Шкендија го растура Металург. 2-0 на полувреме во Тетово!
Одличен резултат за нас, комотно може да ја прославиме ЕСЕНСКАТА титула уште од сега
Одличен резултат за нас, комотно може да ја прославиме ЕСЕНСКАТА титула уште од сега

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne bidi tolku siguren...Шкендија го растура Металург. 2-0 на полувреме во Тетово!
Одличен резултат за нас, комотно може да ја прославиме ЕСЕНСКАТА титула уште од сега![]()
Така може ти си знаел но јас бев убеден дека Шкендија ќе биде шампион исто како што сум убеден дека сезонава Вардар ќе ја крева шампионската титула.
Друже да не се лажеме сега мислам дека ти ги следиш работиве во нешево првенство и знаеш како стојат работите.
Можеме тука да се лажеме колку сакаме но на сите буквално на сите ни е јасно каде ќе оди титулата сезонава.
Realno gledaj Vardar ima najsilen tim , sea toa sto dava pari gradot a e povrzan so vlasta neznaci deka mestat, tuku frleni se pari za jaki igraci. Ako e taka ondak isto i mzt e samo sto lani ne izleze spored planiranoto , nekoj tim im gi popreci site planovi
Единствена тешка утакмица за нас е дуелот со Ренова. И јас лично не очекувам многу од овој дуел и со бод би бил задоволен...ne bidi tolku siguren...
Imate teski utakmici protiv rabotnicki,renova,sileks vo gostinski teren... !!
ako tepate vo tetovo protiv renova togas mozete da pocnate da slavite !!
kako i da ova godina ke bide mnogu po interesna ligata !
Ти мене ќе ме прашуваш колку пати сум бил на стадион да гледам утакмица ?
Кога веќе го вратија Вардар во 1 лига јас сум 100% убеден дека и ќе ја освои.
..
шверцери пак покажаа дека МОЖАТ И ГИ КРАДАТ реквизите од Комити само на деца и тоа деца околу 14-15 години !
Тоа го докажаа денес на судска .. 2ца стојат тука кај првата чешмичка кај црквата други 5 души се кријат позади автобуската .. и сеа овие двајцата застануваат 4 деца имаа 14 години а ги знам беа денес на утакмицата и им викаат од Комити сте вие и децава се исплашија и им рекоа не сме а едно од децата почна и да бега а овие имаа околу 20 - 25 години и им викаат дај откопчи јакната да видам и ја откопчуваат сите јакната и ништо не најдоа од Комити .. Арно ама приметив едниот имаше маица норд курв ултрас гелзенкирхен и му ја видоа и ништо не му напраија очигледно не разбираат што значи тоа ... Покажаа што се и како се !
Иначе Јас бев на околу 10 15 метри од нив на клупите седев
Поздрав до сите Комити
ЕДЕН Е ВАРДАР
Единствена тешка утакмица за нас е дуелот со Ренова. И јас лично не очекувам многу од овој дуел и со бод би бил задоволен...
Работнички е вон секаква форма. Насобраа играчи, кои ги боли кур за клубот, туку само играат колку да одржат форма и после да бидат продадени. Нема да ги отпишам предвреме, ама мислам дека немаат никакви шанси во тој дуел.
Дуелот со Силекс не е ништо посебно, очекувам сигурна победа.
Ете и три нерешени да имаме во овие дуели, вие нема шанса се да тепате до полусезона.
Ако ништо друго во Штип со Брегалница сигурно губите, а и во Охрид и Кичево нема да поминете лесно
И грешка си за тоа дека сме трошеле многу пари досега. Едноставно вративме неколку играчи кои беа изгубени по првенствава, го донесовме младиот Ранѓеловиќ, а од полусезона можеш да очекуваш уште доста вистински засилувања во Вардар
Гарантирам дека тимот од полусезона ќе биде два пати појак од овој![]()
Единствена тешка утакмица за нас е дуелот со Ренова. И јас лично не очекувам многу од овој дуел и со бод би бил задоволен...
Работнички е вон секаква форма. Насобраа играчи, кои ги боли кур за клубот, туку само играат колку да одржат форма и после да бидат продадени. Нема да ги отпишам предвреме, ама мислам дека немаат никакви шанси во тој дуел.
Дуелот со Силекс не е ништо посебно, очекувам сигурна победа.
Ете и три нерешени да имаме во овие дуели, вие нема шанса се да тепате до полусезона.
Ако ништо друго во Штип со Брегалница сигурно губите, а и во Охрид и Кичево нема да поминете лесно
И грешка си за тоа дека сме трошеле многу пари досега. Едноставно вративме неколку играчи кои беа изгубени по првенствава, го донесовме младиот Ранѓеловиќ, а од полусезона можеш да очекуваш уште доста вистински засилувања во Вардар
Гарантирам дека тимот од полусезона ќе биде два пати појак од овој![]()
Зборуваме за ЕСЕНСКИ ШАМПИОН....Кој ти дал гаранција тебе ? Коце
Не викам јас Вардар не е за шампион , но има многу натпревари да се играат , и ќе имате тешки гостувања каде ќе ве асфалтираат , а мора и да киксирате на домашен терен
Сеа зависи колку пари ќе пушти општината , па ќе видиме !
Пред 3-4 недели викавте Металург ни е еднистен конкурент? ДАЛИ СТЕ СИГУРНИ ?!
Од кај излезе со плативе жити сеInvestiravte mnogu vo prviot del... ako ne najdete barem do kraj od prviot del od sezonata 2-3 novi sponzori....do kraj od prvenstvoto nema da imate moznost ni da gi platite igracite !!!
Imate poveke od 10 igraci sto zemat poveke od 2.000 evra mesecno !!
So 250.000 evra so ovie plati mozes do mart da ides poveke ne !