NovaLine
Not an idiot.
- Член од
- 5 јануари 2011
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 112
HELP!!вака сега имам два проблеми со Switcher-от од PESedit 1.3 пачот...
првиот е со Scoreboard, а вториот е со Stadium...
помош некој?!
HELP!!вака сега имам два проблеми со Switcher-от од PESedit 1.3 пачот...
првиот е со Scoreboard, а вториот е со Stadium...
помош некој?!
Доста реални оцени, овие кога ќе го пуштат пачот?Брат почекај да излезе ПСД печот и се ке се среди ќе им се ставам реални оцени на играчите по овај сајт http://pesstatsdatabase.com/PSD/ кој е многу пореални од овие глупи оцени на конами веќе 70 % е направен печеот
Кажав за две недели ќе е готов се чека да излезе Wild PES OF editora бидејќи се него се побрзо едитираат оцените онака преку игра бавно иде http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=65204 овде ги имате сите информации за печотДоста реални оцени, овие кога ќе го пуштат пачот?
Не сакам, на BEGINER ќе си играм.@Mr.47
Друже, стави на Супер стар, па ќе видиш дали ги има тие глупости.
Мене не ме интересира нивото туку зошто толку време ти требаше за една сезона да завршиш? Колку мин ти е натпревар, 15?Не сакам, на BEGINER ќе си играм.
На SuperStar играм. Ако беше на друго и ЛШ и куп ќе освоев, ама МКД менталитет, одма се помислува дека некој стигнал на лесен начин.
Се тоа горе е на SuperStar. Не сакам да лажам, ниту имам причина за тоа.
10 мин, играм по 10+-. Неколку пати во денот ја играм. Се случува и повеќе натпревари да изиграм.Мене не ме интересира нивото туку зошто толку време ти требаше за една сезона да завршиш? Колку мин ти е натпревар, 15?
Аха, добро... има логика. Јас само ЛШ играм, се друго на помошникот му оставам и некако брзо ми поминуваат сезоните. Башка на 5мин играм.10 мин, играм по 10+-. Неколку пати во денот ја играм. Се случува и повеќе натпревари да изиграм.
8-9 дена можеби.
Играм се' поради тоа што сакам да ја "совладам" играва. Понатаму, во некоја наредна сезона ќе рипам, бар така праев на 2011.Аха, добро... има логика. Јас само ЛШ играм, се друго на помошникот му оставам и некако брзо ми поминуваат сезоните. Башка на 5мин играм.