Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Шкендија го растура Металург. 2-0 на полувреме во Тетово!
Одличен резултат за нас, комотно може да ја прославиме ЕСЕНСКАТА титула уште од сега:icon_lol:

Шкендија го растура Металург. 2-0 на полувреме во Тетово!
Одличен резултат за нас, комотно може да ја прославиме ЕСЕНСКАТА титула уште од сега:icon_lol:
ne bidi tolku siguren...
Imate teski utakmici protiv rabotnicki,renova,sileks vo gostinski teren... !!
ako tepate vo tetovo protiv renova togas mozete da pocnate da slavite !!

kako i da ova godina ke bide mnogu po interesna ligata !

Така може ти си знаел но јас бев убеден дека Шкендија ќе биде шампион исто како што сум убеден дека сезонава Вардар ќе ја крева шампионската титула.

Како си убеден која екипа ќе земе титула ? На колку натпревари си бил сезонава во живо да гледаш Македонско првенство ? По што заклучуваш дека Вардар можеби „мести“ натпревари или со сила го прават шампион ? Си ги гледал сите натпервари за да го заклучиш ова ?!
Чудно, но и за сезоната 2008/2009 кога Трифун влезе во Вардар, и кога по првите неколку кола имаше убедливи победи на Вардар сите вака како тебеа беа убедени и знаеа кој ќе освои, но подоцна се случи нешто друго. Исто така и во други наврати имало вакви коментари пред време, па после нешто друго се случуваше.
Има такви многу „стручњаци“ како тебе што „погодуваат“ кој и кога ќе биде шампион. Само што тие луѓе не се сеќаваат кога последен пат отишле да видат во живо како е !

ne se znae nisto do kraj...

3 ekipi se borat za shampionska titula !!!

vardar,metalurg,shkendija.... !!
Spored mene vardar troshi mnogi pari vo prvite 3 meseci...I vo vtoriot del od prvenstvoto nema mnogu pari za investici...Metalurg stoi dobro financiski no imat ljuge koj nemat vrska za futballot vo upravata...

Друже да не се лажеме сега мислам дека ти ги следиш работиве во нешево првенство и знаеш како стојат работите.;)
Можеме тука да се лажеме колку сакаме но на сите буквално на сите ни е јасно каде ќе оди титулата сезонава.

Realno gledaj Vardar ima najsilen tim , sea toa sto dava pari gradot a e povrzan so vlasta neznaci deka mestat, tuku frleni se pari za jaki igraci. Ako e taka ondak isto i mzt e samo sto lani ne izleze spored planiranoto , nekoj tim im gi popreci site planovi

Realno gledaj Vardar ima najsilen tim , sea toa sto dava pari gradot a e povrzan so vlasta neznaci deka mestat, tuku frleni se pari za jaki igraci. Ako e taka ondak isto i mzt e samo sto lani ne izleze spored planiranoto , nekoj tim im gi popreci site planovi

Реално гледам јас друже еве гледам дека и ти реално гледаш на работиве за разлика од другиве фанови на Вардар.
Точно е тоа фрлени се пари за играчи и далеку од тоа дека Вардар го мести секое коло но на сите ни беше јасно дека кога веќе го вратија Вардар во 1 лига ...

ne bidi tolku siguren...
Imate teski utakmici protiv rabotnicki,renova,sileks vo gostinski teren... !!
ako tepate vo tetovo protiv renova togas mozete da pocnate da slavite !!

kako i da ova godina ke bide mnogu po interesna ligata !
Единствена тешка утакмица за нас е дуелот со Ренова. И јас лично не очекувам многу од овој дуел и со бод би бил задоволен...
Работнички е вон секаква форма. Насобраа играчи, кои ги боли кур за клубот, туку само играат колку да одржат форма и после да бидат продадени. Нема да ги отпишам предвреме, ама мислам дека немаат никакви шанси во тој дуел.
Дуелот со Силекс не е ништо посебно, очекувам сигурна победа.
Ете и три нерешени да имаме во овие дуели, вие нема шанса се да тепате до полусезона.
Ако ништо друго во Штип со Брегалница сигурно губите, а и во Охрид и Кичево нема да поминете лесно :)
И грешка си за тоа дека сме трошеле многу пари досега. Едноставно вративме неколку играчи кои беа изгубени по првенствава, го донесовме младиот Ранѓеловиќ, а од полусезона можеш да очекуваш уште доста вистински засилувања во Вардар;)
Гарантирам дека тимот од полусезона ќе биде два пати појак од овој :D

Ти мене ќе ме прашуваш колку пати сум бил на стадион да гледам утакмица ? :tapp:
Кога веќе го вратија Вардар во 1 лига јас сум 100% убеден дека и ќе ја освои.

Јас тебе те прашувам, и одговори со факти веднаш ! Оваа сезона поминаа веќе 11 кола, кажи колку пати си бил, и кои тимови си ги гледал во живо во досегашниве 11 кола.

1. Колку пати си го гледал Вардар во живо сезонава.

2. На што се должи твојата сигурност дека Вардар ќе биде шамипон, одговор ти е тоа дека „штом го вратиле во прва лига мора да биде шампион“ ?!

3. Пропадна Мак фудбалот од такви како тебе !

Јас лично сум навивач на Вардар и дај боже Вардар да освои. Сонувам за тоа веќе со години. Во изминатите години многу вака како тебе „експерти“ наводно погодуваа но на крајот некако не беа во право.
Значи, Вардар да биде шампион, молам господ и јас, но сакам да ти докажам дека грешиш ако мислиш дека некој го мести Вардар за титулата сезонава.
Ова го тврдам затоа што :

1. Од овие 11 натпревари на Вардар сезонава, не сум пропуштил ниту еден. ТВРДАМ дека нема ниту еден наместен меч од овие досега.

2. Судиите, ФФМ, итн можам да кажам дека дури се обидуваа да му одмогнат на Вардар. Тие што беа редовни на натпревари можат да потврдат. Во многу наврати Вардар беше оштетен од судиите !

3.Се познава кој натпревар е наместен. Тие што се разбираат барем проесчно од фудбал лесно можат да забележат. Се познава кога играчите играат од срце, се борат, се трудат, а кога не го прават тоа.

4. За друг клуб можеш да пишеш што сакаш сезонава, но за Вардар не, затоа што го следам секогаш и секаде. Точно дека е прв на табела, и тоа се должи на одличните игри ОД СРЦЕ на играчите, кои се квалитетни.
Сума сумарум, Вардар е на прво место, зато што игра на ниво, затоа што има солидни играчи. Докажано со ФАКТИ. Вардар е прв затоа што сезонава прикажа највеќе за разлика од останатите. А не поради тоа што е местен од страна на ФФМ или државата.

..

шверцери пак покажаа дека МОЖАТ И ГИ КРАДАТ реквизите од Комити само на деца и тоа деца околу 14-15 години !
Тоа го докажаа денес на судска .. 2ца стојат тука кај првата чешмичка кај црквата други 5 души се кријат позади автобуската .. и сеа овие двајцата застануваат 4 деца имаа 14 години а ги знам беа денес на утакмицата и им викаат од Комити сте вие и децава се исплашија и им рекоа не сме а едно од децата почна и да бега а овие имаа околу 20 - 25 години и им викаат дај откопчи јакната да видам и ја откопчуваат сите јакната и ништо не најдоа од Комити .. Арно ама приметив едниот имаше маица норд курв ултрас гелзенкирхен и му ја видоа и ништо не му напраија очигледно не разбираат што значи тоа ... Покажаа што се и како се !
Иначе Јас бев на околу 10 15 метри од нив на клупите седев
Поздрав до сите Комити
ЕДЕН Е ВАРДАР

Znachi oni sekoja utakmcia chekaat na sudska komiti , drugata utakmica ke se sobereme 20tina dushi da im go objasnime filmot.

