PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
PESEdit.com 2012 Patch 2.0 - Released! + FIX 2.0.1

New Features:
  • New balls: A lot new balls to select + unlocked OMBs for CL, EL, Ligue 1, La Liga etc., in total 38 balls (see video for details)
  • New boots: Nike T90 Laser IV, Nike CTR Maestri II, Nike Legend IV + WEPES Heritage white-white
  • New faces: Falco, Jose Enrique, Rudy
  • New kits: 1860 München, Aachen, Almeria, Atletico, Betis, Bochum, Braunschweig, Chelsea, Duisburg, Düsseldorf, Espanyol, Hamburg, Granada, Hoffenheim, Levante, Liverpool, Malaga, Racing, Rayo Vallecano, Real Sociedad, Sporting, Stuttgart, Villarreal
  • New league: Npower Championship including all correct team settings, kits etc. (available trough selector)
  • Stadium names for Ligue 1, Eredivisie, Championship
  • Other: Corrected all boots for La Liga + EPL + 2. Bundesliga

Луѓе како играте бе, со какви подесувања? Неколку работи ме интересираат?

- Дали ви се уклучени на ON тие за помош за Шут, Пас и сл....
- На колку ви е ставено тоа за помош за Шут (дефуалт е на 3 црти)
- Teammate контролите ви се автоматски или мануелно го трчате

И тоа на Мастер Лига на почетокот каде што вика за тим менаџмент го уклучувате или го оставате на OFF, и што е разликата?

Ме интересира како се бираат тимови со вистински играчи оти глупо ми е за Јунајтед да играт некои забегани играчи

Да ве прашам дали е добар овој торент PES 2012 English Full Cracked TOMEK116 Sonuyos?
Го има ли некој симнато и испробано

Да ве прашам дали е добар овој торент PES 2012 English Full Cracked TOMEK116 Sonuyos?
Го има ли некој симнато и испробано
Симни си RELOADED не се зезај со такви работи, RELOADED ти е најсигурно.

Момци некој по ПП да ми прати некој линк од пач каде што ги има поправено тимовите т.е. дресовите

Колку само сум разочаран од Конами:place:.Па ова е лудило бре луѓе не е можно до толку да е никаква играва мислам нема смисла.ГОЛМАНИ и Одбрана не постојат во играва се разбира во твоја корист,противничката одбрана е :cuc:.Немам коментар се што направија добро во 2011 уништија.да те дриблаат ко магаре да не можеш ни старт да им направиш многу реално нема што.Веќе ја избришав и неќам да слушнам за играва.Од фанатик на пес уште од пес 4 до 2011 дојдов до тука што веќе сум сигурен дека никогаш нема да ја играм оваа 2012 :mad:...извинете ако некого навредив со ова но сум крајно изреволтиран ебате играта ебате.

Прееска играм со Новара и завршувам 1-1.
Играв пред тоа со Фиорентина и ги тепав 3-4 со 9 играчи:eek:
Играва е благо ретардирана, ама се надевам дека ќе ја средат. Лани знам пуштија пач за gameplay-от и сменија нешто.

Од кога го ставив тоа асистенција за пасови на 4 (порано ми беше на 1-2) подобри акции правам и тепам со повеќе од 1-0. Последната утакмица заврши 3-0 рецимо. Инач играм на супер стар со баерн минхен мастер лига

Ама она е сериозен проблем, кога одма после гол те става на клупа. Нема теорија :S

Луѓе, дај кажете ми, како да подесам на тастатурава, за ко че играм become a legend да можам да барам да ми подадат играчите. Ми вика менаџерот, барај ја топката да ти ја подаваат. Се пробав не можам :/ Ај ве молам ако знај некој нека ми кажи .

Луѓе, дај кажете ми, како да подесам на тастатурава, за ко че играм become a legend да можам да барам да ми подадат играчите. Ми вика менаџерот, барај ја топката да ти ја подаваат. Се пробав не можам :/ Ај ве молам ако знај некој нека ми кажи .
S или кое да ти е копчето за пас.

unledabo.png

Во 2011 беше на оваа контрола сега не сум пробал на 2012 но би требало да е исто е сега зависи како ти е подесена тастатурата, а ако воопшто не ти е подесена - во фолдерот кај што е инсталирана играта settings и намести си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom