Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го ранкингот на играчите од гоал
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...85/player-ratings-barcelona-4-0-bayern-munich
На Иниеста му дале само 6,5 :tapp::tapp:

Иначе уште еднаш докажавме колку сме БРИЉАНТНИ и МОЌНИ оваа сезона и тоа против топ екипи како: Севиља 0-3, Валенсија 4-0, дома со Атлетико 6-1, Баерн 4-0, дома со Лион 5-2.....ЅВЕРИШТА....

interesno interesno pike 6 iniesta 6.5 i markes 6.5 ovie se najslabi ako moze da se recat deka bea najslabi na terenot:vozbud:
a inaku pike i markes slaba mu e ocenkata oti nemaa dovolno rabota so napagjacite na baern

P.S. na eto i ture podhitno da mu se prodolzat dogovorite,vakvi igraci ne smeat da se prodadat koi sto vredat bogatstvo vo timot na barsa

opaaaaa celzi nesto iznenaduvaat
rejtingot na igracite na celzi mu se podobro od onie na barsa,me iznenadi ova

Ајде сега, откако се смирија страстите, да прокоментираме нешто за натпреварот.
Можам да кажам само дека ова беше една ПЕРФЕКТНО поставена тактика од страна на Пеп, целиот напад им беше комплетно отстранет од играта... Алтинтоп не фати топка, Тони исто, Рибери имаше 5-6 контакти со топката но сите беа неуспешни. Исто мора да ја пофалам нашата одбрана, посебно Пујол којшто играше како да му беше последниот натпревар во кариерата, едноставно маестрално издание на капитенот, башка не спаси од гол. Викецот на голот немаше многу работа, така да него нема да го спомнам. Иниеста заедно со Чави, маршираа по средината, сите акции одеа преку нив, едноставно не им се одземаше топката. Јаја исто така беше многу добар и ги пресече сите акции кои се ствараа на средината. За нападот нема што многу да се зборува се е кажано. Најдобриот напад што некогаш постоел е токму овој.
И да, ќе заборавев да кажам за Пеп... многу се изнервира човекот кога не досудија пенал... почна да му се дере на 4тиот судија ...али мислам дека не се изнервира толку за тоа што не досуди пенал, колку за тоа што му дадоа на Меси жолт картон за ништо. Среќа тој не е играч којшто прави многу жолти картони, па нема место за паника.

1239221709_extras_albumes_0.jpg

1239220397_extras_albumes_0.jpg

1239219392_extras_albumes_0.jpg

1239218684_extras_albumes_0.jpg

1239217784_extras_albumes_0.jpg

1239217681_extras_albumes_0.jpg

:pipi::pipi:

Од Челзи и Барса кој го помине полуфиналето мислам дека ќе биде шампион. Од другата страна екипите не се квалитетни за да потпрат, освен Манчестер ако направи чудо во Португалија за една недела.[/quote]Тоа нема да биде чудо туку така како што сеочекува и како што е реално.
Сепак да сум реален, ако продолжиме со ваква игра, црно ни се пише:toe:
Инаку 10000000000 пати сум кажал дека Барса е екипата која после Јунајтед најмногу сакам да ја пратам и гледам зошто играат најубав фудбал на светот.
бај д веј, честито пласман во полуфинале:smir:

vecer ocekuvam pobeda na barca so najmalku 3gola razlika i tipuvam deka vecerva listata na strelcite ke bide druga so toa sto messi bi dal 2gola i bi ispadnal na celo na liga na sampioni pozzz i neka ni e so sreka vecer i odime na pobedaaaaaaaaaaaaaaaaa

sam si se citirav i ispadnav vo pravo deka messi ke dade 2gola a isto taka i za pobedata so 3golovi razlika odlicna igra na site igraci posebno na sredniot red moze li nekoja statistika za uspesnite dodavanja na celiot sreden red a nesto sto me posebno iznervira vo tekot na utakmicata bese koga anri go dade 4gol a van bomel go dovrsi messi so laktot ama toa e toa cestito pobeda i kako so ide so celzi vo polufinale...

абе голманот скарфејс им го направивте :icon_lol: ... не искрено, жал ми падна за него :)

онтопик - ај честитки, но фокусирајте се на следните натпревари... многу се важни во овој период од сезоната...

да се знае кој е најдобриот играч моментално во светот ЛЕО МЕСИ
мислам дека ке биде најдобар стрелец во ЛШ ако нешто пред време не испадне
само овој судијата мајмун скапан се гледаше од далеку дека сакаше да го упропасти натпреварот,но убијците на барса не му го дозволија тоа
сега малку ме фаќа страв да не добие меси уште еден жолт па да одмара на некој нареден натпревар,тоа ке биде голем кикс

ohoooo kakva pobedaaa CHESTITO NEKA NI E ! i ne samo sho se gleda deka LEO e najdobar igrac tuku se gleda i deka Barcelona e najdobar tim ! :)

Oлеееее!!!!

Oдамна не сум ги погледнал овие слики... ај по меморија:
Надал, Бускетс, Лаудруп, Куман, Стоитчков, Пици (?!)
**, **, Амор, Ромарио, Ферер. :) Него, шо сакав да кажам.....

barcelona-el-dream-team.jpg
barcelona92.jpg

fc_barcelona_uefa_celebration.jpg

poster_primerequip.JPG

....we're set for glory!

Visca el Barca!

Ај да ви ја честитам победава, бранетеја честа на Шпанија до крај, Англичаните да се долу :)

Според мене, Барса очекувано го силуваше Баерн и мислам дека на полувреме управата на Баерн се согласила да им го даде Рибери за безпари само да престанат да ги полнат во второ.:pos2::pos2::pos2:

Според мене, Барса очекувано го силуваше Баерн и мислам дека на полувреме управата на Баерн се согласила да им го даде Рибери за безпари само да престанат да ги полнат во второ.:pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2:
Ме насмеа сега. Инаку ајде уште еднаш откако спласна еуфоријава, честито нека ни е пласман во полуфинале каде што ќе играме против Челзи. Повторно ќе пукаат јаки утакмици таму како пред две-три години кога се играа стварно класици на Камп Ноу и на Стемфорд Бриџ.
Само сега ми е многу страв за Меси да не добие уште некој жолт картон е тогаш тоа ќе биде еден огромен хендикеп за нас. Мислам дека најдобро би било да дадеме жалба за овој жолт и онака не беше тоа симулирање, имаше малку контакт.

Честито победа, нека победи подобриот во полуфинале.:smir:

Cestitki za pobeda prezasluzena nokautiran bese bayern sto se i ocekuvase inaku mu posakuvam brzo opravuvanje na golmanot nivni nadaren za bokserska vreka haha posle takov udar da stanis i pak da branis.

Браво за момците на Пеп!
Дебакал на Барн М.,а за тие шо ни викаа симнете се од облаце ќе изгубите
-:bip::bip::bip:

Честитки за вчерашната победа, со оваква игра не ви бега финалето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom