Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не се прај сеа со сила глуп, Манчестер од 0-3 знаеле 5-3 да победат али не со ваков однос на противникот, Лече беа пред може и историски триумф за нив, незнам дали во својата историја ги декласирале некогаш Милан, финале во ЛШ се ваквите мечеви за нив, они у второ не излегоа да играат фудбал на терен и да се надигруваат, излегоа да го испијат немиен.
Ајде сите заклучивме дека е намстена!Ја намести Галијани и готово ај доста се караме за глупости :)
Почнуваат другите двојки од Италијанското... :D
Одгворив на постов не планирам више да влагам во конверзации :0

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Озбилно мислите дека на ваков аматерски начин Галијани би наместил натпревар? :icon_lol:

А Лече лошо изиграа затоа што, let's face it мизерија се и ништо чудно што 3 натпревари немаа гол дадено, а и на дното на табелата се. Некако се случи чудо(меѓу кое и непостоечки пенал) па стигнаа до тие три гола. Во второ полувреме си дојдоа на свое место работите, а на Милан можеше и пенал да му се даде меѓутоа не беше досуден (што според мене е показател дека не е наместен натпреварот).

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ајде теорије завере ....

На 1-0 за 1-2 коефициент е 2.5

На 3-0 3-4 коеф е 50+
--- надополнето: Oct 23, 2011 12:57 PM ---
Озбилно мислите дека на ваков аматерски начин Галијани би наместил натпревар? :icon_lol:

А Лече лошо изиграа затоа што, let's face it мизерија се и ништо чудно што 3 натпревари немаа гол дадено, а и на дното на табелата се. Некако се случи чудо(меѓу кое и непостоечки пенал) па стигнаа до тие три гола. Во второ полувреме си дојдоа на свое место работите, а на Милан можеше и пенал да му се даде меѓутоа не беше досуден (што според мене е показател дека не е наместен натпреварот).

Баш затоа и тврдам дека е фиксд гејм ....

Као лече шо 3 кола неможе да дае гол у прво полувреме го НАДИГРУВА охххххх тој Милан и му дава 3 гола ???????

И после овие се навежбаа се навежбаа и 3-4 бахххх

На 3-0 со другари од маало иди играј им , поише ќе издржиш него лече од второ полувреме ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.851
Koлку и да се мизерни Лече, кадарни се со 10 души на своја половина цело второ да играат одбрана и да се остават на терен ко да нема утре, сепак играа против Милан и водеа 3-0, супер прилика да се вратат у колосек у да се изгураат нагоре од дното на табелата.

Они во второ играа ко они да губеа 3-0 па некако беа без желба, кој кур ќе се умараме, да, тачно е, мизерни се, 10 пати послаби од Милан и тн и тн, али бар кадарни се да играат фудбал, она у второ корнеше ...

Ја после првиот гол на Боатенг, коа видов колку едноставно си влагаа во шанси у нивни шеснаестерец, у идентична шанса влезе истиот играч за 20 секунди, прво изнуди корнер потоа веднаш даде гол од истото место, убеден бев дека минимум 3-3 ќе биде па евентуално тогаш Лече ќе стартуваат со игра у второто полувреме.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Замперини го уништи Палермо...Ги собра парите и сега ќе се очекува да го напушти клубот...:tapp:

Член од
16 октомври 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Дада местена беше не го тупете бе си лапаме 3 бода зборете ако сакате 10 дена сега...ciao ragazzi

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Добро ајде сега местена-неместена , остајте не да си се радуваме на победата,
пуштете си Јунајтед-Сити и кулирајте ;)

Полека работите се враќаат во нормала

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
Уште ти е смешно Марли?
Да брат, искрено вака, и ти и остала багра хејтери што се собрала на темава, пием кафе и се смеем !! :pos:

Овие од Интер јадниве ги разбирам ама ова навивачиве на Јуве не ги разбирам, лани беа второлигаши и сеа криво им е Милан што мести, демек Јуве конкурент за титула !! :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.661
Поени од реакции
48.748
Пресврт у Англија- најдобра лига
Пресврт у Германијa- атрактивен фудбал, се дешава
Пресврт Интер- они не местат никад дека поштени ова-она

али затоа Пресврт Милан или Јуве- КРИМИНАЛ, ЛОПОВИ, МЕСТАЧИ !!