Единствена тешка утакмица за нас е дуелот со Ренова. И јас лично не очекувам многу од овој дуел и со бод би бил задоволен...
Работнички е вон секаква форма. Насобраа играчи, кои ги боли кур за клубот, туку само играат колку да одржат форма и после да бидат продадени. Нема да ги отпишам предвреме, ама мислам дека немаат никакви шанси во тој дуел.
Ете и три нерешени да имаме во овие дуели, вие нема шанса се да тепате до полусезона.
Ако ништо друго во Штип со Брегалница сигурно губите, а и во Охрид и Кичево нема да поминете лесно :)
И грешка си за тоа дека сме трошеле многу пари досега. Едноставно вративме неколку играчи кои беа изгубени по првенствава, го донесовме младиот Ранѓеловиќ, а од полусезона можеш да очекуваш уште доста вистински засилувања во Вардар;)

Кој ти дал гаранција тебе ? Коце ;)

Не викам јас Вардар не е за шампион , но има многу натпревари да се играат , и ќе имате тешки гостувања каде ќе ве асфалтираат , а мора и да киксирате на домашен терен :D

Сеа зависи колку пари ќе пушти општината , па ќе видиме !

Пред 3-4 недели викавте Металург ни е еднистен конкурент? ДАЛИ СТЕ СИГУРНИ ?!

Investiravte mnogu vo prviot del... ako ne najdete barem do kraj od prviot del od sezonata 2-3 novi sponzori....do kraj od prvenstvoto nema da imate moznost ni da gi platite igracite !!!
Imate poveke od 10 igraci sto zemat poveke od 2.000 evra mesecno !!

So 250.000 evra so ovie plati mozes do mart da ides poveke ne !

Кој ти дал гаранција тебе ? Коце ;)

Не викам јас Вардар не е за шампион , но има многу натпревари да се играат , и ќе имате тешки гостувања каде ќе ве асфалтираат , а мора и да киксирате на домашен терен :D

Сеа зависи колку пари ќе пушти општината , па ќе видиме !

Пред 3-4 недели викавте Металург ни е еднистен конкурент? ДАЛИ СТЕ СИГУРНИ ?!
Зборуваме за ЕСЕНСКИ ШАМПИОН....
За ШАМПИОН ќе правиме муабет во втора полусезона.
Не ми дал никој гаранција, ама знам дека на пример ќе има ремонт на одбраната, и дека ќе се донесе уште еден солиден напаѓач.
Ете можам да кажам дека Амбурет ќе биде засилување на левата бековска позиција, скоро 90%.
Реално нема екипа која може убедливо да го совлада Вардар. Тешко дека и ќе имаме повеќе од 3 порази сезонава, освен ако не се случи нешто непредвидено па да ни отидат играчите :)
Вие сте тие кои сте трагедија на гостински терен, ние немаме гајле.
Не се освојува титула само со домашни победи :)
--- надополнето: Oct 23, 2011 3:35 PM ---
Investiravte mnogu vo prviot del... ako ne najdete barem do kraj od prviot del od sezonata 2-3 novi sponzori....do kraj od prvenstvoto nema da imate moznost ni da gi platite igracite !!!
Imate poveke od 10 igraci sto zemat poveke od 2.000 evra mesecno !!

So 250.000 evra so ovie plati mozes do mart da ides poveke ne !
Од кај излезе со плативе жити се:pos:
Па и пресметкиве дека до март ќе сме немале веќе ни за плати :pos:

Не грешка си заради таквите како тебе ќе нема никогаш фудбал кај нас ради таквите што се за Вардар од оваа сезона.Искрено ме мрзи да пишувам километарски постови за да те убедам тебе зошто Вардар ќе биде шампион сезонава од едноставна причина што не ја знаеш политиката на нашево фудбалско првенство.Тие што се малце повеќе запознаени со лигава ќе сватат што сакам да кажам како што ми ја свати поентата RedBlack.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom