ЕВЕ ВИ УШТЕ ЕДЕН ИСКРЕН И РЕАЛЕН ПОСТ ОД МЕНЕ, АКО НЕ ДОБИЈАМ БАРЕМ СЕДУМ ЛАЈКА СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ФОРУМОВ

Секако се шалам за лајковите некој можи ке го прифати моето мислење некој не но сепак....
Дефинитивно Lady Luck ни го сврти грбот исто како и на натпреварот со Јунајтед, јас најискрено се надевам оти ке се сврти накај нас во најбрзо време......
Да почнам од одбраната.....
Пепе направи груба грешка за голот, но се извади после 2-3 минути кога рефлексно го одбрани ударот на Холт....
Џонсон-дефинитивно требаше да биди заменет многу многу порано, се гледаше оти му фалат минути некој 5-6 пати беше издриблан и скоро сите опасности доагаа од таа десна страна
Кара-Шкртел- Солидно партнерство имаат тие двајца но-КАДЕ ПО ГАВОЛИТЕ БЕШЕ ШКРТЕЛ КОГА ПАДНА ГОЛОТ????Тој и Кара беа раздалечени некој 15-20 метри за голот на Холт, затоа ни фали уште еден класа дефанзивец....
Енрике-Уште една солидна партија негова браво за него, тој е најдоброто засилување на Кени....
Адам-Џерард- Секако фалеше присуството на Лукас во средината но овие двајца играа како да играат 10 години заедно а не како да им е прва утакмица заедно да стартуваат.....
Даунинг-Најслабииот поединец денеска, и не само денеска туку и на последните 3 утакмици, уште после утакмицата со Евертон сакав да биди сменет.....
Белами-Одличен натпревар крунисан со гол, мислам оти Кени го изваде бидејки не е спремен за 90 мин
Суарез-Навистина промаши 3-4 зицери во кои 2 пати немаше срека ја погоди стативата, ама сепак неговото залагање, тој труд што го вложува стварно заслужува честитки и не е фер да го критикувате после една негова лоша партија, која на крајот на краиштата и не беше толку лоша
КЕНИ ДАЛГЛИШ-Ке се осудам да го критикувам- Како можи кога гледа оти резултатот е 1-1 кога не ни оди да не направи ни една измена? Дефинитивно сум разочаран што не го повлече Даунинг од игра кога од километри се гледаше дека е нашиот најслаб поединец,кога беше јасно оти и Кајт беше лош денеска, и како капак на се НЕ МИ Е ЈАСНА ТРЕТАТА ИЗМЕНА КОГА ГО СТАВИ АГЕР, прво мислев оти ке игра напагач, кога гледам оти Енрике игра лево крило а Агер бек, дали држеше време не ми е јасно....
Дефинитивно ке ги бараме овие бодови против послаби екипи кои ги губиме дома, тоа никако не смее да се случи, и уште стојам на мојата констатација пред почетокот на сезоната оти годинава највисок дострел ке ни биде Лига на Шампиони......YNWA