- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968

Liverpool

Man. United

Nottingham Forest

A. Villa

Морав....зошто ПЛ ја поистовети со Абрамович и Арапите....!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Liverpool
Man. United
Nottingham Forest
A. Villa
=
Морав....зошто ПЛ ја поистовети со Абрамович и Арапите....!!!
Па со кого да ја поистоветим бе ?? Овие наbibавачите на клупчето плаво ми се курчат овде !!
Nе се враќај у Историја гадно ќе изгубиш! Само да ти кажем !!
За Калчополи обрати се у Фан клуб Јувентус тамо они све фино лепо ќе ти објаснат дека тоа беше лажирано пошто Јуве тогаш беше многу јаки тој муабет не ти држи вода
![]()
Не ме интересира поединечно за тимови...ти зборам како целина....италијанската лига неможе да и плукне под прозор на англиска....а калчополи не е само за Јуве,....цела лига отиде во була тогаш....гледаноста на стадиони се намали за повеќе од 30% мислам....тоа за на стадиони...да не зборам на тв...се гледаат само дерби натпревари...
И знам дека Италија е потрофејна од Англија во европски купови.....
Никој не го оспоруе фактот дека Англиската лига е поквалитетна моментално !! Не си го сватил моето мислење со сликите највероватно !!!
Квалитетот на Англиската лига баш почна да се дига кога дојде Роман, после тоа и Шеиците, и Американците, и Тајланѓаните и сите други.
Капак на се беше Калчополи за да го преземе приматот Англиската лига !!
И пак со сите тие пари на шеиците и Роман последниве 10 години Италијанската лига има исто титули ако не и повеќе од Англиската !!
Освен Манчестер кој е константен тоа другото е вештачко тамо и ако не се дигне Ливерпул никој нема муда да освои ЛШ од тамо, па Роман ги плател сите баачки на светот !!
Милан 2007 освои ЛШ со Џилардино и Инзаги во нападот пошто Милан, Јуве Интер го имаат тоа шампионското у нив, ги имаат мудата го имаат срцето, нешто што во Англија моментално го има само Манчестер, Италијанската лига била и ќе остане квалитетна колку у лоша ситуација да се наоѓа а вас ви останува само да хејтате !!
Пошто на секое можно сумљиво коло ми доаѓаат овде навивачите на таа прекрасна , убер квалитетна, нај нај нај убава лига и ми продаваат муда за бубрези, тој Ганер МКД има појќе постови со хејтање на лигава наша него ли у Арсенал фан клуб што има !!
Јас незнам 1 или 2 поста дали имам у темите за другите лиги !!
Ју си д диференс ??
Искрено мислев дека сакаш да ја ругаш лигата....и затоа и искоментирав....моја грешка....недоразбирање....и да, се крена погледана е англиска поради калчополи....а немој да ми збориш дека интер е тимот со мадиња....милан и јувентус да...исто како и ливерпул и манчестер во англија....!!!
за тим со слаб состав што освоил...па те молам, каков тим имаше ливерпул во 2005?
извини што погрешно сум те протолкувал....
Марли збори за Роман а да не почнам да кажувам со какви трикови се служи Берлускони во Италија за денар повеќе![]()
Ливерпул ...
Го заборави највредниот трофеј на Стиви Џи, камерата.![]()
Ливерпул ...
Го заборави највредниот трофеј на Стиви Џи, камерата.![]()
Гледам фан на Интер си .. Па се надевам дека се сеќаваш на ова.