Фан Клуб: Челзи

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Секоја чест за храброста што ја покажаа во второто полувреме.. 9 > 11 :cuc:
Дајте некој податок колку истрчаа нашиве на натпреваров
Можевме дури и да извадиме поволен резултат, но што е тука е - ум за нареден пат да не потценуваме ниеден противник и максимално да се концентрираме на играта....
Честитки до КПР за пристапот во играта.... од првата минута знаеа што сакаат и комплетно си ги искористија шансите што им ги пружа Фој

Дрогба :mad: - your time is over dude..... thanks 4 all !!!
Калу под рака и барајте си у пакет нов клуб

A

Auditore

Гостин
Секоја чест за играчите и играта во второ полувреме, покажаа тимски дух, Боаш беше ептен изнервиран, имаше на натпреварот покажаа овие од СпортКлуб кај се расправа со судијата и му одмавнува со раката и несакаше да го погледне ниту да зборува, ќе биде интерсно да се чуе неговата изјава.
Луиз од следна утакмица на клупа, дур да се смири, малце уозбили, спушти на земја и размислува со својата глава.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Секоја чест до играчите и нивната борба. Ја гледав утакмицата од прва до последна минута и можам да кажам, дека бев сведок на можеби најлошата арбитража последниов период. На крајот, навивав исто како и за Арсенал, бидејќи немаше ни П од правдина.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Villas-Boas: Officials were swayed by the emotion of the home crowd.

AVB: Drogba red card was fair but Bosingwa one wasn't because Terry could have covered. I think officials were influenced by the crowd.

AVB: We were superior throughout the game, even with 9 men for 45 mins. I am very proud of the players.

AVB says he spoke to Chris Foy post-match: "I was very aggressive to him." Did he have a problem with that? "I don't care."
:cuc:

Член од
2 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
6
Не знам дали има некој приметено.Во последните2-3 сезони секогаш кога манчестер киксира мора и Челзи,ливерпул да кикснат.Баш кога треба да ги минеме гнидите од манчестер ние ке се сопнеме.Во главно јас мислам дека одсуството на Рамирес де факто се осети.Прво полувреме не бевме уверливи,немавме никаква игра,ретко доагавме до шанса за гол,што не е случај со второто каде што се осети големо освежуванје по влегуванјето на Анелка.Искрено кажано разочаран сум од овој малер, што ни се случува.Едноставно немавме срека.Поздрав

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Секоја чест до играчите и нивната борба. Ја гледав утакмицата од прва до последна минута и можам да кажам, дека бев сведок на можеби најлошата арбитража последниов период. На крајот, навивав исто како и за Арсенал, бидејќи немаше ни П од правдина.
Средил шкотот работа, ај ти .. :pipi:

В

Вори

Гостин
Луиз последниве две утакмици е изгубен,реално.Со Генк беше тапа,арно ама добрата игра и резултат,ја засени неговата слаба игра.
Денеска исто така.Тргна наивно на тој мајмунот,кој изглуми пенал,а Босингва него го покриваше кога го направи црвениот.Тој што истрча беше задача на Луиз,а не на веѓастиов.

Ја со Алекс-Тери би стартувал против Евертон и Арсенал

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Луиз последниве две утакмици е изгубен,реално.Со Генк беше тапа,арно ама добрата игра и резултат,ја засени неговата слаба игра.
Денеска исто така.Тргна наивно на тој мајмунот,кој изглуми пенал,а Босингва него го покриваше кога го направи црвениот.Тој што истрча беше задача на Луиз,а не на веѓастиов.

Не се согласувам целосно со тебе. За денес, да. Не изигра добро. Ама против Генк само на почетокот делуваше малце изгубено и направи некои глупи фаули. После имаше добри одбрани, и пушташе одлични долги топки.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Луиз е изгубен ако реално праиме муабет од последниот дуел против Јунајтед на олд трафорд, сезона 10/11.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мислам дека има шанси ако се поднесе жалба за црвениот на Босингва да му ја тргнат/намалат суспензијата..Значи можно е со Арсенал да игра..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Све да му @$%# на судијата.
Ама ако све ова ќе му се врати фино убаво.Тој со трите имиња што нејќам ниедно од тие три да му споменам не заеба ама лани сам се повлече од меѓународно судење.И на овој ќе му се врати.
Иначе денеска Дрогба ептен тапа играше.
Добро е што Нандо се враќа следната утакмица.
Сега фрустрации ќе лечиме со Евертон во купот.А иначе кога играат?Вторник или Среда?
--- надополнето: Oct 23, 2011 7:43 PM ---
ФА му го поништи црвениот на Родвел што го доби против Ливерпул.Реално треба и на Дрогба да му го поништат.

Kajgana Shop

На врв Bottom