Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Па ако е добро толку Абрамович нема да го даде толку лесно.Патем ме изненади со денешната игра :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ме интересира зошто џош не е повикан за тимот во ЛШ ???
не е регистриран или пак нешто повреден е /??

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Oriol Romeu was awesome: 96.7% (89/92) passing, 5 tackles, and 5 pass interceptions. He was 18/18 in attacking third passes. That's unreal!

Ај наздравје, нека го биде детето, па ако е ептен добро може и да си го вратиме. ;)
аи браво за податоков, али за враќање ке видиме ќе има многу крв :D
Дај нека пише некој сум заборавил што клаузула имаше, мислев дека е некој шушљак и дека ке заврши т.с задачите ќе му бидат како оние на минеиро .
--- надополнето: Oct 19, 2011 9:37 PM ---
ме интересира зошто џош не е повикан за тимот во ЛШ ???
не е регистриран или пак нешто повреден е /??
Имаш страничка поназад, му одговорив на Фантом одговорот важи и за тебе

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Уште од кога дојде Ромеу страв ми е за џабе да не биде све ова пошто можат за 1 или 2 милиони на крај на оваа (или следната) сезона Барса да си го вратат.Али ај штом Ибра не го вратија ваљда нема и овој :).
А на крај краева што ќе им е?Иниеста,Чави,Фабрегас,Маскерано,Тиаго.....

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Me изненаде од прикажаната игра денес Ромеу.Изигра професионално :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не ја гледав утакмицата, имав обврски, ама гледам полека полека ''се штимаат жиците'' на ''гитарата''. Меирелес топ голче, Торескиња едвај чекам да се врати во премиер лига. Тип - топ !

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Браво за утакмицава,али Генк не е некоја си екипа па толку многу да се радуваме,не чекаат многу потешки екипи и поцврсти..Помило ми е што Торес даде два гола отколку Челзи што тепаше со 5-0..Али се на се одлично ни тргна ваљда нема тука да се застане.
Добро е што и некои играчи имаа одмор,што одлично би дошло наредна утакмица да изиграат подобро.За разлика од лани што бевме послаби на клупа..

.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изгледа Чех нема уште многу долго да брани како што рекол вашиот тренер на голманите, штета, таа повреда се му заеба, еден од моите поомилени голмани. :/

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Ииии Луиз покрај тоа што е јак у фудбалот.Абе овај и магиончар бил :).Ќе го земаат за поп за да дава благослов :)
Луиз says: „Во име на отецот,синот и светиот дух Торес да постигнеш гол со нога а потоа да дадеш гол со оваа благословена глава....“

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Изгледа Чех нема уште многу долго да брани како што рекол вашиот тренер на голманите, штета, таа повреда се му заеба, еден од моите поомилени голмани. :/
??

Интервјуто на Френк.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Ииии Луиз покрај тоа што е јак у фудбалот.Абе овај и магиончар бил :).Ќе го земаат за поп за да дава благослов :)
Луиз says: „Во име на отецот,синот и светиот дух Торес да постигнеш гол со нога а потоа да дадеш гол со оваа благословена глава....“
haha :D.Cuv i deka Luiz ovaa sezona sakal da mu pokaze/pomogne na Tores da dava poveke golovi taka da so Luiz napred El Nino moze da stane najdobar strelec ovaa sezona :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најдете ја вчерашната изјава на Тибо Куртоа, тој што ви е пратен на позајмица, не можам да барам сеа на факс сум,кога го пратиле на позајмица му рекол тој Лоликон што ви е тренер дека Чех нема да брани уште долго, наводно имал проблеми и со грбот и коленото.

Kajgana Shop

На врв Bottom