден ред у ПЛ, Суарез е у топ 3 напаѓачи у свет и Енрике најдобар бек у ПЛ. Екипата беше со сите нишани пред да почне сезоната, спремна да атакува на титулата, а после некое време да се увидат некои работи од типот на Карагер - старо аро не те бива веќе, нешто у стил на Гери Невил и кај го купивме Керол, поарно Трајко да беше, ај белким ќе му тргне кај и да е. Се е топ, само никако да дојдат резултатите. :love:
И го имавме најдобриот среден ред. Но со продавањето на Раул и Аквилани отиде во неповрат. АКо не друго имавме голем избор кој ретко која екипа го имаше
Суарез многу лесно може да е и најдобар само да е попрецизен и не толку себичен.
Енрике е страшен колку и да го неќев пред почетокот на сезоната.
Керол - прашање на време е кога ќе профункционира
Така да како што гледаш и не сме далеку од вистината. Сето ова што го напишав би излегло на виделина кога би биле барем мааалку попрецизни. Со малку подобра реализација сега ќе бевме на врвот на табелата ама ете никој не можеше да процени дека ќе промашуваме по 5 зицери на секоја утакмица
--- надополнето: Oct 25, 2011 3:41 PM ---
И пред да почниш со тие муабети да имаше баба к** дедо ќе беше и слично само да напоменам дека во нашиов случај фали само малку. Не и фали к** на бабата туку малку подобра реализација. Затоа да не навлегуваме во крајности. Кај и да е ќе ни се подобри реализацијата а дали баба ти ќе има к** некогаш тоа тешко
--- надополнето: Oct 25, 2011 3:43 PM ---
Се' е тоа во ред....има песимисти милион во фан клубот на ЛФЦ...секој може тоа да го прочита....него знаеш што мене ме иритира во твојот пост...тоа што сега ова го коментираш....слаби резултати, утнати трансфери, "најдобри" трансфери..итн итн и тоа ептен саркастично.....НО ме интересира, дали ќе се појавиш пак на форумов и да ги коментираш добрите игри и резултати на тимот (кога тогаш ќе дојдат) на тие пропаднати трансфери....дали тогаш ќе бидеш вака гласен, како сега што си....:coffee:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.046
^ Имајќи ја во предвид целата историја на дуелот, новинарите на Yahoo.com прашуваат: „Што ако продолжеше...?“

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
^ Ништо не му значи тоа на блогот(и блогерот) кој само ја користи платформата на Yahoo... Се знае како се презема содржина, име на изворот и линк до него.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле бе да знаете колку години имаат уредниците на точка и кафе пауза ќе зажалите што сте потрошиле пост на нив :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Леле бе да знаете колку години имаат уредниците на точка и кафе пауза ќе зажалите што сте потрошиле пост на нив :)
Ептен е оф муабетот...ама ужасно ме интересира...просветли ме :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ептен е оф муабетот...ама ужасно ме интересира...просветли ме :)
Од 14 до 17 :icon_mrgr: Сигурно и тоа :))) Најдоброто е што ќе ископираат некоја статија од нет, ќе ја стават на гугл транслејт и после додаваат, „дознава Точка...“ :pos: Работава Панче Малдини :Р

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom