Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не знам што се залажувате на добра игра, кога до вчера губевме од Катанија и Новара. Подобро вака да победуваме него ли да губиме поени од босине екипи. Играта ќе си дојде сама по себе, добро е што се победува и не се прима гол.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ај со среќа победата и да се множат.Одлично изиграно,неколку добри шанси неискористени,и добро е што победуваме без да примиме гол!Патем убаво изигра и Киву денес!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ај некој ако сака да постира фул хајлајтс, не бев во можност да го проследам натпреваров. :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Добра игра денес,посебно Снајдер колку топки намести.Добар беше и Мајкон полека полека се врака во негова препознатлива форма.Следна со Аталанта во гости,идеме на победа и таму,па после напалените Јубе :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Ја гледав Интер во кладилница(ја имав сингл иначе 1:)) и задоволен сум од играчите бидејки играа мотивирано и со срце цели 90 минути ! Коа влагаш со таква самодоверба многу лесно се добива утакмица,можевме да победиме и со повеќе разлика но три бода се три бода ! Лусио покажува дека е еден од најдобрите стопери во светот,за него нема изгубена топка свака му час,се виде играчите дека ја сакаат победата многу и заслужено им се оствари ! Разликата кога Мота,Снајдер и Маикон се во составот одма се осеќа,многу лесно се прават акции а тоа со Станкович и Мунтари во средина никад нема да го имаме!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Весли Снајдер, без него Интер не е Интер тоа се докажа и овој пат. Офанзивно со конкретни шанси но без завршница (освен онаа на Мота нели) сепак треба да се работи на завршницата Пацини не беше на ниво на натпреваров. Лош потег на Раниери што го извади Снајдер во 60 минута и очигледно дека не беше задоволен Вес од потегот , евентуално да водеше 3-4 гола разлика па да го разберам .

Кастињос доби шанса , добар е малиот имаше дури и 100% но не успеа да даде гол , се надевам дека ке го гледаме повеке. Киву изненади денес супер се снаога како централен него ли ко бек.
Мајкон се врака во препознатлива форма ко коњ беше денес, се надевам дека ке ја задржи.

Нареден меч против Аталанта, многу незгоден противник и ке се мачиме за да стигнеме до три бода.Интер влага во форма затоа очекувам 3 против Аталанта за после да ги искинеме јубенташите во Милано.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Добра игра денес,посебно Снајдер колку топки намести.Добар беше и Мајкон полека полека се врака во негова препознатлива форма.Следна со Аталанта во гости,идеме на победа и таму,па после напалените Јубе :D
Ја виде топката до Филип Ивановски и неговата реакција? :pos: Исти ми се жими се, само овој усовршена форма е :)

п.с. Го лупнав Киву на фб и почна да растура :icon_lol:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ја виде топката до Филип Ивановски и неговата реакција? :pos: Исти ми се жими се, само овој усовршена форма е :)

п.с. Го лупнав Киву на фб и почна да растура :icon_lol:
Филип Ивановски - Повеке од Пацини хахахаха :pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Мене ми се исти :pos:

Дрва :D
Еј како не,Ивановски не чека толку како Пацини,пак прави некој дриблинзи он,ете ке видиш дека некоја ден ке биде новиот Пандев во Интер :D :pos:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ај некој ако сака да постира фул хајлајтс, не бев во можност да го проследам натпреваров. :)

Добро изиграа само нервозно, притисокот си го направи своето...Мајкон пречката кога ја лупна Цезар како се нервираше, како да е 0-0 :)
И чист пенал не ни досудија, го нема во хајлајтсов.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Реализацијата била тиња ??

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Малце досадна утакмица денес ама важно победивме!
Мислам дека доколку се излезе со овој состав би имале поофанзивна,поубава и поефикасна игра :

----------------------Цезар-------------------------
Маикон----Лусио---Чиву/Самуел---Занети
------------------Мота/Камби----------------------
--------Алварез-----------------Оби--------------
--------------------Снајдер------------------------
---------Зарате-----------Пацини/Форлан-----

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Сега во среда во 20 часот и 45 минути против Аталанта,ќе треба да победиме!Иако во минатото секогаш Аталанта ни била незгоден противник!

Kajgana Shop

На врв Bottom