Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a ti ne si zabelezal deka na kajgana 95%se tipovi samo na MJ, Cezli, Barselona i RM so 1.2 koeficient6 утакмици за 3 коеф ? па и макс бет ? шанса нема. Поарно најди 2 со по 1.7 и макс бет отколку вака .. па и + фаворитиве не ми се омилени мн за играње секош некој заебува.
Зашо да не?
Барса, Јувентус и Манчестер не победија минатите кола, иако Манчестер игра у куп сепак мислам Старецот ќе сака брзо да ги врати играчите, да имаат повеќе самодоверба, а у купот против Алдершот е права прилика. Останатите се куп и играат против нисколигаши и мислам дека се доста амбициозни клубови и ќе идат на победа... 3,70 квота одлична можност да се игра на голема сума..
Мое мислење, немора да значи...
a ti ne si zabelezal deka na kajgana 95%se tipovi samo na MJ, Cezli, Barselona i RM so 1.2 koeficient
Денес слаба понуда, зато ќе постирам само 1 тип
Sporting L. - Gil Vicente 1&3+ @ 1.95
Ја може да ги играм
Барса 1
Јуве 1х
Реал 2
Уплата поголема
Коа више вака ги става, нека ја стави и Јувентус х2Вака ако ги играш ќе имаш околу 150 коефициент.Пошо Барса игра у гости, Реал дома.
![]()
Вака ако ги играш ќе имаш околу 150 коефициент.Пошо Барса игра у гости, Реал дома.
![]()
Колку е коеф. ?Shefild Utd 1
Ajdeeeeeeee![]()
2.10Колку е коеф. ?
Барса 2Хахаа не да сум ги утнал .
Барса 2
Реал 1
Јуве 1х
Е сега ќе идам до кладилница да видам вака колку ќе имам![]()
Решил да ги затвори кладилницитеВака ако ги играш ќе имаш околу 150 коефициент.Пошо Барса игра у гости, Реал дома.
![]()