Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Toj Хант што го повреди Чех да даде господ РАК да фати .. Уште ми текнува кога на една иста утакмица гревовите од Ридинг ги повредија и Чех и Кудичини..Цела сезона ни ја заебаа тогаш..

В

Вори

Гостин
Дефинитивно тоа гомното е еден од играчите што највеќе го мразам,а и таа гнидарската екипа Ридинг.
Никад да не се вратат во Премиер Лига.

Не можеше да стигне до топката тогаш,се залета ко вол,и го повреди.Сељачиште.

A

Auditore

Гостин

Ииии Луиз покрај тоа што е јак у фудбалот.Абе овај и магиончар бил :).Ќе го земаат за поп за да дава благослов :)
Луиз says: „Во име на отецот,синот и светиот дух Торес да постигнеш гол со нога а потоа да дадеш гол со оваа благословена глава....“
Placebo effect, nice.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Моја претпоставка за првите 11:

Чех
Кол-Тери-Алекс-Иванович
Оби Микел-Меирелес-Лампард
Мата-Стариџ-Дрогба

A

Auditore

Гостин
Среќен роденден Хиларио, ЛЕГЕНДО !!! :icon_mrgr:

Нека му е среќен роденден на Хиларио, ѕверка е на терен, кога највеќе треба најдобро брани !
Инаку секоја чест за Боаш, ме импресионира уште повеќе со денешната негова изјава, така треба царе.

A

Auditore

Гостин
Ауу искрено ме изненади голманчево.
И мене, и тоа позитивно.
--- надополнето: Oct 21, 2011 10:50 PM ---
Dva dana nakon što je proslavio 34. rođendan, mladi je trener proslavio veliki jubilej sjajnom igrom svoje momčadi, koja je u posljednje vrijeme počela izgledati kao u najboljim danima pod Joseom Mourinhom nakon što je skromno ušla u sezonu.
Villas-Boas je vodeći Academicu iz Coimbre (sezona 2009/10), Porto (2010/11) i Chelsea (2011.) u stotinu utakmica došao do 68 pobjeda, 17 remija i 15 poraza.
Jose Mourinho je u svojih uvodnih stotinu utakmica bio na učinku od 66 pobjeda, 18 remija i 16 poraza.

Pred mladim je portugalskim stručnjakom koji nikad nije igrao natjecateljski nogomet ogromno vrijeme dokazivanja kvalitete. Njegova je dosadašnja statistika, međutim, apsolutno impresivna.

Izvor

Kajgana Shop

На врв Bottom