Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.924

Гледам фан на Интер си .. Па се надевам дека се сеќаваш на ова.
Да да се сеќавам али 2 сезони потоа 3ка, ама ја знам ти на што не се сеќаваш, на титула во ПЛ, ама затоа камерата ... :pos:

Член од
3 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
8

Гледам фан на Интер си .. Па се надевам дека се сеќаваш на ова.
i iti sea kriv bil trenerot sigurno heheheh toa e alibito na sinterasite
p.s sigurno bila namestena ili ste imale sreka sto ne bil murninjo posto sinterasite sekoj 2zbor im je murinjo

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Да да се сеќавам али 2 сезони потоа 3ка, ама ја знам ти на што не се сеќаваш, на титула во ПЛ, ама затоа камерата ... :pos:
What is the name of the ship that never docked Liverpool ??
-Premiership !!

Oн топик, може некој да ми ги најде тие изјавите на неделата у калчото ?

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Одете бе скриете се некаде..кутирте се немате израдвано на титула од кога си фан на Ливерпул па уште доаѓате тука да провоцирате...
Ооооох, оди бе ... Го подрвивте со таа тројна круна. Ко божем Интер е единствениот клуб кој што освоил тројна круна во фудбалската историја. Барселона секоја година освојува по 200 тројни круни, вие таа тројна круна ја споменувате секоја сезона, затоа глеам сеа на кое дереџе сте, со Парма и Новара не можете бод да извадите. Пред калчополи не знаевте што е тоа победа во дерби натпревари со Милан и Јувентус а не пак титула во калчо .. ве газеа Шева и Недвед.

ПС. Честито голема победа против европскиот гигант Лил.

Иначе оваа песна им ја пееја скаузерите на навивачите на Челси после очајните резултати по заминувањето на специјалниот ..

http://fanchants.co.uk/football-songs/liverpool-chants/wheres-your-mourinho/

--- надополнето: Oct 18, 2011 9:51 PM ---
What is the name of the ship that never docked Liverpool ??
-Premiership !!

Oн топик, може некој да ми ги најде тие изјавите на неделата у калчото ?
http://fanchants.co.uk/football-songs/liverpool-chants/istambul-is-wonderful/ ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ооооох, оди бе ... Го подрвивте со таа тројна круна. Ко божем Интер е единствениот клуб кој што освоил тројна круна во фудбалската историја. Барселона секоја година освојува по 200 тројни круни, вие таа тројна круна ја споменувате секоја сезона, затоа глеам сеа на кое дереџе сте, со Парма и Новара не можете бод да извадите. Пред калчополи не знаевте што е тоа победа во дерби натпревари со Милан и Јувентус а не пак титула во калчо .. ве газеа Шева и Недвед.

Иначе оваа песна им ја пееја скаузерите на навивачите на Челси после очајните резултати по заминувањето на специјалниот ..

--- надополнето: Oct 18, 2011 9:51 PM ---

http://fanchants.co.uk/football-songs/liverpool-chants/istambul-is-wonderful/ ;)
Од 2007 има штрајкови во Атина,незнам зошто ама како што слушнав некој клуб се треснал од земја а на билбордите се појавила поракава ‘‘εκδίκηση είναι γλυκιά‘‘ провери што значи на гугл транслејт(се извинувам за грчкиот знам дека е идиотски јазик ама морав :) )

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.924

И ова доаѓа дами и господа, од фан на Ливерпул ...

