PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Брат почекај да излезе ПСД печот и се ке се среди ќе им се ставам реални оцени на играчите по овај сајт http://pesstatsdatabase.com/PSD/ кој е многу пореални од овие глупи оцени на конами веќе 70 % е направен печеот
Доста реални оцени, овие кога ќе го пуштат пачот?

Доста реални оцени, овие кога ќе го пуштат пачот?
Кажав за две недели ќе е готов се чека да излезе Wild PES OF editora бидејќи се него се побрзо едитираат оцените онака преку игра бавно иде http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=65204 овде ги имате сите информации за печот

Ја завршив првата сезона и официјално.
Шампион во Серија А, 2 место во Куп и пат до 1/4 во ЛШ.
Слики подоле од сезоната, и видео едно со глупости поради кои губев бодови неколку пати, или па победував со примен гол. Има и по некој гол кој го имам јас дадено. На крај се головите од финалето на Италијански куп. КОНАМИ прими глуп гол, па на крај ми се одмазди за тоа. Изгубив на крај на пенали 3-2.

Attachments

• Kraj.jpg
    Kraj.jpg
    105,4 KB · Прегледи: 10
  • Seria A.jpg
    Seria A.jpg
    261,3 KB · Прегледи: 11
  • timceto.jpg
    timceto.jpg
    176,3 KB · Прегледи: 14
Ај ако може некој да ми нјде торент од ПЕС 2012 за сони 2. Нека ми пише во порака ;)

@Mr.47
Друже, стави на Супер стар, па ќе видиш дали ги има тие глупости.

@Mr.47
Друже, стави на Супер стар, па ќе видиш дали ги има тие глупости.

Не сакам, на BEGINER ќе си играм. :tapp:

На SuperStar играм. Ако беше на друго и ЛШ и куп ќе освоев, ама МКД менталитет, одма се помислува дека некој стигнал на лесен начин.

Се тоа горе е на SuperStar. Не сакам да лажам, ниту имам причина за тоа.

Не сакам, на BEGINER ќе си играм. :tapp:

На SuperStar играм. Ако беше на друго и ЛШ и куп ќе освоев, ама МКД менталитет, одма се помислува дека некој стигнал на лесен начин.

Се тоа горе е на SuperStar. Не сакам да лажам, ниту имам причина за тоа.

Мене не ме интересира нивото туку зошто толку време ти требаше за една сезона да завршиш? Колку мин ти е натпревар, 15?

Мене не ме интересира нивото туку зошто толку време ти требаше за една сезона да завршиш? Колку мин ти е натпревар, 15?

10 мин, играм по 10+-. Неколку пати во денот ја играм. Се случува и повеќе натпревари да изиграм.
8-9 дена можеби.

10 мин, играм по 10+-. Неколку пати во денот ја играм. Се случува и повеќе натпревари да изиграм.
8-9 дена можеби.

Аха, добро... има логика. Јас само ЛШ играм, се друго на помошникот му оставам и некако брзо ми поминуваат сезоните. Башка на 5мин играм.

Аха, добро... има логика. Јас само ЛШ играм, се друго на помошникот му оставам и некако брзо ми поминуваат сезоните. Башка на 5мин играм.

Играм се' поради тоа што сакам да ја "совладам" играва. Понатаму, во некоја наредна сезона ќе рипам, бар така праев на 2011.

Ке може ли некој да ми прати по ПП линк од торент за да ја спуштам играва?

Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom