FIFA 12

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Intel Core 2 Duo CPU
E 7500 2.93 Ghz
2.00 GB RAM
Nvidia Geforce 9500 GT

Ги имам овие перформанси на ПЦ а сепак неможам да ја играм Фифа12...кога ја пуштам многу кочи ... до перформансите ли е или ??? играм многу други јаки игри како Call of Duty black ops , Crysis и ги играм без проблем...
До графичката ти е.. поготово ако ти е 512, 100% е до незе :P
--- надополнето: Oct 16, 2011 12:13 AM ---
Сеуште ли не е најден проблемот со контролите во играта коа истовремено се мења и attack и defend ????
се нервирам неможам да играм со такви контроли не сум навикнат ќе го скршам пц-то.. Ај ве молам дајте ми одговор :)
Абе не дека не е најдено решение, али ке ме тераш да ја инсталирам фифа 11, да ми кажеш кои контроли кај сакаш да ти бидат, да го средам тоа, пак да ти го праќам ини фајлот :)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Ја симнав, ја инсталирав и коа пробувам да ја пуштам ми го дава ова

Како да средам?
Некој?? Или барем да ми прати линк по ПП од каде ке можам да ја симнам од ново (со мало објаснување за инсталирање :) )

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Може помош? Кога играм со рачката кога шутирам,подавам,или набацувам никако неможе тоа барот никогаш не ми се полни до крај и неможам да пуштам брзо и да шутирам брзо туку секогаш до првиот бар што е и никако неќе да отиде повеќе колку и да те претискам , а кога играм со тастатура неам ваков проблем .... СОВЕТ ?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
На сите што ви сецка имате XP или 7? Зашо мене ми сецка на XP да не е до тоа.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Ја симнувам играва, иначе немам играно фифа од 2002 :) Сакам да прашам, дали ќе можи да се игра онлине. Пример со некој другар да си играм утакмици онлине? И , колку пари е еден џојстик за ПЦ?

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Ја симнувам играва, иначе немам играно фифа од 2002 :) Сакам да прашам, дали ќе можи да се игра онлине. Пример со некој другар да си играм утакмици онлине? И , колку пари е еден џојстик за ПЦ?
џојстик можеш да најдеш почнувајки од 250 денари па нагоре

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Може помош? Кога играм со рачката кога шутирам,подавам,или набацувам никако неможе тоа барот никогаш не ми се полни до крај и неможам да пуштам брзо и да шутирам брзо туку секогаш до првиот бар што е и никако неќе да отиде повеќе колку и да те претискам , а кога играм со тастатура неам ваков проблем .... СОВЕТ ?
REPOST ODGOVOR PLS

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Трипати ја инсталирам и бришам и три пати ми го дава истово кога пробувам да ја пуштам
Дали јас незнам да ја инсталирам или незнам што е работава

Што е ова Origin?
Како да ја средам?

Ве замолувам ако знае некој нека пише

Член од
7 август 2011
Мислења
4.954
Поени од реакции
15.142
Онлине сеуште неможе. Се надевам со некој пач ке може.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Трипати ја инсталирам и бришам и три пати ми го дава истово кога пробувам да ја пуштам
Дали јас незнам да ја инсталирам или незнам што е работава

Што е ова Origin?
Како да ја средам?

Ве замолувам ако знае некој нека пише
Тоа Origin е новиот менаџер за online на EA. Втора работа дали ја кракуваше играта како што треба? Трета работа еве ти линк каде може да го симнеш тој програм. И четврта работа, мислам дека внатре во DVDто го има тој програм за инсталација.

Ако си ја играл The Sims знаеш дека секогаш се инсталира тој Download Manager или како и да се вика, епа ова претставува нешто слично само со зголемена функционалност.

А

Анноун

Гостин
Ја играм 2 недели некаде, по 2 саати на ден , некој ден не играм (праам пауза) . некако одбрана никако не напредувам. ми излегуваат сами пред голман без проблем. не знам кај грешам , дали оти го залетувам накај играчот со топката , и притискам во исто време Tackle ,па со финта 90 посто ме минуваат. Ако некој има некој предлог нека даде сугестии. А ако клизнеш и го промашиш ,играч вишок одма ти праат кај си клизнал . И да , преголема моќ имаат голманите (како и секогаш) Јас со Чех 90 посто им ги земам топките еден на еден кога ми излегуваат. Пенали како се бранат?

Kajgana Shop

На врв Bottom