Ти збориш за дереџе, Ти, човече, па вие важите за едни од најискомплексираните фанови на планетава бре алоУ, последен пат кога Ливерпул ја освоија Англија твоите биле хипици.
Ја бар ко фан на клубов сум осетил све што е изводливо да се осети ко голем трофеј, да биде предводен тимот од класа од тренер со кој секој фан се гордее, а ти ? Па ти уште не можеш да објасниш какво е чувството твојот клуб да се бори за трофеј во Англија, после Јануари тој филинг го губиш, освен сезоната кога Ливерпул ја освоија Камерата. :pos:

Овде правиме муабет за тимови кои од Англија нешто дале за таа земја последниве години и го одржувале високиот стандард, а таков тим во Англија последниве години е оној кој тебе ти набил тежок комплекс, Манчестер Јунајтед. Они се тие кои ги диктираат условите таму, они се тимот што со декади нема настапувано во УЕФА Купот и Лига Европа, и потоа следат сите останати со тоа што Арсенал и Челзи најсеризно им парирале и го достигнувале тој нивни стандард.

Земал за песни прави муабет што им пееле на Челзи за Мурињо, абре иди види си го твојот мизерен клуб и го поти на темава

И врвот, на Енфилд

У Англија гарант има посебен психички синдром ради ова што го доживувате ко фанови на Ливерпул.

И Атина викаат убав град бил.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не се осеќам должен да возвратам на коментарот, иако е засегнат Ливерпул и воопшто, навивачите на Ливерпул.

Но, само кратко ќе посолам памет..

Прво, Syn, ти можеш да осетиш уште 11 титули со својот тим. Но, сепак, ти навиваш за Интер. Знаеш, Интер... сепак е тоа ИНТЕР човече, Интер. Разбирам Јувентус, Милан... ама Интер?
Тоа ти е како човек што се фали дека ебе 7/365
Ама ебе овца.
Да нагласам... Интер...

И второ...
Атина е убав град од неколку причини
Но, во „дискусијата“, кокретно тебе ти е убав
ваљда заради Милан

Значи седам дома и буљам пред компјутер и си викам... Милан пример... ее тим, легендарен.

Интер... некако ми иде смеење...

Интер...

:)
Интер
.
Ама Интер? :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И ова доаѓа дами и господа, од фан на Ливерпул ...

Ти збориш за дереџе, Ти, човече, па вие важите за едни од најискомплексираните фанови на планетава бре алоУ, последен пат кога Ливерпул ја освоија Англија твоите биле хипици.
Ја бар ко фан на клубов сум осетил све што е изводливо да се осети ко голем трофеј, да биде предводен тимот од класа од тренер со кој секој фан се гордее, а ти ? Па ти уште не можеш да објасниш какво е чувството твојот клуб да се бори за трофеј во Англија, после Јануари тој филинг го губиш, освен сезоната кога Ливерпул ја освоија Камерата. :pos:

Овде правиме муабет за тимови кои од Англија нешто дале за таа земја последниве години и го одржувале високиот стандард, а таков тим во Англија последниве години е оној кој тебе ти набил тежок комплекс, Манчестер Јунајтед. Они се тие кои ги диктираат условите таму, они се тимот што со декади нема настапувано во УЕФА Купот и Лига Европа, и потоа следат сите останати со тоа што Арсенал и Челзи најсеризно им парирале и го достигнувале тој нивни стандард.

Земал за песни прави муабет што им пееле на Челзи за Мурињо, абре иди види си го твојот мизерен клуб и го поти на темава

И врвот, на Енфилд

У Англија гарант има посебен психички синдром ради ова што го доживувате ко фанови на Ливерпул.

И Атина викаат убав град бил.
Ако за тебе класа тренер и тренер со кој што се гордеете (иако не те обвинувам.....кога за тренери ги имате Манчини и Трапатони) е тренер што гзот го даде за една сезона и отиде да го предводи РМ...браво :) ...п.с. тренер моментално за гордеење имаме...Кенет Кени Далглиш.....отвори википедија, провери :) читни нешто....
Фан на ни помалку ни повеќе...на ИНТЕР...дојде да збори за титули и тренери и легенди.....алоУ....после Џузепе Меаца, нареден кој што може да ви се нарече легенда е Х.Занети.....алоУ......интер....:pos::tapp:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.924
Ако за тебе класа тренер и тренер со кој што се гордеете (иако не те обвинувам.....кога за тренери ги имате Манчини и Трапатони) е тренер што гзот го даде за една сезона и отиде да го предводи РМ...браво :) ...п.с. тренер моментално за гордеење имаме...Кенет Кени Далглиш.....отвори википедија, провери :) читни нешто....
Фан на ни помалку ни повеќе...на ИНТЕР...дојде да збори за титули и тренери и легенди.....алоУ....после Џузепе Меаца, нареден кој што може да ви се нарече легенда е Х.Занети.....алоУ......интер....:pos::tapp:
Па види, тродупло повеќе имаме осетено од вас на своја кожа, е сега ради тие муабети за историја и број на титули сте таму каде што сте, декор во Премиер Лигата 20 години, до вчера им се ситевте на Јунајтед за бројот на титули во првенството, ама година по година по година бидна и тоа, а вие со кур у анус останавте.

А за тренер, Мурињо е подобар од било кој тренер што го водел Ливерпул во периодот од кога ти си станал фан на тимот па до ден денешен, и сега Кени не е кадарен да го извади од оние гомна у која е зацапана екипата. A и кога ќе отвориш гугл, види Кени што освоил, види Мурињо, и брои, зашто очигледно само бројките тебе ти се сатисфакција, те сваќам, а што друго ? Камерите ли ?

Интер вакви онакви, 5 титули по ред во Италија, титула во ЛШ, светски клупски шампион, титули од купот на Италија, супер куп, една од УЕФА Купот и тн и тн, многу направиле за мене они ко фан, а за тебе Ливерпул освен реметот у школо и низ улица ?

И се смееш на легенда а Стиви Џи вие го величите , човекот со дилдо во газот, али ок, он ја донесе Камерата на Енфилд, заслужува.
--- надополнето: Oct 19, 2011 12:02 AM ---
Не се осеќам должен да возвратам на коментарот, иако е засегнат Ливерпул и воопшто, навивачите на Ливерпул.

Нема што ти мене да ми солиш памет, знам многу добро кои се Интер и што претставуваат во оваа декада, тројна круна е достигнување кое само на неколку клубови од Европа им успеало и достигнување кое и овозможи на Серија А уште една година со 4 тима во ЛШ, а знам и Ливерпул такоџе на кое дереџе се моментално и во годините наназад, иначе и фановите на Нотингем и Вила според вашата искомплексирана логика можат да им се ситат на Челзи и да ги реметат, бидејќи нели, они имаат титула во ЛШ, Челзи нема.

Дисксуијата се водеше стриктно за првенствата, големиот Ливерпул со ништо не допринел ПЛ да е една од најдобрите лиги во Светот, Руни кажа, Челзи не направија тоа што сме во ерата на Кристијано Роналдо кога они имаа и трофеј во ЛШ, реченица која многу кажува.
Ферги и Јунајтед се тие кои ги поставија високите граници во Англија, останатите работеа тоа да го достигнат, освен Ливерпул нормално, тие се клуб кој е само декор во лигата и ништо повеќе од кога јас пратам фудбал.

Многу добро знам каква историја има Ливерпул (не дека Интер има нешто полоша, бројот на титули од првенствата ист, Ливерпул има 2 повеќе во ЛШ ) иако муабетот не беше за историите на клубовите, муабет кој е апла детски и во кој никогаш не ни навлегувам али вас само тоа ко аргумент ви остана, броевите, освен бројката 18 бидејќи како одминуваше времето ве поминаа и јебига, нема више пување со тој број (ова колку да ти доловам колку само делувате бедно со тие муабети за историја ).

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Јас кога сакам да се пофалам дека сум ебач, не викам Татко ми пред 20 години ебел 20 или 30 пички, туку викам ја сум ебел толку и толку. Така да немојте со тие прости муабети, кој повеќе има освоено трофеи низ историјата на клубот, тоа се муабети кои ги правата децата од 5 до 8.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.321
Поени од реакции
46.924
Јас кога сакам да се пофалам дека сум ебач, не викам Татко ми пред 20 години ебел 20 или 30 пички, туку викам ја сум ебел толку и толку. Така да немојте со тие прости муабети, кој повеќе има освоено трофеи низ историјата на клубот, тоа се муабети кои ги правата децата од 5 до 8.
Aбе проблемот е што историите на клубовите не ни беа дел од муабетот ама нема за што друго да се фатат освен за бројките, тоа е стандард дисксусија за фан на Ливерпул така да моментално Челзи џабе атакува на ПЛ и ја освоиле 3 пати во последвни 8 години, они се мал клуб за Ливерпул, нив сатисфакција не им се титулите очигледно.

Се правеа споредби на двете првенства па они се испуваа и со Ливерпул, а се знае кој направи многу за Англија последниве неколку години, т.е. не, последнава декада а и претходно, од крајот на минатиот век, се знае кои тимови најмногу влијаеа тоа првенство да е едно од најдобрите во Светот, т.е. не, најдобро, Ливерпул не е еден од тие тимови, без разлика што освоија ЛШ, освојување кое уствари наиде и на поздрав кај фановите на Интер па затоа и имаа братски пречек Ливерпул наредната година во Милано.

ПЛ и пред тоа нивно достигнување беше најдобро првенство во Светот а квалитетот на истото сигурно не го одржува екипа која редновно се бори за влез во ЛШ ко врвно достинување на моменталниот нивни квалитет (иако годинава рака на срце, добро изгледаат).

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фанови на ЛУЗЕРПУЛ дојдоа да ни серат на темата..за најмизерниот тим што титула немаат видено сто години што се немаат израдвано и нивните фанови дојдоа тука да серат за Интер бе човече??...да беа на Манчестер јунајтед разбирам ама на Ливерпул?/..мене искрено смешно ми делува некако фан на Ливерпул да ме заебава за титули
--- надополнето: Oct 19, 2011 12:31 AM ---

Прво, Syn, ти можеш да осетиш уште 11 титули со својот тим. Но, сепак, ти навиваш за Интер. Знаеш, Интер... сепак е тоа ИНТЕР човече, Интер. Разбирам Јувентус, Милан... ама Интер?
Тоа ти е како човек што се фали дека ебе 7/365
Ама ебе овца.
Да нагласам... Интер...

И второ...
Атина е убав град од неколку причини
Но, во „дискусијата“, кокретно тебе ти е убав
ваљда заради Милан

Значи седам дома и буљам пред компјутер и си викам... Милан пример... ее тим, легендарен.

Интер... некако ми иде смеење...

Интер...

:)
Интер
.
Ама Интер? :)
Чоек разбери дека фановите на Интер се немаат избламирано како тие на Ливерпул со нивните легендарни пароли..разбери дека Интер е легендарна екипа каде имаат освојувано титули уште во 60-тите години и секогаш е при врвот во Италија само вашите хејтерски мозоци се фаќаат за периодот од 90-тите години кога Интер немаше никаква организација,нов газда, и уште триста други срања и неможеше да конкурира со такво работење во тимот и пред се е приватен клуб каде малце работи можат да се сменат ..не е акционерско друштво како што до пред неколку сезони беше Ливерпул...Интер има повеќе меѓусебни победи во дербито против Милан од историски аспект во Сериа А .и има исто титули колку Милан..значи сепак ако Милан е легендарен тим исто и Интер е и тебе целиот муабет ти паѓа во вода....

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тие кутрите од секојдневниот ремет шо го јадат од фановите на Манчестер само тоа му остана..додуша и пола фан клуб на Јувентус се такви ама има барем и разбрани..овде освен Росенборг и Дон другите се кој од кој..сите се научија титули да бројат..па у дури и по некој интеграл вадат со тоа..господ да чува!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom