A
Auditore
Гостин
Баш 7цата не зафркава, се има нешто пореметно со драјверите за графика или што ти знам, пробај со формат, инсталирај најнови драјвери и не би требало да ти се случува ова, досега прв пат слушам за вакво нешто.
Не биди толку сигурен, мене ме мачи 3 дена со маусот после инсталацијата.Баш 7цата не зафркава, се има нешто пореметно со драјверите за графика или што ти знам, пробај со формат, инсталирај најнови драјвери и не би требало да ти се случува ова, досега прв пат слушам за вакво нешто.
Не знам за твојот проблем прв пат слушам, пиши што е проблемот може ќе ти помогнеме.Не биди толку сигурен, мене ме мачи 3 дена со маусот после инсталацијата.
samo najdi si drug aktivator i resen problemot nema potreba od preinstaliranje.This copy of Windows is not genuine. Fuck! Го изедов курот... Ама мислам дека ја погодив темата.
Го реинсталирав компјутерот пред неколку недели и го искористив 7loader release 5 како активатор зошто имаше најдобар рејтинг на замунда, покрај тоа што видов дека како датум стоеше 2010 продолжив со глава во ѕид. Претходно користев некој саглам активатор со кој скоро две години симнував виндоус апдејти без проблем ама не ми текнува како се вика, одамна беше.
Чаре има ли, или ќе мора пак реинсталација да му мавнам и да барам нов активатор?
--- надополнето: Oct 17, 2011 9:11 AM ---
Nevermind, го решив проблемот.
Иди на чист формат и инсталирај Аваст.Значи мораше по потешкиот пат Инсталирав седмица пак ... се снајдов со EASEUS Partition Master Home Edition ги поделив партициите моментално префлам податоците... Да прашам уште нешто може да се избрише таа претходна верзија на виндовс или пак сега на чисто да си отидам формат ?
Фала за помошта....
Ај види со ова, ако не е ова грешно сум те разбралаДали некој знае како можам да префрлам 6 страни текст, од македонски фонт во македонска поддршка?
Може да не е до ОС, види префрли го маусот на друга УСБ порта ако е со усб излез. А може и му дошол крајот зошто прошлиот маус што го имав така од чиста мира почна да сецка, го пробав и на лаптопот, исто и си купив новНе биди толку сигурен, мене ме мачи 3 дена со маусот после инсталацијата.
Пробав со Блусолеил. Ја користев таа програма и пак истото.Пробаше кај некој друг компјутер? Ако не симни bluesoleil или така нешто се викаше апликацијата и со тоа би требало да работи. Исто така преку апдејт пробај драјерите да ги најде на нет.