Фан Клуб: Интер

Сеа ми текна . Абе Аталанта почна со -6 бода и сега има 1 повеќе од нас . Нека се обесат

Јас ке одам да ја гледам Лил - Интер во кладилница,таму ми донесе среќа со Цска коа тепавме 2-3, па се надевам и овој пат ке биде така:)!

Гледам сигурно дека Камбиасо-Занети и Станович ќе стартуваат во средината па убав коефициент за 1 има утакмицата..и ништо чудно да се проба со 500-тотка:D

Гледам сигурно дека Камбиасо-Занети и Станович ќе стартуваат во средината па убав коефициент за 1 има утакмицата..и ништо чудно да се проба со 500-тотка:D

Nisto chudno da kobish :)))

Nisto chudno da kobish :)))

верувајми ќе изгубиме...јас моментално само два начини гледам како нашата екипа ќе постигне гол...
1)Станович да ја рогни од далеку
2) Да ни свирнат непостоечки пенал бидејќи ќе губиме 3-0 па на судијата ќе му биди жал за нас и со мирно срце ќе покажи на белата точка каде Снајдер ќе изведува..
А гледам многу начини како ќе примиме гол
1)Хазард
2)Хазард
3)Хазард
4)Лил се побрзи,поподвижни од нас во секој дел од теренот а Станович и Камбиасо ќе колабираат на теренот после првото поллувреме каде ќе дадат се од себе да не примиме гол
5) Мајкон ќе задоцни во некоја ситуација
6)Кастелаци ќе киксни
7)Самуел ќе направи глуп фал на работ од шеснаесетникот и ќе ни се случи Џагоев part 2
8)Лил игра ан домашен терен,мотивирани,растрчани
.
.
.

Абе мамичето ќе ни го ебат ...1 е колку планина според мене:D..па навалете народе

800gi.png

Па добро, според мене составов е таман, ако овој биде. Типувам на гол од нашиот голгетер Камби.
Ако одиме на бод, тоа е добар состав...
Тргнуваме премногу претпазливо, сепак во прашање е Лил а не Реал или Барса.

Мора да се искористи Зарате, а со враќањето на Мота и Снајдер мислам дека сме за класи посилни.

верувајми ќе изгубиме...јас моментално само два начини гледам како нашата екипа ќе постигне гол...
1)Станович да ја рогни од далеку
2) Да ни свирнат непостоечки пенал бидејќи ќе губиме 3-0 па на судијата ќе му биди жал за нас и со мирно срце ќе покажи на белата точка каде Снајдер ќе изведува..
А гледам многу начини како ќе примиме гол
1)Хазард
2)Хазард
3)Хазард
4)Лил се побрзи,поподвижни од нас во секој дел од теренот а Станович и Камбиасо ќе колабираат на теренот после првото поллувреме каде ќе дадат се од себе да не примиме гол
5) Мајкон ќе задоцни во некоја ситуација
6)Кастелаци ќе киксни
7)Самуел ќе направи глуп фал на работ од шеснаесетникот и ќе ни се случи Џагоев part 2
8)Лил игра ан домашен терен,мотивирани,растрчани
.
.
.

Абе мамичето ќе ни го ебат ...1 е колку планина според мене:D..па навалете народе
Прво Кастелаци нема да брани туку Цезар,второ Самуел нема да игра бидејки е повреден! Иначе ако испаднеме со таква средина и јас мислам дека нема да победмие,но ако барем еден од Станкович или Камби не игра а на нивно место игра Мота или Оби тогаш имаме шанси за победа!

Aj be , so vas ne se prai muabet ....kaj mi e Stefan-kobe ;) Само ја и он веруваме слепо во Интер хахахха
Are you looking for me? :P
Еј да не ти се веруе Деко, денес отстапив од мојата концепција и го изиграв Интер х2 дупла шанса на ливче со 50 денари уплата. Големите пари отидоа кај Реал, Манчестер, Ман. Сити... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom