UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.489
Ќе судат на натпревар кој се игра во Среда, на сајтот на Уефа ги имаат објавено судиите за натпреварите во Вторник, таму ги нема..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ќе судат на натпревар кој се игра во Среда, на сајтот на Уефа ги имаат објавено судиите за натпреварите во Вторник, таму ги нема..
Барса е среда :icon_lol:
Ќе можат да ги видат Меси и компанија во живо :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.853
Епа пошо судиите и помагаат на Барса, ќе можете на дел од нивните помошници(македонските судии) да им се одмаздите во живо, во меч од ПМФЛ. :icon_lol:
Сега нашиве и ќе се наполнат пари, оти судат на мечот на кој што се зема дополнително пари, за судиско форсирање на домаќинот.

А, сега озбилно. Ако стварно судат на Камп Ноу, ќе бидат можеби првите македонски 'спортисти' што 'заиграле' на Камп Ноу. 100% ќе направат некоја збрка. :icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Официјално македонските фудбалски судии на чело со главниот арбитар Александар Ставрев ќе судат на натпреварот Барселона-Плзен..истористи момент за мак. фудбал и се надевам дека нашите делители на правдата добро ќе си ја завршат работата!

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Еве кои судии ќе судат утре на Барса - Плзен !

Referee

Aleksandar Stavrev (MKD)

Assistant referees

Marjan Kirovski (MKD)
Ljubomir Krstevski (MKD)
Fourth official

Dejan Jakimovsкi (MKD)
Additional assistant referees

Dimitar Meckarovski (MKD)
Goran Spirkoski (MKD)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нека им е честито...ама мислам дека не се први.....имаше еден тетовчанец што му судел на Р. Мадрид....и татко ми ми има зборено.....треба пак да го подпрашам...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе ова судииве, истите се шо беа тепани во Прилеп или грешка сум? :cool:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе ова судииве, истите се шо беа тепани во Прилеп или грешка сум? :cool:
Само главниот судија Александар Ставрев..тоа е кај нас се проста раја и не си го цениме тоа што го имаме!

M

Mario Gómez

Гостин
“At the moment, Bayern are the lords of football," trumpeted SSC president Aurelio De Laurentiis. Coach Walter Mazzarri reckons the men from Munich are “Galactic" and “one of the strongest teams in the world," while striker Marek Hamsik thinks “together with Barcelona, they're the best on the planet."
FUCK YEAH!!!

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.853
ако не работиш во канал 5 , браво за прогнозата. Ги погоди двете . (y)
Јок џанам. :) Нема потреба да работиш во Канал5 за да можеш да ги предвидиш натреварите кои ги даваат на 5+. Се знае, нај чкљ натреварите одат таму.

П.С. Петиција да се пренесува Барса-Плзен. Македонски судии ќе имаме. :pos:
100% ќе досудат пенал/црвен картон. :icon_mrgr:

И мислам дека може да очекуваме да направат нешто ВАКВО. :icon_lol:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Александар Ставрев ми е комшија!!! Многу фин човек и баш ми е мило што успеа. Блазе си му, да делиш правда на натпревар на Барса во Лига на шампиони, се надевам дека ке тргне по стапките на браќата Начевски кои беа најпочитувани судии во ракометот едно време.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.853
Александар Ставрев ми е комшија!!! Многу фин човек и баш ми е мило што успеа. Блазе си му, да делиш правда на натпревар на Барса во Лига на шампиони, се надевам дека ке тргне по стапките на браќата Начевски кои беа најпочитувани судии во ракометот едно време.
За кој тим навива? Кажувај брзо, ако знаеш. :) Да знаеме како да ја уплатиме. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom