С
сашенко
Гостин
^ Празното место е за тие што не си сигурен кои се?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми треба мене титула,за тебе верно јас да навивам....Моја грешка....мискалкулација..!!!
Како и да е, поентата на постот ми беше.....ЗАРЕМ треба да престанам да навивам за Ливерпул зошто сум јас осудуван и исмеван како фан...поради немањето титула во ПЛ...односнсо 20тина години..?
Демек....не се фалете со историја...дај покажете нешто.....па кој тим немал ссушен период?
Интер својата прва титула во ЛШ, а и втора, ја освоиле 10 години пред тоа да им успее на Ливерпул, затоа не ми е јасно како Ливерпул освоиле Се на европски план пред Интер да размислуваат за европски титули.Постојано ме напаѓате само на една тема...сме немале титули во премиер лига.....
1. Ливерпул освоил се на европски план, пред интер да почне да размислува за европски титули...
2. Дали според Вас....ако Ливерпул нема да освои и наредни 20 години титула во ПЛ....јас не треба да навивам за тој клуб...и да им се восхитувам на другите што освојуваат...? Нешто што очигледно ВИЕ сте правеле до пред некоја година, кога првпат освои интер ЛШ...и после милион години лига во Италија......според ваши размислувања...пред тоа не сте имале можност за навивање ни право на дискусија...зошто сте биле лузери, како што е сега и од секогаш нели бил Ливерпул!!!! НЕ...јас и понатаму ќе навивам и никогаш нема да се откажам од тимот...и тоа што не освојува титули нема да биде поради лоши судии, или КАЛЧОПОЛИ (во англија).....!!!!
Тоа е и дискусијата тука која не беше патем кажано, започната од мене, али јебига, толку читаш, ама твоите пријатели не можат да се помират со фактот дека друг придонел првенството да е најдобро у Свет, што тука никој не го ни негира ниту пак се обидува некој спротивното да им го докаже, па удрија на сосем друга тема на муабет, онаа аналогна за 5то одделение.Јас навивам за Ливерпул, не за Премиер лига. Мене ме заболе за Премиер лига.
@Bodkin
Треба да ти цитирам што '' твоиве '' рекоа а уз пут непогледнале на што наликува нивниот тим моментално ? Тука започна се ...
Ти како и да ја вртиш, Ливерпул функционираше ко згаснат гигант со години до освојувањето на Лигата на Шампионите, кое воопшто не беше искористено на прав начин, напротив, успеаа една година да им парираат на Јунајтед и толку, пак се вратија на старото.
Се фаќаат за Калчополи каде калчото се чистеше од мафијашите, се фатиле за Занети а не прават паралела со Стиви Џи, што сакаш повеќе, мојата дискусија беше аналогна на нивната а и твојата, со трофејот добиен на зелена маса.
И Вардар има добиено трофеј на зелена маса во СФРЈ, па секој скопјанец се гордее со тоа а истото е оквалификувано ко најголем успех на тимот, ова колку да доловам по незнам кој пат, дека тој муабет со Калчополи нема никаква логика и стварно е апсурден аргумент контра Интер, но не и контра Серија А.
New legend is born???Дај бе не го тупете, шо кој к *ур мешате англиски екипи во тема за италјанско првенство...
И интерци, дај оладете... од 1989 година немавте земено титула, па потоа со помош на калчополи-то успеавте да "освоите" титули... пред тоа ве немаше никаде.
И ако почнеме да зборуваме за историја, ќе нема крај темава... сконцентрирајте се малце за дискусија на сегашноста. Се знае, Јуве е најтрофеен тим у Италија, и прифатете го тоа веќе еднаш... ако нешто не ви е јасно за тоа, можете да си читнете тука: http://en.wikipedia.org/wiki/Serie_A
Само фановите на интер имаат право на збор и они се секогаш у правоNew legend is born???
Вака кондрадикторен пост одамна неам прочитано...
Кога не пратиш Сериа А од поодмана не коментирај безвеза...можиш да си видиш и пред Калчополи дека Интер и не беше така инфериорен како Ливерпул во Англија ..ако имаш пратено ќе знаеш дека Интер има многу пати бидено втор во Италија пред фамозната 2006 година и за влакно му бегаше титулата(за разлика од Ливерпул каде уште во ноември се откажвуаа од титулата)..не знам зошто ги спомнуваш Рома и Лацио кгоа тие по една сезона беа шампиони и не се бореа константно за титулата како тоа што го правеа Интер...јас личнно не сум толку запален за да имам комплекси од фудбалски клуб но реалноста е дека одреден ден на фановите и навивачите на Ливерпул се во тешка заблуда кога некој ќе ги нападни и веднаш се фаќаат за Историјата ..иначе и јас паметам утакмици каде Интер ги победуваше и Милан и јувентус пред калчополи па никому ништо..само вашите хејтерски мозоци си ја кажуваат таа страна која му одговара!Второ... Интер направи гоолем успех пред неколку години, со титулите во Серија а и Лигата на прваци.
Но, дали забележуваш дека полека Интер се враќа на местото каде што припаѓаше претходно, лутајќи низ вторите и третите места, во сенка на Јуве, Рома, Милан, Лацио?
Дали тие ви набија комплекси?
јас паметам зилион утакмици каде што Јуве и Милан го пеглаат Интер на невидено
Bodkin читај све, вака пола муабет испаѓа дека ти е претпоставка, ја не се повикав на историја, вие се повикавте, т.е. фановите на Ливерпул, еве не ти, на што следеа тие дискусии, ја алудирав на она што Ливерпул го правеле за моменталната сила на ПЛ, нешто што не е случај со Интер на пример.
Кога некој ќе се дрзне да каже нешто контра Занети и да му е смешно што е легенда на тимот, нормално, се мести на пенал со вашиот Стиви Џи, кој сакаше да замине од тимот.
За тоа дали сум имал комплекс, искрено, имам фатено 5 години асално, како Интер не освојува титули и имал лоши сезони од кои две беа подоцна докажани ко нерегуларни, немаше асален здрав период некој да ми набива комплекси ко што тоа го правеа Јунајтед, Арсенал и во помодернава историја и Челзи, а и јебига, дете бев, поинакви перцепции на нештата..
Интер пред Калчополи да, беа лоши, односно, беа она што беа Ливерпул и тогаш, и годините претходно, и години по тој период, освен сезоната кога освоија ЛШ.
Не гледам основа за да се чувствуваме инферирно ала Ливерпул во Англија, прва тројна круна во историја Интер, единствен клуб кој не играл во Серија Б, Интер ( Ливерпул гледам 4 пати ја освојувале втората лига ), рекордот на Јуве од 5 последователни титули ( мислам и Торино имаат вакво достигнување ) достигнат, ниту еднаш не биле дел од криминален скандал, на делба се на второто место по број на титули и тн и тн.
Интер за да се врати таму каде што биле на времето потребен е многу поголем период од овој моментален сега, година и нешто, тоа шо збориш ти за сезони без титули, Милан во своја историја чекале и 40 години за трофеј па никому ништо.
Од друга страна Ливерпул ко гигант згаснува, таа дигресија трае и трае, Интер за да биде инфериорен ко Ливерпул во Англија треба да биде токму тоа, треба сезоната да ја почнува со мисија излез во Европа или најдобри 4 а не титула, за да бидат инфериорни ко нив треба со декади да важат за екипа која од Декември нагоре се збогува со битката за титулата и тн и тн, екипа која не може да доведува големи играчи, екипа од која си заминуваат играчите ко Торес, Овен, зашто имаат повисоки амбиции и да не набројувам понатака.
Во Италија има голема тројка, како што и медиумите ја нарекуваат а и останатите претседатели на клубовите, а тоа се Јуве, Милан и Интер, па потоа следи Се останато.
Кога не пратиш Сериа А од поодмана не коментирај безвеза...можиш да си видиш и пред Калчополи дека Интер и не беше така инфериорен како Ливерпул во Англија ..ако имаш пратено ќе знаеш дека Интер има многу пати бидено втор во Италија пред фамозната 2006 година и за влакно му бегаше титулата(за разлика од Ливерпул каде уште во ноември се откажвуаа од титулата)..не знам зошто ги спомнуваш Рома и Лацио кгоа тие по една сезона беа шампиони и не се бореа константно за титулата како тоа што го правеа Интер...јас личнно не сум толку запален за да имам комплекси од фудбалски клуб но реалноста е дека одреден ден на фановите и навивачите на Ливерпул се во тешка заблуда кога некој ќе ги нападни и веднаш се фаќаат за Историјата ..иначе и јас паметам утакмици каде Интер ги победуваше и Милан и јувентус пред калчополи па никому ништо..само вашите хејтерски мозоци си ја кажуваат таа страна која му одговара!