Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
а можам ИП да мењам само со рестарт на пц-то? незнам дали варијабилната или константната ИП ја имаат админите на ереп. пр. да го рестартирам пц-то, да изиграм со нов профил до 6,7ми левел, да го префрлам златото на пц што се наоѓа во интернет кафе, па после на друг профил, и на крај да заврши кај мене? ова ми изгледа на добар план, ма да не сум уходан многу...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
а можам ИП да мењам само со рестарт на пц-то? незнам дали варијабилната или константната ИП ја имаат админите на ереп. пр. да го рестартирам пц-то, да изиграм со нов профил до 6,7ми левел, да го префрлам златото на пц што се наоѓа во интернет кафе, па после на друг профил, и на крај да заврши кај мене? ова ми изгледа на добар план, ма да не сум уходан многу...
Не моеш злато да префрлаш пред 15ти левел
едит: интересен ми е фактот дека ја играш играва само за да го победиш системот :D и ја така играв едно време...

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
Не моеш злато да префрлаш пред 15ти левел
едит: интересен ми е фактот дека ја играш играва само за да го победиш системот :D и ја така играв едно време...
играм од поодамна, поточно од стара нова година :) ама добри 4,5 месеца бев двокликаш ради работни обврски. и сега зимово ќе го искористам до максимум, или ќе ме банираат, или ќе бидам ломпел со мултивитамини :))

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Јак стренгт иам пошо на времето ранкот за кур не вредеше, па само тоа го билдав, после се смени и го попушив поштено :D Сеа ранкот има многу поголем удел во ударот одколку стрентот ( ко шо знам, може и да не е така ) Иначе со пари и прикаската твоја е возможна. :D

п.с Шо не ме аднеш бе, ќе ти лајкнам некој коментар. <3 :icon_mrgr:
:: MacedonianWolf (General* [39], 5093.662 strength) influence :: [Q0: 1208] [Q1: 1450] [Q2: 1692] [Q3: 1933] [Q4: 2175] [Q5: 2417] ::

Не си слаб... пријави се во фаланга и ќе имаш тенкови за секој ff па ранкот сам ќе си дојде....

Лани ова време беше кога тука се гребев за лебче бе :D

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
да прашам, дали/кој ја надгледува/контролира берзата за пари/голд ??? знае некој ? поозз

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ја контролира државата... ама курац контрола - ботот на админите пушта денари во промет.

Него кој не гласал - Eastern Macedonia - Viki MKD, со глас до два и е разликата.

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Ја контролира државата... ама курац контрола - ботот на админите пушта денари во промет.

Него кој не гласал - Eastern Macedonia - Viki MKD, со глас до два и е разликата.
прашањето ми е, за ако правам матни зделки ке нема кој да ме примети??

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ако им влезеш во око ти проверуваат - СЕ, ама баш се.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Дајте бе некој 1 голд колку да тренирам со 0.19 бустер некое време

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ааааааа, си купуваш пари од маркет од еден на друг за да не те фатат? :D
Иначе слободно моеш да го праиш ова, али рачунај дека моеш да се заебеш да ти ги купи некој друг тие 1г = 1 д

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
Иначе слободно моеш да го праиш ова, али рачунај дека моеш да се заебеш да ти ги купи некој друг тие 1г = 1 д
јбг ме бива за перење пари ;)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
јбг ме бива за перење пари ;)
Ау чим е таква работата 24/7 ќе седам на берзата за да ти ја начекам понудата и да си купам 10голд за 10мкд :D

Kajgana Shop

На врв Bottom