Ја сфаќам дека како навивачи на Интер имате наталожени трауми и трауми, кои доведоа до акутна параноја ради која се' е теорија на заговор и секој пресврт е сумњив и дело на масони и федерација против силите на доброто и чуварите на чистиот фудбал, али дај не го распушувајте со вакви банални муабети.

Ако Милан изгубеше 3-0 пак ќе беше местена, дека “нема шанси Милан да изгуби така од Лече нели’’?? али и покрај тоа што Милан би изгубил од боса, утепана екипа и се тоа би било чудно, немаше да галамите овде, зошто ќе си се лажевте за исходот на сезонава

пс. Милан и Лече е сумњив дуел и отсекогаш бил, ама секогаш било во зијан на Милан.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.901
Поени од реакции
44.851
Која наталожена траума која акутна параноја побогу ...
Гледате ко вас што ви одговора, нит траума нит параноја имаме, Италија е земја каде местењето е докажано, не во еден наврат туку во многу повеќе, последен беше скандалот со Аталанта, Дони и компанија.

Ставот за местенки не е ради некои глупи фантазерски мислења за трауми и паранои кои благе везе си немаат со реалноста, стандард е таквата игра во Италија, последните неколку кола боље ич муабет да не праиме, уште од Јануари нагоре ќе почнат 1.30 коефициентите за хикс, онака, случајно.

Со оглед на играта на Лече во прво, она во второ беше ебано ништо, има простор за сомневање како и да ја вртите, и не е ова став на фан на Интер, него освен фановиве на Милан не видов некој друг да го брани овој резултат а притоа да го гледал цел меч, од почеток до крај.

Исто беше и лани на Интер-Џенова, и мал милион други примери ќе има низ сезоната, не мора со сила слепи да се правиме за првенствово кое е лајно смрдено.

С

сашенко

Гостин
У право е syn што пиша прееска.Исти ке ви беа ставовите да беше ова утакмица на Интер или на Јуве.Сите со истите муабети после ваква утакмица, само улогите се сменети.Незнам јас дали е местено или не, тоа не е моја работа да кажувам.Ама ако некој од вас навивачите на Милан, може да ме уверува мене дека Јувентус местел и дека не поради судот, туку веруваат поради тоа што тие гледале и било очигледно дека Јуве местел, кажете ми НЕЛИ Е ОВА ОЧИГЛЕДНО ИСТО ТАКА? Ако видовте нешто во тие утакмици, кажете ми какво е чуството сега да сте на другата страна? Нели е и ова очигледно? Епа братчиња колку и да изгледа, сепак е реално и за мене е ова регуларна победа.Како и тие на Јуве тогаш, ако ме прашувате мене.Ама додека не го осетиш на твоја кожа, никогаш нема да поверуваш.Еве, за вас е ова регуларна утакмица, за вас е можно вакви пресврти да се прават зошто имате одлична екипа, а не ви е сватливо како Јувентус со таа екипа во 2005 и6та вадеше такви утакмици? Не ви е јасно како Интер може тоа д го прави? Тоа на Јуве и Интер ви е сомнително а ова не? Некои од вас можат да гледаат на работите малце поинаку и не само како навивачи на Милан, пробајте ке сватите што јадам гомна откако сум регистриран на форумов.За своите клубови сте експерти, све знаете, кога некој од ривалите ке извади таков резултат тоа не било победнички менталитет него местење.Глупости се тоа, само глупави изговори.И за оние поглупавите што не разбраа, мислам дека утакмицава е регуларна..

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Нема фудбал одамна во Италија ама ајде...се е мафија другари :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom