Мислам дека поради условот поголема од 100ка ќе ти биде минималната уплата....Утре сакам да ги играм сите 8 натпревари од ЛШ со прво поголемо од второ.Сакам да играм за 100 со услов 2/8
Дали можам да играм едно вакво ливче и колку би ми било минимална добивка?
Па и јас тоа мислев.Да не знаеш колку ќе мора да ми биде минимална уплата и мин. добивка?Мислам дека поради условот поголема од 100ка ќе ти биде минималната уплата....
http://www.sportlife.com.mk/OnLineBetting.aspx?LCID=30Па и јас тоа мислев.Да не знаеш колку ќе мора да ми биде минимална уплата и мин. добивка?
Ок другар те пратам некое време и се прашувам дали толку многу имаш време за ова ? Ги прајш овие ненормално дооооолги непотребни анализи за натпревариве и тоа за 1.57 коеф, шо уствари на крајо како во случајов че те турни ?Czech Republic Gambinius Liga
Victoria Zizkov - Slavia Prague 2.95 3.20 2.25
Дерби во Чешка. Дуел помеѓу две екипи од Прага, градско дерби. И двете екипи лошо почнаа.
Жижков има само 4 бода од 9 натпревари и е на 14-тата позиција од 16 екипи , додека Славиа е 13-та со 5 бода повеќе од Жижков. И двете екипи имаат лоша одбрана.
Жижков се наоѓа во криза , не само резултатска туку и менаџерска. Имаат внатрешни проблеми во клубот меѓу играчите и менаџментот. Денес ќе играт со комплетен состав и се надеваат дека ќе почнат да дават голови.Жижков се во серија од 6 порази.
Славиа има нов тренер , според кој играчите се мотивирани и среќни и спремни да почнат да победуваат. Денес ќе настапат без еден првотимец од среднит ред , Stephen Kores , остатокот од тимот е ОК.
Коеф за победа на Славиа веќе падна од 2.50 на 2.05 , причини за тоа мислам дека се следниве :
- Нападот на Жижков е импотентен , од 6 напаѓачи кои настапиле до сега на 9-те натпревари во лигата , само двојца имаат дадено по еден гол. Средниот ред има дадено само 1 гол , додека одбраната има дадено 3 гола !Тоа е лоша статистика за екипа која сака опстанок.
- Интерните проблеми во Жижков , и промената на менаџерот на Славиа ( нов тренер ефект ).
- Лошата форма на Жижков.
Меѓутоа , на последните 4 средби одиграни дома против Славиа имаат загубено само еднаш и три пати имаат одиграно нерешено. 3/4 се 0-2 гола.
Мислам дека Славиа ќе земе нешто од овој меч , едноставно бидејќи Жижков се во катастрофална форма и имаат проблеми, а има најави дека Славиа ќе плови по мирни води во иднина , па одам со азиски хендикеп на Славиа ,и тоа со максимален влог !
Slavia Prague DNB @ 1.57 10/10 Oaza *
* во случај на нерешено, влогот се враќа во целост
А што сега после крајот на мечот ми збориш ?Ок другар те пратам некое време и се прашувам дали толку многу имаш време за ова ? Ги прајш овие ненормално дооооолги непотребни анализи за натпревариве и тоа за 1.57 коеф, шо уствари на крајо како во случајов че те турни ?
Вака, имаш 28 комбинации, може да уплатиш и за 60 ако сакаш, ако уплатиш за 100 по претпоставка дека за 1>2 коеф. е 3.4 минималната добивка би ти била 41 денар.Утре сакам да ги играм сите 8 натпревари од ЛШ со прво поголемо од второ.Сакам да играм за 100 со услов 2/8
Дали можам да играм едно вакво ливче и колку би ми било минимална добивка?
Абе можев да ти пишам и пред меч, али ај да не ти прам малери..А што сега после крајот на мечот ми збориш ?
Така играм спортска , така сум во ќар . Тој начин не го менам. Не можеш секој ден да погодуваш , shit happens , има и други денови ...
Ај ако не те мрзи да ми направиш листа со колку погодени колку добивка ќе имам?Вака, имаш 28 комбинации, може да уплатиш и за 60 ако сакаш, ако уплатиш за 100 по претпоставка дека за 1>2 коеф. е 3.4 минималната добивка би ти била 41 денар.
Хахаа, не викам дека денска сум у ќар , зборам за подолг период .Абе можев да ти пишам и пред меч, али ај да не ти прам малери..
Ај објасни ми како си во ќар? утакмицава ти беше 10/10 со 1.57 коеф .. колку пари уплати ?
Не ти велам да го промениш начино, само некако како многу да се замараш со непотребни податоци. Кој играл кога играл зошто играл дали му било удобно во дресо шо го носи и слично.. немора до толку за да погодиш утакмица. Ти си знајш
41Ај ако не те мрзи да ми направиш листа со колку погодени колку добивка ќе имам?
2 погодени-41 ден.
3 погодени-???
итн.