Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така е моментално Рибери треба да ни биде поселдна грижа. Во Шпанија имаме предност од 6 бода, во Купот сме во финалето, во Лига на Шампиони сме во полуфиналето. Има големи шанси за трите титули, но како што рече ќе треба цела екипа многу добро да се испоти па на 27 мај да ги славиме сите три титули.

Сеа е главниот дел од сезоната, се надевам дека не поминаа момците толку голем пат за неуспех. Ќе биде плодна сезоната за нас, само со сили и со умот на Пеп ќе освоиме се.:)

Оле олееееее и официјално полуфиналеееееее:vozbud::vozbud:

Сеа челзи. Ау кој фудбал ќе биде, фудбал на титани.:)

Иначе Кеита се исплати за голот на Ноу Камп што го спречи.:pos2:

аах не се извади за тој гол хаха...тоа беше за ПЕТАРДА...а ова 1-1... не е толку понизно:pos2::pos2:

аах не се извади за тој гол хаха...тоа беше за ПЕТАРДА...а ова 1-1... не е толку понизно:pos2::pos2:

Добро де, не извади од пораз важно.:)

Иначе Челзи нема одбрана бе момци мислам дека ќе биде лесно. Која е таа екипа што за 2 натпревари прима 7 голови.

Чисто колку за потсетување од Болтон 3, и од Ливерпул 4.:)

Честитки за пласманот во полуфиналето. Како што реков во некој од моите претходни постови, ова ќе биде рутинска работа, така и испадна. Барса одигра онолку колку што беше потребно и го обезбеди својот пласман.

Искрено се плашим малце од Челзи поради лошите спомени. Дрогба може да предизвика многу проблеми, заедно со Лампард. Доволно е еден потег и да ни ги сјебат шансите за пласман у финале. Ја не би се отварал многу против Челзи и би играл на контра напад.

Значи за ова болдираново!! Е тоа би било рамно на САМОУБИСТВО и дур е Пеп на клупата на Барса тоа нема да се деси!! Едноставно ќе си ја играме нашата игра и ќе немаме никакви проблеми, барем не на Ноу Камп, но и доколку имаме проблеми од резултатски карактер сигурен сум дека и те како можеме тоа да го надополниме на гости. Имаме се што ни треба за финале, буквално се. До првата утакмица има доста време, ни следи пеколно темпо, но да даде господ само сите да бидат здрави и добри и ќе пишуваме нова историја во поглавјето на Барселона....!!!!!

znaci veruvam deka celzi ke bide kade kade potezok otkolku so bese baern
recisi celzi i da nema sansi vo anglija pa hidihg se bi dal za da ja osvoe LS i za toa ovoj duel go gledam najtezok so celzi

Ќе биде интересно со Челзи...

Од каде си толку сигурен?
eee ti rekov deka ture keita i xavi ke bidat sreden red
onaka predosekjav deka tie ke bidat zaradi iskustvoto i kvalitetot so go imaat ovie trojcabuskets i gudjonsen nemaat recisi mnogu iskustvo i ne se mnogu kvalitetni,dobro gudjo ima iskustvo vo LS no po ne e stabilen otkolku keita

Браво, Браво честитки за пласманот во полуфиналето,нема што повеке од заслужено,Ке ви биде многу тешко со Челзи ке гледаме стварно големо дерби.
Првата Барса ја игра во гости,па после дома

Sat 18 Apr 20:00 Getafe CF - FC Barcelona
Wed 22 Apr --:-- FC Barcelona - Sevilla FC
Sun 26 Apr --:-- Valencia CF - FC Barcelona
Tue 28 Apr 20:45 FC Barcelona - Chelsea
Sun 03 May --:-- Real Madrid - FC Barcelona
Wed 06 May 20:45 Chelsea - FC Barcelona
Sun 10 May --:-- FC Barcelona - Villarreal CF

Ајде пред нас престојат 7 пеколни утакмици во 22 дена :vozbud:
Од овие утакмици ќе се одлучува колку титули ќе освоиме,а ќе нема време за никаков одмор ...
Според мене најопасно ќе биде првата недела од мај каде што играме со Реал на гости во недела (обично од 22:00 се игра Ел Класико),па за 3 дена на Стемфорд Бриџ.Ако може некако да се игра со Реал во сабота ќе биде многу подобро,ако не здравје.

Браво, Браво честитки за пласманот во полуфиналето,нема што повеке од заслужено,Ке ви биде многу тешко со Челзи ке гледаме стварно големо дерби.
Првата Барса ја игра во гости,па после дома

обратно :helou:

Sat 18 Apr 20:00 Getafe CF - FC Barcelona
Wed 22 Apr --:-- FC Barcelona - Sevilla FC
Sun 26 Apr --:-- Valencia CF - FC Barcelona
Tue 28 Apr 20:45 FC Barcelona - Chelsea
Sun 03 May --:-- Real Madrid - FC Barcelona
Wed 06 May 20:45 Chelsea - FC Barcelona
Sun 10 May --:-- FC Barcelona - Villarreal CF

Ајде пред нас престојат 7 пеколни утакмици во 22 дена :vozbud:
Од овие утакмици ќе се одлучува колку титули ќе освоиме,а ќе нема време за никаков одмор ...
Според мене најопасно ќе биде првата недела од мај каде што играме со Реал на гости во недела (обично од 22:00 се игра Ел Класико),па за 3 дена на Стемфорд Бриџ.Ако може некако да се игра со Реал во сабота ќе биде многу подобро,ако не здравје.

обратно :helou:
Ако успееме да не загубиме на овие утакмици слободно можеме да се прогласеме за шампиони ...:smir: :helou:

Со мало закаснување честито 1/2 финале нека ни е!!!

Што убаво ќе му стои од наредната сезона.:vozbud:
Е догодина овие ке ни бидат трети дресови тешко дека некогаш ке ги облечат на една или две утакмици максимум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom